Tuesday, August 2, 2011

ohh iyeke...

Assalamualaikum,selamat sejahtera,sari berita utama. 



bukak je fesbuk nampak . . .

taYe TayAnk cAngAt deKart TaYank taye..

tahu la kau amik class bahasa Marikh,,konon nak praktik kat public la ?

ingat aku tak paham ?? aku paham okay,,aku ada google translate..

sapa terer,translate ayat ni jadi ayat korea.

kbai..

39 comments:

Syuxer said...

saya sayang sangat dekat sayang saya...hahahh baru translate ke bahasa dubai

Tukang Karut said...

ich lieber dich...


hoho... dalam bahasa german...

Qaseh dalia adelia said...

taye tayang ugak hahaks..bhse uganda

farahnabila said...

saranghae2.. hahahaha.


tayang nak kene lempang kewwww?

RepublicAku said...

apa punya jadah u ni kan...keh3...ikut mood hati aku...

syarifahsidrus said...

google translator pun pening, tak dapat translate la.haha

JIJI YU said...

beraer idong aku membacanya

JIJI YU said...

beraer idong aku membacanya

syAzAnA said...

saket hidung aku nak bace. amik sminit tuk proses.

Cikli said...

itukah ayat yang digunakan oleh haman untuk ampu firaun? kahkah jangan marah.

APAN said...

mesti pmpuan ni.haha...

ORLANDO AHMAD said...

dengar cerita bahasa pasar kat kampong german gua tak bleh translate ayat ni

ghost writer said...

aku lebih faham bahasa mozambique..

Amalina said...

status camtu buat rasa nak mencarut.sekian.

cik violet said...

bm mesti A1 mase spm dlu ek..

zazaw said...

aku cukup lah benci org tulis natang cem tuuu

mcm tak belajar BAHASA MELAYSIA!

Puteri Biru said...

bahasa apa ni, ai tak paham lewwwwww!

bahasa manja lettewww!

belog|amiyo said...

nak aku tolong translet ker? =__=

ishiko said...

saranghae fb an..
hhahha.. xtau xtau..

muhamad hanif said...

sentap !


itew ayunk iyeeewww jugaksss !!

Liyana Zahim said...

Sy ign sambong buleh?

Saryer taryank tayank saryer bebtu sayer sukkeww tayank2 tayank saye dekart pesbokk.. Puiiiii!

mySara said...

Cis~
Meh masuk kelas B.Melayu aku meh. Aku nak basuh budak tu cukup. Suruh belajar buat ayat ikut suku kata. hahai!

ABU said...

bahasa luar angkasa ka ni..hahaha tak paham la..google pung ta detct

nurniyusoff said...

ta taui ketui ta taui tui ta

alien language.

Abu Huzaifah said...

haha.. merosak kan bahasa betul... comel ke mcm tu.. hOhO

Hanie_Dew said...

mau tebelit aku wei.

Kapten Atok said...

bulan puasa pon mengutuk ka? :D

muz said...

lah tu bahasa marikh ke? baru aku tahu...haha

apik pehe said...

hahaha..cari nk tukar dalam bahasa klate sakni..dokleh

ParkAir said...

ini bahasa keyboard rosak. sekian.

Cangkul Emas said...

bahasa melayu:

Saya hensem macam kaki saya!

Abang Stalker said...

minx penampar berdas2 status cm ni.bajet bebi2..wawawaaa ;))

siti kektus said...

haha. bahasa jawa tak nak ke? tu je yg aku reti. :p

Pyka Rahmat said...

sawan baca yang bhsa gini. tulis normal kenapa.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

yusuf taiyob..pergh...kurma gemok2..

slmt bpuasa kak long

Siti Mashitah Saidin said...

hahhaha!

alif haris said...

내가 내 사랑을 사랑하는 매우 가까운

hah amek ko .. korea aku dah kelua ..hahaha hebat tak aku ..hehehe

~Cahaya Hati~ said...

bahasa... tak tahan~

intan.maisarah said...

,,...



ok.
dah translate