Wednesday, September 14, 2011

tanda tanda lelaki...

Salam.

tajuk berbaur hape entah. =..=

tajuk sebenar ----> tanda tanda lelaki jatuh basikal cinta 



tak payah nak pangkah sangat la kan,benda ni bersepah sangat,so aku nak paste kat blog aku plak. semoga pakwe pakwe baca,usha balik diri,betol ke kau orang cinta sayang sangat awek kau orang tu..

kalau dah sayang cinta sangat,tunggu hape lagi,ajak nikah la. kapel lama2 buat apa. kepam oii kepam.

yang single,sila single lama lama.. enjoy being single. bukan selalu nak single nye pun.

nah baca lagi sekali. tak kisah la kau orang dah pernah baca ke tak.. baca k baca.. aku nak p minum air jap. dahaga rupa nya main copy paste auta fakta ni.  herrrrrr


1. Dia bersungguh2 melakukan sesuatu untuk kekasihnya dgn rela bukan krn terpaksa.

2. Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan berubah menjadi orang yang kuat bercakap.

3. Dia banyak menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayangi kekasihnya.

4. Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya yang meluap2.

5. Dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya.

6. Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya krn dia sentiasa berasa curiga.

7. Dia tidak suka ada lelaki lain rapat dgn kekasihnya.

8. Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya.

9. Adakalanya dia seperti seorang anak kecil yang meminta perhatian krn dia mahu kekasihnya
melayannya lebih dari org lain.

10. Dia menjadi org yg paling rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa saja.

11. Dia pandai merajuk hati krn ingin dipujuk oleh kekasihnya.

12. Dia akan mengalabah apabila kekasihnya berjauhan daripanya terlalu lama.

13. Dia sentiasa mempastikan keselamatan kekasihnya.

14. Dia mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri.

15. Dia kerap bertanya adakah kekasihnya mencintainya krn dia merasa kasihnya lebih kuat
daripada kekasihnya.

16. Dia tidak akan melayan perempuan lain yg tidak ada urusan penting dengannya.

17. Dia cuba meluangkan lebih byk masa dgn kekasihnya walaupun terpaksa menunggu
kekasihnya dgn sabar.

18. Dia membanggakan kekasihnya di depan org lain.

19. Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan berasa serik dan tidak percaya dgn cinta
perempuan lain namun dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya.

21. Dia menganggap kekasihnya sebagai orang yang paling dipercayainya dan sanggup menyerahkan harta walaupun nyawanya sendiri.

22. Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya namun jikalau dia dia berbuat
demikian itu bererti hatinya belum 100 peratus mencintai kekasihnya.

23. Bukan semua lelaki sanggup menitiskan airmata hanya untuk seorang perempuan.

 
kbai.. :)

49 comments:

nub said...

nak menitis dek kerana tips2 hang..

=)

Zulfikar Hazri said...

aku bukan setakat macm anak kecil... terus dah jadi baby dah gayanya...

ehh aku single la.. hahaha

Cikli said...

hinggakan kadang-kadang dia sanggup menderhaka kepada ibubapanya kerana kekasihnya! nauzubillah

JIJI YU said...

hurm..ade certain2 part cam mengingkong sgt kan...ekeke

Miscellaneous Smiles said...

kau jiwang ah

Akulah Pak Lan said...

kau bagi khas untuk pakwe kau ka ni?

Tukang Karut said...

motif entry ini untuk pakwe kau kan?

LoVe HunTer.. said...

menitis air mata eden baco ni ar.....errr... haha

ORLANDO AHMAD said...

gua tak nak becinta, jadi nak prektis mende ni kat sape? keh3

suha said...

ooooo baru tau

(komen mcm minta pelempang) (^_^)

nisa_perasan_cun said...

uish...wah...perh..hahaha :D

blog-tips-kurus said...

dah lame ai single ni. hoho! winked!!

Republic said...

aku buat apa sahaja...keh3

dill said...

ok. haha!

bace jangan tak bace.

dill.

Liyana Zahim said...

Ada tak dia sentiasa membagi duit kat kekasihnya? Kalau ada nk g pinang skang gak.. Lau tanak paksa.. Lau die tanak gak nk santau die! Kahkahkah~

fyna said...

harap2 semua dapat lelaki macam ni..insyallah

monologtinism said...

hoi apa kes
keluar-keluar post, tips cintaaa. hahaha
=p

Tasha said...

mcm nak suh pakwe aku bc..hahaha

delarocha said...

selalu cemburu... tapi si dia tak tau

teha said...

hrp2 laa dpt yg mcm dlm tips nie.. hehe

hiro said...

yang tulisan tebal tu mesti pakwe lu tak pass lagi kan? keh2

umUMRA said...

wuuu...susah la na dpt laki mcm ni skang..huhuh

ABU said...

tau tau je kan..lalalala..

syarifahsidrus said...

puasla nak tunggu laki camtu..hahha

Bigdaddyz said...

amboi bukan main lagi...insyaalah

Setelus Hati Zinnirah said...

erm.. klu ade lelaki mcm tu, bak mai sorg ek.. hehe

Gayahspears said...

hahaha.. gelak bila baca =))

HEROICzero said...

aaahhhhh ni semua tips2 klise !



heu heu heu !

unieMARKS :) said...

hm. laki laki jatuh basikal. lalaa

belog|amiyo said...

boleh tahan jugak ko. haha

~Kenanga Suchi~ said...

err.. kalo tadak kekasih cemana? :|

gedek! said...

cc to boifren?

Amalina said...

tukar tajuk..tanda-tanda laki tipikal jatuh cinta.XP

Marcella said...

oh..ea??gua tade arjuna hati..

RedVixen said...

single is de best deerrrr!

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

kalau selalu single ape kes ye dak?haha.

ok. tak nak komen. aku bukan lelaki. alang-alang menyeluk pekasamlah kate orang kan, apa kata kau carikan tanda2 untuk perempuan pulak :P

oranglidi said...

apdet laaa. haha

muz said...

kenapalah aku masih single....

suha said...

auwww (^_^)

Mehmed - said...

hampir semua ciri tu ada kat aku. Ahaks! aku tipu sudah..

*lama tak melawat kau,kau pun bz kan..hehehe

♥ Elin ♥ said...

alhamdulilah...90% kekasih sy seperti senarai diatas..dan kini menjdi suami yg soleh ;)

mungkin kamu juga akan dtgseperti ini.

Qaseh dalia adelia said...

lelaki yang sejati tuu eh

Niena Pengembara Ilahi said...

terharu tgk huhuhuhu

kalau la sikap dia berkekalan cenggini..ada ke?

Niena Pengembara Ilahi said...

terharu tgk huhuhuhu

kalau la sikap dia berkekalan cenggini..ada ke?

apik pehe said...

hehehe..itulah lelaki

Cik TeN10 said...

ohh aku dpt rasa.. mmg aku selalu dipantau melalui fb dan blog aku.. so aku tak perlu risau lg.. kih3

bloghok said...

itu siapa itu

burn said...

aku suke no.23
ngehehehe...

biborn said...

kalau ade lelaki yg menepati semua ciri2 tu..dia la lelaki plg xde life aku penah tau..hahaha