Tuesday, July 5, 2011

Wordless Wednesday #3







#home sweet home 

51 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

owh.. ko nak balik malaysia ka? rindu eh?

alif ismail said...

wah..rumah dalam botol...

urm..x lemas kah?

Amiey White said...

rindu rumah yeeeeeeeee

Mawar Berduri said...

aku home sweet home bila aku di kerja...

farahnabila said...

bila balik malaysia?

Akulah Pak Lan said...

Balik la woi...balik makan..

monologtinism said...

hehe..speechless terus. selamat pulang. kawan aku pun mahu pulang.yeay! haha.

Cikli said...

melankolik

Kapten Atok said...

siapa suruh belajar jauh2. hihi

JIJI YU said...

konon le tu..

vampire's lovex said...

Siti Mashitah Saidin :: nak la ! rindu gila..haha


alif ismail :: x lemas punya,ada tong oksigen dalam tu..


Amiey White :: yeeeee,rndu bangat


Mawar Berduri :: halah2 dah tua2 pon manja lagi hahaha


farahnabila :: tak tahu lagi hehe ^^


Akulah Pak Lan :: baik bapak !! makan apa


monologtinism :: yeay !! kawan ko lelaki ke pmpuan...haha


Cikli :: melankolik di pagi hari..


Kapten Atok :: atok suruh blaja jauh2 sebab dia nak bermnja dengan nenek sara haha


JIJI YU :: eleh,

fairuz said...

bile balik woi? haha

suha said...

esok cik suha dh nk blek kmpong..yeay! (^_^)

Khairul Antasha said...

yeahhh balik raya yeeeee... hehehe

RepublicAku said...

aku cuma kurang pasti ...rindu rumah ke atau rindu tuan rumah yang lain...keh3!

muhamad hanif said...

nak balik hostel pun nak bgtau..


AHAHHAHAHAHHA

rafiq said...

alolo anak omak rindu omak. nanti omak wat skype ngan ekau ye nak...kekeke... jgn marah haa

ABU said...

oh anu dalam botol..:P

Abu Huzaifah said...

mcm ne pun keadaan rumah kita... ia ttap rumah ku syurga ku.. hikhik

Pyka Rahmat said...

hmm aku nak cakap aaaaapa ya.

HonEyBuNNy said...

Yeahhh..jom balik rumah..hehe...;-)

mySara said...

sejak bile vampire ade uma???
kihkihkih :P

s.u.h.a said...

welcome home baby :)

Miscellaneous Smiles said...

ahh dok je egyp tuu..

heheee~

✿ cikcimi said...

rumah memang tempat paling best. :D

Aujinz said...

bestnya lepak di rumah.. koh koh koh

Liyana Zahim said...

T nak wat umah camni ar.. Pokok jala2 ty nk cri mne lak ek? Hahahahah~

ghost writer said...

esah rindu nak balik rumah...

Syuxer said...

hati2 balik kampung..nanti bila balik nanti,belasah puas2 buah2an kat kampung tuh..:)..

Starcapricorn said...

bila berjauhan memang teringat kampung halaman...

belog amiyo said...

amboih. abis exam terus balik Msia? laju beli tiket. haha. :jeles:

Nasriq said...

nak balik kampung jugak... lama dah tak balik...

Warna Kasih said...

cian ko kan, kan, kan? haha!

delarocha said...

selamat pulang

Sarkasiz said...

gambar ni buat aku homesick pulak.

muz said...

VL cepat balik aku nak belanja ko ne...hehe

muz said...

VL cepat balik aku nak belanja ko ne...hehe

alif haris said...

pulang ke rumah ??

apik pehe said...

laaa...tido dalam botol jer?

deeya said...

aku nak umah sebijik camnie la ! mane ade jual ??

Akulah Pak Lan said...

makan nasi kandaq

nurniyusoff said...

balik???

yay !!!

kite pun ^^

Far8 budak baik said...

x pyh nk home sweet home sangat lah knn..

ni bila nk update ni
mmg tak pandai ke..
hahaha =p

Jerry Ghazali said...

rumah bentuk botol?
dah sah jin.

balqis said...

still. home is the best, ne?

Raden said...

da nak balek ke cik adek??? nk kirim jajan dari sane!!

Tan Tin Ton said...

waaaaaaa.ada orang tu dia nak balik malaysia daaaa. hikhik xD

NuSaNa NoSa 91 said...

knp?? mcm dh lama je xblek rumah?? =.=

YOUsoF said...

Selamat dan selamat ye cik muda. ;D

Bella Bell said...

ko nak balik malaysia ke beb? jom jumpa! heheheh!!~



^^

~SaL IjOu~ said...

org jauh rindu2an ;)