Thursday, July 21, 2011

kasihan,

Assalamualaikum.



pukul 8:30 malam. bateri fon aku full.

pukul 10:30 malam. ting tong. *fon bunyi bunyi bagi hint,bateri dah low. padahal aku takde la guna fon tu taksub sangat. 

taksub menggunakan fon di sini bermaksud main game,online,calling2 dan sebagai nye.

tapi aku perasan fon aku memang selalu panas je sekarang. panas tahap melecur tangan,kalau kau tak tahu tu fon,kau buat dia jadi kuali goreng telur. panas kemain.

fon aku jadi tak keruan (panas sangat sangat) lepas kejadian aku bawak fon masuk dalam saratoga (selimut-sedap-dipakai-masa-musim sejuk)..

esok nye,kemain panas menggelupur fon aku tu. tak tahu la fon aku tu bernafsu sangat ke hape dapat masuk selimut sekali dengan aku. ehh? padahal nak buat alarm je. orang bujang,memang takde jam loceng khas. 

entah. pening aku memikir nya. pesen fon gatal. err

esok aku nak cek fon aku ni lelaki ke pondan ke apa ke ..

ada cadangan camne nak cek jantina fon ? 

54 comments:

ASaDa RyutaRo said...

henpon tu mintak ditukar.. hahaha..

syahira ariff said...

cuba kau teramkn dia dlm saratoga sekali lagi
mana tahu dia panas sebab nak menetas ker
entah2 dpt henfon mini baru
kalau dia menetas sah sah tu perempuan

syahira ariff said...

oh yupp.aku balik 25 hb julai.isnin ni.
kitorang semua fed up nk tunggu result
duktura suruh blk dulu

Tukang Karut said...

jab jab jab... aku nak tanya ni, kau lurus ke bengkok? baru boleh tanya HP tu lelaki ke perempuan... hohoho...

Akulah Pak Lan said...

Cuba kau baling dari bangunan yang paling tinggi kau pernah jumpa..

bact. said...

apa yang ssh sngt
baling je ke dinding
kalo tak berkecai
rezeki ko la tu..

Miz Novexx said...

cuba rendam dalam air panas, baru boleh tengok jantina fon.... :D

cik bulan said...

battery rosak tu..ce tgok kalo2 dia ada kembung dari biasa..mmg kne tuka cepat..kalo x ngan fon2 tu xlama la idop..haha

blog-tips-kurus said...

surat beranak dia macam mane?

Afikah Aziz said...

cer tanye mak bapak die,die tu lelaki ke pondan muehehe..err mak bapak die ade x :p

Cikli said...

kalau tak ada pad tu...laki la

monologtinism said...

haha

tak payah nak camtu sangat~
tu tanda dah tak lama la riwayat hp kau tu

hihi

aqmalazmi said...

fon nazak..fon nazak..fon nazak..
HAHAHAH

Fyqa said...

fon kau pnas dgn kau kot.

sbb xcri psangan utk dia.



errr

Inspirationalefeks said...

bermimpi kot :P

CassiaSiamea said...

beli baru je~~

JIJI YU said...

saya dah tukar

siti kektus said...

haha.

try lah henpon kau tu p jumpa doktor.

alif ismail said...

henset pun ade jantina??? 1stime dapat tahu..huhu..

muhamad hanif said...

kahkahkah,

ada,ada kau tekan *2234#



lallalalala =)

Pyka Rahmat said...

nak manja manjaan lah tu. gedik ah. haha

syarifahsidrus said...

uh,manja sungguh beliau. tukar ajelaa..hhaa

kak lang said...

hikhikhik..enpon gurl tuh

ghost writer said...

cuba ko buka seluar dia...mana tau jantina fon kau betul2 ada kat celahnya.

adehhh....

nazira said...

Biasanya fon jantan la 2 lau gatal cm 2 tu.. hu3..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

abglan said...

H'set demam he he

YOUsoF said...

Mana nak cari fon jenis ni? ;DD

Ada pernah terbaca pasal cek jantina laptop je.. tu pun dah tak ingat..

Siti Mashitah Saidin said...

oi. fon mana ada jantina! hahaha

delarocha said...

beli bateri baru, tak pun tukar HP baru terus.

shizuka said...

haih kesian.tepon tu dah bnyk berjasa kot.smpai ati ckp dia gatai.ehheehhe...ke demam panas?mana tau.musim xmnntu skrg.ekekeke.

cik ciput said...

nk minta tukar baru la tu.. =p

muz said...

Aku rasa henpon ko tu lelaki kembar brad pitt kot...haha

belogkiter said...

hati hati... bahaya ... tukar jelah lain

nurniyusoff said...

cuba cabut bateri semalaman.
kasi die rehat sket.

oranglidi said...

tukar jhe...

Kapten Atok said...

baik ko tukar bateri
nanti meletop

Tan Tin Ton said...

HAHAH,
hebat gila fon ko.
agak-agak aku,fon ko tu separa jantan,separa betina. HAHA

intan.maisarah said...

baru aje tukar hp ni..
haha

ishiko said...

nak mintak beli henfon baru la tteww ^^

fiezah91 said...

tanda-tanda mintak tukar la tu. hahaha :P

h A n Y S said...

dah panas sangat tu, simpan aje 'dia' kat freeze, eloklah dia tu esok..haha

belog|amiyo said...

fon gatal ke ko gatal nak angkat fon baru? haha

Liyana Zahim said...

Phone khunsa la aseee.. Try tarok lam peti sejuk lak?

Liyana Zahim said...

Phone khunsa la aseee.. Try tarok lam peti sejuk lak?

Aujinz said...

cek laa imei dia.. hue hue hue..
kalau nombor last tue ganjil, jantan ler tue.. koh koh koh

Abu Huzaifah said...

hehe.. suoh tukar hp baru lah tu... XD

Anif Abdullah| AA said...

Hp tu perlukan diagnosis dari doktor gigi tu..err... haha

ABU said...

peliknya hempon awak tu..hahahaha tukar jak la yg baru..

Abang Stalker said...

HAHAHAHAH ;))


Sengal la vampire cute ni..haha

bernafsu sgt le tu,dats y panas lg.

fon jantan!dia tgh subur tu :P

Cangkul Emas said...

henpon kau kuat makan bateri..
kalau bwk pergi kedai mang tak leh repair lagi.
*bekas pekerja kedai fon*


solusi:beli fon baru.

alif haris said...

tukar bateri sudah :D hehe

tu jantina laki tu sbb kuat guna bateri .. hahaha ^^

Cik TeN10 said...

dia suruh tukar baru la tu.. ishkk kau ni.. xkn xfaham lg kot.. >.<

deeya said...

kau buang fon ko sekarang leh tak ? hahaha !

Hanie_Dew said...

fon tu demam la. betuuulll.