Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday #5





39 comments:

Miz Novexx said...

erk..... ni obses ngan online lah jadi macam ni, dahsyat!!! :D

H.J said...

bapa tunggal la kalo macam ni..hehe..nk web cam nga bekas isteri

gedek! said...

sekurang2nya dia tak buang anak...

Tukang Karut said...

maksudnya?

Abu Huzaifah said...

bgaimana bz nye ayah... die ttap jga anak die... :)

ghost writer said...

bapa dia tengah bugel nak cari info camner nak jaga anak...best siut ada bapa gini.hihi

**::CIKNUURUL::** said...

erkk,ape yg ghost writer gtau tu,.typo tu,hehe,.

err,agknye kalo ank die melurut jtuh perlahan2,mst xsedar ni,.adoii,.

monologtinism said...

ni sibuk sangat online la ni

sampai anak terabai belaian kasih sayang. huhu

s.u.h.a said...

haha. aku rasa bapak dia mesti cool.

siti kektus said...

alolo. kesian baby tu. naseb baik tak jatuh. ;)

blog-tips-kurus said...

kalau Dato' Shahrizat tengok ni, siap la dia sound si bapa itu-culas!

Cangkul Emas said...

seorang bapa yang sangat bijak!

Abang Stalker said...

HAHAH...;D


pndai ank dia melekat.

mst kenan cicak tu.bole lak x jth.

ishiko said...

hehee.. biasa tgk kt ats perut ibu.. ^^

Amalina said...

suuuuuuuuuuuuetnye!

Siti Mashitah Saidin said...

wua... dasyat nih!

adrinaqamarina said...

dye suka sangat~~~ gambar baby eh? hehe

Akulah Pak Lan said...

addict sgt online sampai cipta gaya dukung anak yang dahsyat..

Bigdaddyz said...

erk! macam terasa la pulak...hehe!

Cikli said...

baju kuning tuh.

SyedMuzzamir said...

amboi .. mesti lelaki ni blogger tegar .. agak2 ben ashaari macam ni tak nanti ? hehehehe

Liyana Zahim said...

Bgusnye bapak!

muz said...

insya allah aku akan cuba jadi ayah camne...satu hari nanti..hehe

syarifahsidrus said...

baiknya baby tu..uhhuuu

delarocha said...

sedap gak tido atas peha camtu...

Kapten Atok said...

kesian baby

CassiaSiamea said...

nk main game punya pasal!!

~SaL IjOu~ said...

adulahai..~

Afikah Aziz said...

haihhh kesian baby..nasib xjatuh hehe

HEROICzero said...

saya.. saya.. saya amat mengagumi beliau !

deeya said...

online ke cik abam ooi ? cis ! tak leh harap !

Qaseh dalia adelia said...

cian baby tuh ! sikit agy nak jatuh hahahaks

ENCIK TIKUS said...

ini letak gambar jea nie kes malas nak tulis lettew..

Raden said...

at least die tak buang anak die dalam kebun kelape sawit

Mehmed - said...

lena diulit daddy. Ahaks!

YOUsoF said...

kalau anak dia susah nak bangun, si ayah boleh je kasi kentut paling wangi... ;D

ABU said...

dammm bapak dia ni...

alif haris said...

ni kes sangap blogging ni hahaha :D

Cik TeN10 said...

lol.. boleh pulak anak dia tdo mcm tu.. haha.. bapak nak on9 punya pasal.. biar je ank tdo cmtu.. nseb bek xtergolek ke bwah..kl x naya.. haha