Saturday, August 20, 2011

Baby..





Selesai berbuka puasa, Amirul bersama-sama teman serumah nye berlingkar melepak di ruang tamu rumah sewa mereka sementara menenangkan perut sebelom pergi menunaikan solat taraweh..

Amirul :: Alhamdulillah,selesai selamat sudah puasa kita hari ni.

Boy :: ye ye..alhamdulillah ye ustaz amirul.. hak hak..

Ammar :: Alhamdulillah *gosok perut sendiri.. wehh,korang ada dengar tak suara baby masa nak bangun sahur pagi tadi ??

Amirul n Boy :: hmmm ?? tak da pon.. 

Ammar :: tak dengar ke ? pehhh jangan cakap tu bunyi anak setan.. 

Boy :: bukan ke jiran kita yang ada baby dah balik kampung 2 hari lepas ?? entah la...ada orang cakap,kalau dengar bunyi baby baby ni...ada makna..

Amirul n Ammar :: hahhh? pa dia makna nya ?

Boy :: makna nya,tak sabar nak beranak... kah kah kah..

Amirul n Ammar :: !@#$$%^&(  *mencarut .. 

Boy ::  hahhh  mencarut mencarut.. jom pergi taraweh,ustaz amir dah ketuk ketuk mic tu.. 



notamintakkaki :: dah dekat setahun tak ambik gambar dengan baby. anak arab mana aku nak culik ni. haa.

43 comments:

dill said...

hihi. comel je. kalau silap cara pembacaan, orang bleh ingat beranak instead of ber-anak. hihi

dill.

CassiaSiamea said...

bebulan puasa ni kompem xde setan~

Bigdaddyz said...

buat sendirikan lagi mudah...hehe

vampire's lovex said...

dill :: hihi..


cassia siamea :: ada ohhh !! aku dengar hari tu...

vampire's lovex said...

bigdaddy :: wowwww !! haha

Tasha said...

nak ber-anak..hehe

lmbtnyer...

Tasha said...

nak ber-anak..hehe

lmbtnyer...

JIJI YU said...

hehee..ko dah tak sabor ke..

aimie amalina said...

hahahah
kerana baby ye..

Cikli said...

carilah anak kucing parsi.

ORLANDO AHMAD said...

bergambar ngan Gua

Miz Novexx said...

anak ikan taknak ke???
(^___^)V

Tukang Karut said...

jom buat anak... hoho...

monologtinism said...

hihi.
betullah tu kata bigdaddyz
~mudah~

*cis2 mentang2 dah kawin.haha*

Akulah Pak Lan said...

tahap wajib kena kawen..

mykhalis said...

dengan bapak baby tak mau?hehehe

RepublicAku said...

semakin menjadi2 lagi keinginan kau sekarang ni yer...jgn bukan2 sudah...keh3

delarocha said...

jgn culik..pinjam je

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

tu tandanya ko akan kawen 12/5/2013...pecaya la

syarifahsidrus said...

wah,,baby!

muhamad hanif said...

kau wajib kawen tu.


wkakakakaka !!

ABU said...

bwak balik la satu anak arab dtng malaysia..hehehe

Far8 budak baik said...

ammar tu lelaki ke pempuan???
hahahahaha..
sengal lahh jawapan amirul
agagaga

hiro said...

jom nikoh..

abglan said...

cam muka aku la Mamat tuh he he

fadh leyanie said...

culik je anak jiran depan rumah..haha

muz said...

wah tak sabar kawen lah tu....

Qaseh dalia adelia said...

sabor2 ..

Miscellaneous Smiles said...

woihh kwenn cpt cpatt

Syuxer said...

mesti 3 tahun lagi ko akan dapat baby punya la..hehhe..ramalan yang x boleh dipakai neh hahaha..

Abu Huzaifah said...

err... ikat lah satu ikatan suci... :)

cik bulan said...

ko pon same ngan pak lan..xlme lagi r tu..jgn lpe ajak ak mkn knuri ..:P

Aki said...

Thanks sudi singgah blog Aki.. Hm,anak arab banyak kat Midvalley ni,tapi tatau die nak tak nak amek gambaq ngan awak.. :-p.. Hehehe.. Kat tempat awak skrg lagi banyak kot.. :-p.. (memang banyak pun kan?? Haha)

Afikah Aziz said...

kawen cepat2 ye VL muehehe

meaw said...

p kawen kaihhhhh,hehhehe :P

akoo pae said...

huhu seram je tdengar suare baby..=p

blog-tips-kurus said...

kalau mimpi bayi, kena berhati-hati di jalan raya. hoho!

*dah dapat baby nanti, roger yek. :-)

Abang Stalker said...

itu maknanya kne kwin cpt la cah..:)

Anif Abdullah| AA said...

haha.. mamai ke ape.. :p

alif haris said...

nak awek arab satu .. hahaha

Shamsuddin Amin said...

baby sape la tu erk... hahaha

yaya salvatore said...

haha katalah sore hantu kan. bulan pose manade hantu. hikhik
btw, if dah kidnap, kidnap kan satu jugak for me. anak arab comel! haha

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

sangat menyesal aku tak berada d tanah arab. muka aku bulat ape, macam baby! peh laa kan. bulat je lebih, tapi mcm bangla. kah kah.