Saturday, July 23, 2011

Tahukah anda

Assalamualaikum.



fakta fakta yang true.

tahukah anda,kena tinggal dengan kekasih itu menyakitkan. TAPI gagal dalam exam lagi menyakitkan.

tahukah anda,kekasih merajuk itu merunsingkan,TAPI mak ayah merajuk lagi lagi lagi lagi lagi la merunsingkan.

tahukah anda,aku nak merepek tapi tak tahu nak merepek apa. dan itu lagi merepek kan. kah kah ..

selamat berhujung minggu !! ^^ ingat lah orang tersayang.

44 comments:

Cangkul Emas said...

tahukah anda............

belum habis soalan:
ittteeeewwwwww tak tawwwwwww lawwwww!!

PANGG!!*satu pelempang untuk aku*
eh, apa aku merepek ni?!

Fiq Vertigo said...

tumpang naneh,,,

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . mesti kes takde idea :)

nurniyusoff said...

fakta yang menarik.
syabas anakanda.

Tukang Karut said...

confirm urat kepala putus ni...

H.J said...

aku baru tau je auta macam ni..haha

Miz Novexx said...

tahukah anda

makanlah kerepek kalau nak merepek... :D

monologtinism said...

inilah fakta bukan auta

merepeklah kau tak tahu nak merepek apa. kau kan pemerepek tegar.

hi.

siti kektus said...

nah, ameklah kerepek pisang tanduk buat santapan hujung minggu.

haha :p

CassiaSiamea said...

tahukah anda..

jika kita gagal dan kawan kita lulus dengan cemerlang...itu lg sakit hati...

abglan said...

sebelum makan kerepek.. makan lah rempeyek!

zureen said...

hahahhahaha!!!

Fyqa said...

ok aku dh tau!


happy weekend ;)

Jo Qusary said...

tahukah anda bhw dgn meminum 16 cawan kopi anda mampu pergi ke bulan?

syafiqakarim said...

haha menarik.
kena take note ni.
haha

panggg sekali.

Cik TeN10 said...

aishh bunyi mcm serius je nih.. stress ke hape ni ? haha ^^

sleeping_maniac90 said...

hoho..
xd la mrepek pun..
ad logiknyer kih3..

muz said...

tahukah anda memaksa apabila dipaksa adalah terpaksa...

Afikah Aziz said...

eh merepek ke cenggitu..xdela sgt kot keh3x

sudeh said...

betol3 !
muahaha ! >.<

syarifahsidrus said...

yang last tu dah merepek.hahhaa

muhamad hanif said...

Amboi,

hepinya dia bersosial..



LALLALALALALALALAAA.

Pyka Rahmat said...

tahukah anda, belanja aku uncle bob lebih sedap dari belanja diri sendiri. haha selebet.

Bigdaddyz said...

selalu jumpa orang yang macam ni...angau nak kawen...

Cikli said...

i dont know and i am not involved

Siti Mashitah Saidin said...

saya tau, itu adalah satu update entry.

belogkiter said...

tak terfikir. but kinda true

caliph shuriken said...

hepi weekend jgak ^^

Kapten Atok said...

sah ko gagal exam
keke

delarocha said...

memang 'true' fakta ko

ghost writer said...

tahukah anda..

bahwa anda tidak tahu apa yang aku tidak tahu..

shizuka said...

sakit ke kena tinggal kekasih weh?heeeeeee

h A n Y S said...

tahukah anda:

bahawa









ok, dah komen, cau!



HAHAHA;p

gedek! said...

Berbelog memang menghiborkan....

Tapi baca belog ini lagi menghiborkan....


(OK... cepat gigit uncle... ammmm)

auny aizie said...

aku kalau dah ada depan lappy,
mulalah hilang akal.

tak tahu ak hapdate entry apa.

huhhh tension tensionnnnn

HEROICzero said...

perlukah aku menulis komen dimulakan dengan tahukah tahukah tahukah ini ?


heheheh !

Umie Artoqiemie said...

aku yang anta. HAHAHA!

deeya said...

kau memang sengal kan . haha !

Elyana Ahmad ツ said...

sejak aku makin tua nei jerawat pun byk membiak.oit sape hantar santau jerawat sekali sebulan kat aku nei.haha

alif haris said...

hehe betul2 .. ne ade merepek ni .. :)

Abu Huzaifah said...

fakta kau so... AWESOME!!!!! hoho. :)

Mutiara Bernilai said...

tahukah anda,

yang aku tak tahu aku nak komen ape..



Hee~

Abang Stalker said...

knp bc entri ni nk tergelak?


tahan...



tahan..dan x bole thn lg!sbb...


bc entri ni smpai terkentut. :D

yaya salvatore said...

haha like everybody knows but like everybody's practising the opposite thing , i suppose. heheh