Tuesday, September 6, 2011

Tak puas.


 Bangang nye la bila tengah nak berperasaan bagai,tetiba kena stop..

1. Baru nak feeling sedut-sedut air mocha sambil dengar lagu raya,tengok tengok dah habis. apakebangangnye.

2. Semalam baru keluar duit,tak sempat nak biar dompet tebal barang seminggu dua,tetiba tuan rumah datang mintak duit sewa. lek.lu.oiii.. aku tak puas lagi cium duit baru ni.. arghhhh

3. Sexcited  Excited mendail nombor mak nak calling calling,nak mengadu bagai.. tetiba takleh call sebab kredit tak cukup. pandaiiii.sapa.suruh.tak.cek.sebelom.call.oii

4. kyuhhyun Super junior memang hensem kan? rasa nak culik . hensem sangat pehal ?? 





kbai.

32 comments:

muhamad hanif said...

wakakkakaka,


baru nak komen tetiba, error .

wadefak ?

Amalina said...

kalau dia pakai tudung mesti comel.

Jo Qusary said...

apsal kyuh hun tu sama hensem cam aku je?

vampire's lovex said...

muhamad hanif :: jangan nak wadefak sangat la pakcik oiiii...

hahaha


Amalina :: pakai baju melayu la...wtpe nak pakai tudung plak..hahaha



Jo Qusary :: ko lagi jnsem jo...

syAzAnA said...

aku sokong yang last.

haip,, jangan curik. bf aku tuhhh.

Anif Abdullah| AA said...

idung dia mcam aku ler..hehek..

Cikli said...

tak beraya kat piramid ke

cik bulan said...

argh..aku comel..apesal xde dlm list kau nak colik..=..=..

blog-tips-kurus said...

selamat raye. maaf zahir batin.

*mocha memang best! :)

Tukang Karut said...

aku baru nak korek hidung lepas tu ada pulak orang masuk dalam bilik... huh! xpuas betul la...

monologtinism said...

apekesadisoii.
selamat hari raya!

*nah tisu.

maaf luar dalam. =D

ORLANDO AHMAD said...

muka jambu? ni kalo kena gigit nyamuk komfem bengkak satu muka mamat ni keh3

JIJI YU said...

baru nak kentut tetibe terkicit

ASaDa RyutaRo said...

apakah? kuat nafsu.. hahahaha

sleeping_maniac90 said...

mnt suju rupenya hehehehe

Elyana Ahmad ツ said...

haha.br je nk layan fb sekali bateri habis.apekehal.hahaha

belog|amiyo said...

hensem k mcm ni? macam mat jambu je aku tgk. :P
wakaka..
bayar sewa rmh woi!

siti kektus said...

haha. byk masa lagi nak puaskan diri.


siapa beliau. aku tak kenal weh. ;p

dill said...

jambunye die

dill.

HEROICzero said...

siapa ni siapa ni !

pisau belati said...

sedang mengalami perkara yang sama...
*sigh

FariehanIbrahim [LBC] said...

baru nak en3 ko..ttibe da abes!
pffttt asl wat en3 pendek sgtt?? grrr~ XP

Aujinz said...

Kenape tepek gambar gue kat sini?.. malu laaa....hue hue hue

Fyqa said...

haishhh kau neh !

Bella Bell said...

aku lg hensem la.. apsal ko tak culik aku je.. mentang2 aku gelap ko tak nak ea.. demand! hahahahahahah!!~

fatinming said...

alelelele. si won comel lagi lerrrr. :p

delarocha said...

tak puas puas...

Liyana Zahim said...

Bangang itu satu kehebatan!

Marcella said...

erk...sokong tang cium duit je lah...lalalala~~

Tasha said...

haha,hensem tuuuuuuuuuuuuuu!

Syuxer said...

bangang itu satu keperluan untuk seimbangkan antara kepuasan dan ketidakpuasan hahaha..

hensem tuh satu keperluan gak..harus menculiknya ahahha..kalau tak,nanti jiwa gelisah

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

ok. kyuh hyun kiut gila. aku tgk dy dlm immortal classic, rasa macam nak gigit.

pinjam taring jajap :)