Thursday, November 17, 2011

hi.

Salam.



sebulan tak update entry,sama lama honeymoon aku di Malaysia,..home sweet home. memang sweet lah kan,sampai berat pun naik dengan SWEET nye. urghh..

ohh,sekarang udah ada rumah baru di mesir,bilik sorang satu,katil sorang satu,almari sorang satu,and,tak lupa,aku dapat package super power,CIK TI .. pehhhh.. =.= 

hot news,bangun pagi tadi,nak subuh.. ternampak secubit seketul dua taik Cik Ti.. omg.. jangan cakap aku tido dengan Cik Ti semalam.. arghhhhhhhhhhhhhhhh...

and sekarang,masa aku tengah online,dia main2 kejar dari bawah meja aku online ni,terus maju meluru masuk bawah almari,dan gol !!! errr.. 

cuak woiii... hati awek mana tak goyang nampak Cik Ti habaq mai kat cheq...buat nye masa tido kena gigit dek Cik Ti tak ke naya ? taknak oooo taknak...

so,sape2 yang ada petua nak bagi lesap nye Cik Ti ni cane,pelissss tulis kat bawah ni k.

alamat kena tumpang bilik fiq atau nash malam ni.. nash !!! fiq !!! ~~~~ im cominggggggggggg... hihi..

kbye.. 

notamintakkaki :: Cik Ti= miss rat.. =.=

26 comments:

delarocha said...

cik Ti tu boleh dibuat kawan sebenarnya....

Marcella said...

tu peneman tu..boleh wat sembang2 kalau bosan..


ntah-ntah tido malam tu cik ti melompat-lompat atas badan..haha

nisa_perasan_cun said...

oi mane ilang..tak bgtaw pong balik msia..leh raya umah vampirer..hahaha..

eh2...ape kabar gang..haha

Tasha said...

elok la ade kawan dlm bili,kikiki

carik racun tikus,letak kat sudut tertentu ok kot

Bella Bell said...

ko pijak je cik ti tu dengan kaki ko. untung- untung ko dah dapat gelaran pembunuh upahan cik ti. hehehe.


lama betul ko cuti. rindu aku kat kau! ^^

blog-tips-kurus said...

ooo! Mickey ke MInnie tu? hehe!

buat trap le, celek gam tikus atas kertas keras + umpan sikit. letak sejenis buah bulat hijau tu pon ok. ape ntah name buah itu.. hoho!

*lame hilang, ingatkan dah kena makan CikTi.. ;)

vampire's lovex said...

ni,kalau ada sape2 nak cik ti,,gtaw la..boleh pos dari mesir ni.. hahaha...


scary betol...arghhhh

dill said...

beli racun tikus, letak kat roti/biskut.

konfem arwah

dill.

Akulah Pak Lan said...

Bela cik ku

_aLiaHwaFa_ said...

bela kucing, letak semalaman kat bilik ada cik ti tu. hoho

Cik TeN10 said...

OMG !!!!! Cik tiii ??? Setuju ngn cdgan aliahwafa.. Bela kucing.. Xpn letak racun bunuh tikus la.. Tp kl letak racun bangkai tikus tu akan mengeluarkn bau yg sgt harum plak nt.. Ape2 pn slmt berperang!! Fighting !!

Jo Qusary said...

Tangkap Cik Ti pastu buat BBQ... yum yum yum!

Tukang Karut said...

makan tak basuh tangan tu yang cik ti suka bertandang tu...

semutsengal said...

daun pandan ?

cimOt said...

cik ti tu comel x?

vampire's lovex said...

bela kucing,kucing sini macam tak minat makan cik ti je.. manja semacam,,kucing bapok kot...huaaaaaaaa...

letak daun pandan watpe ?? masak nasik lemak lauk cik ti? bia betoi oiiii ...hahaha..

auny aizie said...

pijak je ekor menatang tu weii biar dia kenal erti penyesalan

mykhalis said...

gila arr.. jujurla.. kalau ada cik ti mesti dah tak masuk bilik tue.. perghh..ngeri siott

vampire's lovex said...

nak pijak geli wehhhhh auni oiii...


tipah tetipuuuuuuuu...sewa rumah,pakej sekali dengan tikus..xleh nk wtpe la kan.... huuuuuuuu...ngeri !!!

ghost writer said...

hye Vamp!

vampire's lovex said...

hye ghost!

ABU said...

oh lamanya blog ni tak berupdate rupnya tenga berhonymoon dgn cik ti..hahahhaa

satu je cara dia ko kena bela kucing, barula cik ti tu takut nak dtng.. kalau setakat perangkap dn racun cik ti.. emm..msti dia dtng balik..haha

Cikli said...

tikus tak ada blog.

suha said...

hoi,patot la lama tak update!

Daddylicious said...

guna pakai cangkul untuk ditangkap buat sup...hehe

kak lang said...

cik ti?! dia cantik ke ensem...leh kenalan ngan dia tak, tp kan sian kat dia nk numpng umah pon xbleh...hahaha