Monday, August 22, 2011

Rumah.



Assalamualaikum.

Pehh rasa macam kena cekup dalam tempurung tak dapat online. 

Tak dapat online bukan sebab internet slow,tapi sebab duit nak bayar broadband dah TERguna beli benda lain.

Nafsu banyak,semua nak.. camni la jadi nya, camni. *tuding jari kat lipas

Dah la nak pindah rumah tak dapat dapat rumah nye. *apake bangla nye ayat..hmm

Aku syak rumah sewa aku yang sekarang ni ada guna guna tak bagi aku dengan housemate cari rumah lain.

Weii rumah,tahu la kitorang cute,bagi la chance kitorang pindah rumah lain. Nak bilik sorang satu !! Nak ! tahu tak NAK tu apa.. 

Gara gara lu rumah,,gua berantakan.

K dah habes monolog dalaman yang dizahirkan lalu menjadi monolog dalaman + luaran.

Kbai. selamat berpuasa,selamat hari raya.

Haaa,lagi satu. aku masuk Salam Perantaun tapi versi online la. Kata urban.. kah kah.. teka la mana satu aku. :P

45 comments:

Syakir Rahman said...

hahahaha.... selamat berpuasa gak =D

Afikah Aziz said...

terguna ke mmg sengaja guna sbnrnye ni hehe..sian VL hbs berantakan kerana rumah lalala :p

Tasha said...

mn aci rahsia2 ni...haha

semoga dpt rumah best ^^

blog-tips-kurus said...

kelassss kauuuuu!! urban gitu!

*mesti rumah tu ada entiti yg 'seal' korang suruh lekat di situ. hohoho!

Akulah Pak Lan said...

aku target kau yang ada siong panjang...

akoo pae said...

haha ttbe tuding jari kat lipas..


akoo teka, kamu nash.haha


*tak pon aisyah,tak pon jue, tak pon afikah


=.=''

unieMARKS :) said...

dah nak raya yeay,. memang bosan bila tak on9.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ade 4 org..gua xtaw lu mana 1 antara 3 org...sbb sorg tu konpem bukan lu..pika je gua knl...hahaha..

eh, slmt hari raya..

nt gua poskan lemang dgn rendang tok wan gua ke sana..

nub said...

solamat posa

_aLiaHwaFa_ said...

aku syak kau yg kiri skali. kan kan kan ? hahah

ORLANDO AHMAD said...

comel katak tersebut

mykhalis said...

tak berani nak teka..takut salah..wahahaha

ayanuts said...

he.he..sabaq je la..nnti jmpa laa tu rmh sewa baru :)

RepublicAku said...

aku rasa kau ini sudah hampir2 hilang kewarasan....bhai nak raya ni...tak rindu ke..keh3

muhamad hanif said...

kebanglaan kau terserlah lah,.

kenapa yaa ?

Elyana Ahmad ツ said...

aku syak ko jue wey.hakhak.

aku ken aulang 2 kali br aku entry ko nei.kehkeh

sleeping_maniac90 said...

pndi ckp bangla hahahahha

monologtinism said...

hahaha.
aku pun takda rumah ni.
sabau jela.

salam perantauan juga.haha.
eh kau tak balik mlaysia eh

dill said...

hihi. macam2 ye.

Salam Perantauan utk awak juge

dill.

Pyka Rahmat said...

kau dgn lipas dah boleh bersatu padu dah en? hahah

Liyana Zahim said...

Yg aisyah itu.. Haaa senangnye nk teka! Wakakakak~

~Kenanga Suchi~ - (Cahaya Hati) said...

jemput la dok umah saya... :|
salam sayang dari perantauan di sini...
ngee

babai~ :D

Tukang Karut said...

nak rahsia2 la ek... meh la kita dating dua... huhu... nak makan apa? aku belanja...

hiro said...

dari kiri aisyah nabilah..

kbai!

Cikli said...

utamakan bayar broadband bila di perantauan

apik pehe said...

hahaha..duk la situ dulu..nk watper duk bilik sorang satu haaaaaaaa?huhuhu

fairuz said...

alooo mestilah dia yg paling comel. kikiki

Aujinz said...

aku teka, hang yang plaing comel..

i rest my case.. lalalalala

Siti Mashitah Saidin said...

wua. esah. ko dlm gambar tak posa! tak leh raya!

syarifahsidrus said...

wah..rumah tu memang sayang kot!hehe

oranglidi said...

lama xdgr cite. slamat hari raya vampire!!

Bob Merley said...

jangan salahkan rumah. rumah pon ada perasaan (=

delarocha said...

tempurung tu pun bleh buat rumah kot

HEROICzero said...

hai awak . semoga berambus la juga ke rumah yang dituju itu .

saya doakan .

dan , selamat hari raya , maaf zahir batin .

muz said...

wah aisyah cute...hehe

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

pergh.. comel la lu ni.. gua terpikat~

cik bulan said...

aku ternmpak kau bawah tmpurung tu..hahahaha..

#kbai

Miscellaneous Smiles said...

bilalaaa ak nk msuk salam perantauan nihh..jeles tau =D

belog|amiyo said...

arghh. kenapa takde pon aku hantar salam perantauan? damn!
masalah rumah adalah perkara normal di sini. dah setahun aku duduk rumah sorang sebilik. bahagia weh! hahaha

selamat hari raya perantauan. aku tak tahu ko raya kat sini ke ko balik Msia. apa2 pon samat ari raya maaf zahir batin.

lamanya aku tak BW. keh3. :D

Setelus Hati Zinnirah said...

isk... mcm scary la plk rumah bro ni ek.. hehe.. selamat hr raya! :)

nub said...

ehem. selamat raya

yaya salvatore said...

heheh klaka pulak rasa nye monolog dalaman kamu. ngeh3 :D

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

selamat hari raya :)


ok. aku tak tau apekebende nya alam perantaun tu. bai.

Zulfikar Hazri said...

aku tak dapat teka la kau yg mana satu...

mana aci main sorok muka....

lengit la mcm ni... bye.. nak balik, taknak main dah

Gayahspears said...

:( cam aku ja.. skrg ni, aku susah nk on9.. adakah aku ni katak bawah tempurung jugak??? huhu