Monday, July 4, 2011

Exam

Assalamuaikum.





semalam dengan rasmi nya aku terlepas satu azab duniawi (final exam). merdeka! merdeka!


paper english ialah paper penutup bagi final exam untuk budak-budak first year tahun ni. *ayat skema budak first year. =.="


alkisah nye,exam english satu jam je. dan soalan nye pulak memang dah diduga keluar macam tu,so memang ramai la yang keluar dewan exam awal..


aku ni pulak khusyuk gila la meniru jawapan menulis jawapan,angkat je kepala,pehhh ramai gilak dah keluar.


semua macam berlumba-lumba pulak nak keluar cepat. aku macam,pehal nak berlumba-lumba keluar dewan awal? dapat A+ ehh kalau hantar paper cepat-cepat...


aku pon tulis ayat terakhir,cek-cek sana sini,pastu keluar dewan exam..


yang sibuk nak keluar awal kenapa ? bukan nye markah exam berdasar kan berapa cepat kau keluar dewan.*tak pasti kata-kata ni ditujukan untuk diri sendiri atau orang lain.. kah kah


kau orang macam tu ke ? 





43 comments:

Akulah Pak Lan said...

mereka yakin kot kesimpulan is enough than karangan..hahah

Mawar Berduri said...

aku tak tau la, setiap kali exam. samada aku orang pertama kuar atau pun lima pertama kuar..

Siti Mashitah Saidin said...

aku org tengah2... suka biar lama2 dok dlm dewan.. usya mamat sebelah... tapi kalau rasa dah otak blur, aku org first keluar.. keh keh

Nasriq said...

ada 2 sebab kenapa dioeang kuar awal.
1. sakit perut- tak leh nak jawab pasal otak dah beku...
2. soalan kacang sangat macam budah darjah 3 punya... yang lambat tu confirm exa, darjah 3 fail...

belog amiyo said...

pesal ko merdeka awal dari aku neh? ini tidak adil! ha ha ha. nanti aku nak buat entry habis exam jugak la. kah3 :P

farahnabila said...

aku lebih suka keluar lambat2x. so kalau dapat result tah pape takde ah penyesalan keluar awal. redho jer.haha.


ps: aku suka tidur dalam exam hall. camne tu.-.-"

Zulfikar Hazri said...

aku suka keluar awal...

bukan sebab riak,

bukan sebab A++


tapi yakin pada diri,...


yakin pada diri yang dah takleh dapat jawpaan lagi dah.. haha

so baik keluar, leh gi makan nasik...dah kenyang tdo!

vampire's lovex said...

Akulah Pak Lan :: apabila pak lan mengeluarkan theori dia..peh peh haha


Mawar Berduri :: pehhh hebat !!


Siti Mashitah Saidin :: aku nk ushar mamat sebelah x nampak,sebab kerusi dewan exam aku x best !!



Nasriq :: haha kemain sampai 2 sebab..betol la tu,dah siap awal,baik keluar kan..dpda dok tercongok dalam dewan tu.. haha


belog amiyo :: haha jeles tak wehh ??? hahaha buat la entry habes exam kau nnti..kompem lambat lagi kan.. haha


farahnabila :: ok,theory kau ni kadang2 aku pakai jugak..hahaha..

aku nk tdo dalam dewan exam jugak,tp mcm x sedap ohh..nk bntal jugak hahaha


Zulfikar Hazri :: hamboi2...keluar awal nak makan je keje..tp memang lapar pon lepas habes exam..hahaha..

JIJI YU said...

mabruk2

missSenget said...

keluar awal bole ganti tido semula..

tapi kalo rasa x yakin,
tido je kt meja exam tu..


kot2 dapat ilham masa tido..

hahaha..

aqmalazmi said...

kan best sape keluar dulu dpt markah bonus =.=*******

oranglidi said...

aku kluar awal sebab dewan sejuk. nak terkencing rasa.

tapi biasanya orang kluar awal ni markah dia biasa-biasa je. xda tinggi sgt pun.

deeya said...

okey ! aku pun .. biase kalau paper last , mesti kuar awal . hahaha !

Fyqa said...

aku kdg pnah jugak kluar awl. sbb paper tu mnyampah tgk aku lelama.

cisss >,<

muz said...

aku akan kuar paling last sebab masa exam aku tido....hehe

RedVixen said...

mendekaa! mendekaa! tapi aku dah mendeka dulu... hahaha

muhamad hanif said...

