Monday, October 10, 2011

Malaysia.

Assalamualaikum,.



pejam celik pejam celik,nasib baik celik lagi,dah bape banyak minggu dah aku menginap free kat homestay mak bapak aku di kg.cheh bukit gantang,perak darul ridzuan ni ha.. perlu ke bagi alamat ? =.=

heaven gila oii duduk dengan mak bapak.. nikmat dia,kalau lapar tengah malam,bukak tudung periuk,ada makananananananan.kalau duduk bujang hado ke macam tu? takde nye... memang saje nak bagi anak beliau beliau ni obes kan. hhuu. 
  

pasal anak anak mak aku pulak,sehari kalau tak melukai hati aku tak boleh ke pun ?

bikin panas je.. 

contoh adegan yang bikin aku rasa laju je kaki nak pijak perut budak budak.. 

contoh 1

aku nak makan nasi second round,lauk sedap beb mana boleh tambah sekali je..

aku baru nak cedok nasi,tiba tiba ada suara halus.....

" kata nak diet,makan banyak,joging takmau... macam mana tak banyak lemak hahaha "

pehhh sedas je adik aku yang last tu bagi.. baru 4 tahun,laser kemain.. bagi labah-labah besar letak dalam baju baru tahu. hehh

kbye.

40 comments:

Aujinz said...

bebudak sekarang semua dah advance.. koh koh koh

Cik TeN10 said...

hahaha.. sama la mcm aku.. jarang2 sekali balik umah.. sekali balik keje melantak je la.. adik aku laser pi la mcm mna pn makan tetp tak tinggai.. haha

ghost writer said...

tapi seronok tuh yang penting.dah lama tak jumpa,apa saja sangat menghiburkan hati.

JIJI YU said...

hahaa.makan je la

Niena Pengembara Ilahi said...

comel badan budak tu.semangat

Miscellaneous Smiles said...

jom jumpaa hahaa~~

blog-tips-kurus said...

anak siapakah yang comel itu? :-)

Akulah Pak Lan said...

weekend aku makan sehari sekali ja. percaya tak? apasal kau hilang lama sgt?

auny aizie said...

haiii (; hahaha. oii ko kat mesiaaa ?

Qaseh dalia adelia said...

hehe sinis ..

Tukang Karut said...

perghhhh... mulut... boleh tahan gak la... hoho...

Marcella said...

pergh...memang buat putus selera betul..hahaha..

budak zaman sekarang da maju dalam berbahasa..=)

Syuxer said...

hahah laser gila ayat adik ko bagi tuh..azwan ali pun kalah hehe..better berterus terang dari berkias-kias..tapi aku rasa adik ko terlalu jujur tuh hehe..;p

dill said...

oh adik. terkesan di hati kata2 mu itu. haha!

dill.

Zulfikar Hazri said...

betul umur dia 4 tahun? keciknya adik ko!

Bella Bell said...

woiiii..... gua rindu kat lu woiiii... heheh..



errrr.. emmm... hebat gak ea adik lu.. haha~

monologtinism said...

hehe.
adik yang berumur empat tahuh, mari kita jadi geng

LoVe HunTer.. said...

bgus adik ko! kim salam k~

Pyka Rahmat said...

michellin.

ABU said...

kuat makan!! hahaha
lama tak singgah blog ni..
btw, dah ada dalm malaysia ek..

apik pehe said...

hhahah..tak pasal2 dah kena nga adik..hahah

Siti Mashitah Saidin said...

adik ko montel tak? tak pon ko curik ja lauk dr pinggan dia. hahaha

Cikli said...

adik tu ikhlas tak nak awak besar. nanti mengah panjat piramid.

suha said...

anak-anak mak awk memng sgt comel (^_^)

pembaris said...

kalau saya balik kampung adik saya akan tunggu samapai saya sampai walaupun pukul 2 pagi.dia nak pum pang pum pang laser baru dia tidur

HEROICzero said...

keh3x memang direct la dia kasi . piu piu piu !

Liyana Zahim said...

tak pelu diet kerana mkn itu ibadah..

burn said...

nak geng ngan adek ko.. ngehehehe

syarifahsidrus said...

haha,,syahdu!

mykhalis said...

debabb

maafla lama tak ziarah.. wahaha..

delarocha said...

ternak lemak...

Mehmed - said...

weh ko dah balik cuti ke? ala makan je,kalau gemuk sikit pun apa ada hal,bukan selalu kot..Ahaks!

Faaein Talip Roy said...

ada kat malaysia lagi ke?

rafiq said...

kat ne tu oi..

Cangkul Emas said...

aku pon slalu panas ngan anak anak mak bapak aku.rasa nak pijak je anu diorg..

ORLANDO AHMAD said...

gua kalo balik umah mak melantak lempeng tepung, syook oo

Pembunuh Tanpa Bayang said...

apa salahnya sesekali.....

Abg Stalker said...

lama x dtg cni!!!!!!!!!!!!!hahah..jerit2 plk :D


HAHAH..kesiankn,bru nk mkn org lain lak sound.pdhal mak yg masak.adik beradik mmg selalu mcmtu,kuat nyakat.xpe,mkn je..gemuk nti ada lg org syg. ;)

cik bulan said...

haruslah kan...mesti dia terasa tertindas kau slalu habiskan makananananana kan..hahahaha

Anonymous said...

mAne ko mghilang ha? aku udah rindu sama kamu!