AHHAHAHA,

org hebat mmg keluar awal kot..


jeles lah tuuuu ;)

syarifahsidrus said...

selalu english paper last. memang semua orang dah merdeka awal2 la. haha

Miscellaneous Smiles said...

aku takk, mmbe ak ye ska tinggal aku wuwuuu,cpt gilee~~

monologtinism said...

hish! takde.takde. dah dia bagi masa tu mesti la fully utilized kau. kau ni umur 20 tahun ke tahun ni?

ghost writer said...

jawab soklan cepat2 sebab nak rehat dan nak rasa perasaan lega tuh lebih grunge!atau mungkin nak tunjuk kalau soklan2 paper tuh macam kacang jer jawab..

Liyana Zahim said...

Lau taap bengap taley tulis mende2 dah berambus shje dri dlm dewan tersebot.. Lg dok tgh org mnulis lg ase nk sebat pale org2 yg sdg mnulis.. Hahahahaha~

nurniyusoff said...

aku taleh duk lelame dalam dewan weh, lemas. siap je anta ... cek tu jarang .. wahahahaha

Aujinz said...

keluar dewan awal bukan sebab cool, sebab depa dah tak reti nak jawab ape.. koh koh koh

Amiey White said...

ada 2 :-

1 : sebab dah habis jawap dan semak jawapan (situasi semua topik amiey baca dapat jawap dan yakin)

2 : sebab x dapat jawap semua men hentam hahaha malas nak tgk paper da

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

kalau paper lain, aku komfom org prtama keluar. tapi bila paper english aku seksaited! kah kah. jadi aku tunggu sampai hbis msa bru hntr
. haha.

Shawn Razaleigh said...

keluar awal boleh psiko orang lain. tu je kot.haha

rafiq said...

haha kau exam mcm tak exam je kan. hari2 ada ke udara blog. peh ayat pening.

mykhalis said...

kompom ke tak overkondifent nie?

nawal addina said...

konfiden tu penting ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

keluar awal untuk mengelakkan tidur dlm dewan kot..

Bigdaddyz said...

dahulu kala...suka tulis nama sahaja..:)

_aLiaHwaFa_ said...

keluar awal la , nnt boleh baca untuk exam seterusnya. (eceh padahal aku slalu target untuk tido tu kalo kuar awal)

apik pehe said...

hehe..apik pon selalu jer kuar awal..hehehe..otak makin tepu duk dalam tu sbb sejuk sangat

suha said...

cik suha suka berlama2 dlm dewan exam..tmbh2 lg kalo si penjaganya ensem..wow!(^_^)

ABU said...

apasal aku gelak baca entry ni hahahaha

keluar awal la, baru orng cakap ko hebat bravo bravo..hahaha

**::CIKNUURUL::** said...

kan?,.kdg2 geram tgk diorg dh kuar awal,.mncabar konsentrasi sngguh!,.haha,.nsib la kn,spe suh siapkn lmbt,.hehe

Bella Bell said...

kawan2 aku selalu keluar awal time exam.. nak tunjuk terror lettewww.. hahahaha..

aku tak pernah keluar awal.. malas la nak keluar awal.. dok dalam dewan yang ada air-cond lagi best broo... heheheh!!~



^^

alif haris said...

gembira la tu dah merdeka :)
btw congrates dah habiskan fes year..

nantikan azab2 terbaru next year :D hehe

btw s2dy mane eh ??

Sarkasiz said...

markah exam sebenarnya berdasarkan kehebatan ko meniru tanpa dicekup dan mendapat A dari hasil tiruan.

orang yg ditiru dapat B.

Tan Tin Ton said...

dekat U boleh la keluar,
aku ni budak sekolah, terpaksa la duduk dalam kelas sampai habis paper. kenkadang sampai tertidur. haha

Terbang Bersamaku said...

alau nk keluar awal boleh jer..tapi yg penting kena pastikan smua jawapan disi & check jawapn tue smua dan yakin takde kesilapan...by the way..Good luck ye..(^__________^)

~SaL IjOu~ said...

hanya akan kua awal bila da x tau nak goreng ape lagi da..tensi je dok tercongok terkebil2 tgk paper ;p