Monday, July 11, 2011

Senyum.



semalam aku top up fon aku,15Le,

aku top up sebab nak mesej mak aku,nak mintak duit tiket.

satu mesej 0.80Le,so aku mesej dengan mak aku sampai kredit aku tinggal 6 Le.

aku ingat nak simpan la baki kredit tu sampai minggu depan. konon nye. konon kan.

pagi tadi aku bangun sebab nak mesej mak aku lagi,nak mintak masuk cepat sikit duit tu, kaki paw betol aku ni.paw tak paw,beliau yang nak aku balik.

sabar ye mak,kali ni je paw. last..last.. konon nye last. konon kan. kah kah

aku pon taip mesej sampai 2 page,apa lagi tah aku merepek dalam mesej tu aku pon tak ingat. pastu aku tekan 'send'

aku tido balik. tapi tido aku kurang lena,setengah jam lepas tu aku tengok,mesej sending failed.

aku macam,rumah ni line semput betol !! sepak-sepak teddy bear bedmate aku. sape suruh letak teddy bear kat situ. kah kah padan muka. dah la teddy bear kaler coklat,makan baru tahu..

aku cek balance,rupa-rupa nya dah zero. zero beb !! aku panas betol la etisalat (company nombor mesir) ni main paw paw kredit aku.

beragak la nak paw,tunggu la aku habis kan kredit dulu. eii benci betol.

disebabkan panas hati,aku sambung tido balik. aku mimpi tragedi pemancungan staf-staf etisalat secara beramai-ramai. pasti nya,aku lah taiko tragedi tu. 

kbai. nak tido lagi. pasal tajuk yang tak kena tu,abai kan. itu tajuk untuk entry yang dulu-dulu. aku recycle.

48 comments:

Far8 budak baik said...

hahaha amboi sampai sepak2
teddy bear..
rajin kan kauu..
jom lah tidoqqq =p

muhamad hanif said...

tonggek betullah..


aku pun nak jd taiko gaklah !

Miscellaneous Smiles said...

pehh laju betul depa..ketmpat y ke 3 je..~~

sadis

Miscellaneous Smiles said...

jap nak gi tau nihh..

nak jeles pun tak pe..ye hehe..

smlm aku dapat free..topup ouhh..10 hinggit pulak tuu..
cibulat bagi *tergamam jap..hohoo~~

asal mhal sgt celcom sana?

rafiq said...

no 4!

rafiq said...

ha bru baca. amik no dulu td.

hahaha teddy bear yg ko sepak tu dah paw kedit ko.. padanla dengan mukanya pun..

apesal etisalat ni bunyi mcm mencarut? haha

vampire's lovex said...

Far8 budak baik :: yela,kang sepak mmber,kena sepak balik wohhooo... haha..nyte hero !! haha


muhamad hanif :: sape tonggek?? kau ? hahaha..boleh2,kau jdi penolong taiko..


Miscellaneous Smiles :: pehhh sumpah jeles nye pun... nak jugak free !! waaaa,aku suka bnda2 free ni hahaha..


rafiq :: nak amik nbo,ke kaunter sebelh ye hahaha...

teddy bear dah kena sepak nye pun,xpe la hahaha.. mana ada bunyi mcm mencarut nye pon hahaha..

farahnabila said...

aku guna meksis je. nak aku topupkan?

hahaha.

belog|amiyo said...

tido apa maghrib2 ni wey! haha...

ASaDa RyutaRo said...

tang mana kaitan senyum nye pun? hahaha..

entah apa je la yang d mesej sampai panjang2. kesian sungguh..

bact. said...

lu buat gua senyum sinis
padahal takda benda nk senyum pon kn
hahhaha

vampire's lovex said...

farahnabila :: boleh juge nyahhh.tpup la barang 50 poloh..berbaloi baloi hahaha

belog|amiyo :: pagi tdi lah oiii hahaha


ASaDa RyutaRo :: senyum dalam bengang nye pun hahaha...

kesian kan..aku lagi kesian kat dri aku wohhhhho


bact. :: lu memang suka mensinis kan wa.. hahaha.

syahira ariff said...

sama ah
msj x smpai,duit kna pau
suh la mak kau buat fb
sng sket nk chat
=D

ohh,knl x mardhiah?
aku ada 2,3 org kawan duk zagazig
dtgla cairo
nnti ada masa buleh a kita beronggeng di city star

Elyana Ahmad ツ said...

hahaha.aku guna celcom.nak suruh aku share.hehe

H.J said...

etisalat mmg macam tu..dia tak banyak keje nak buat..

monologtinism said...

hahaha

memang sadis.
tapi aku punya lagi sadis.
setiap kali topup rm3 mesti hilang tak tahulah siapa paw.

T___T

Faaein Talip Roy said...

15Le berapa hengget duit malaysia?

Nasriq said...

hoho... ni bulan mengambang ke apa ni? emo semacam jea...

Akulah Pak Lan said...

Kat Malaysia orang panggil orang kaki paw ni Along..ko along kah? bila balik Malaysia?

Addin said...

haha bole ajar ni ;p

Abang Stalker said...

cinta,rmh mak kt mn?blk awal ckit r,nk jemput ni.

Isteri Encek Bard said...

grrr nak amakn teddy bear cokelat gak.. hahahhaha smpoi abis entry nie

muz said...

bah sini nombor aku top up kan hehe...

Niena Pengembara Ilahi said...

makan la bear bebetul, jgn mkn teddy bear hehe.. ^^

Qaseh dalia adelia said...

wahh dari egypt.. sabar2 hihi

zOeY zAu YaH said...

amoih taiko tu..

mykhalis said...

ngamuk dalma tido je tau..jgn sampai kat luar pulak.. polis tangkap

lilypelangi said...

ngamuk sangat ke ?

aku nak join main sepak2 ley ? HAHA

fyna said...

80sen? mahal kan? heheeh sabar2 jangan sepak2

Liyana Zahim said...

Dab budka2 jaman skang tak payahlah nak bermama papa.. Ahaksss~

Amalina said...

senyum balik.

Cikli said...

sabor sabor dik

Bella Bell said...

hahahhaa..... kesian kau beb.. sabar je la ea.. pi tido nu.. kot la depa boleh masukkan kredit free ke ko.. kah~ kah~ kah~

apik pehe said...

hahah..tajok tak same jer nga entri..hahaha...

teddybear orang main pijak2 jer..kesian..hahha

Kapten Atok said...

gila ko neh nak pancung org

Liyana Zahim said...

Eh silap komen ke? Ahakssss.. Aimsory.. Tak komersial ar name syarikat tu.. Boh la salatmayonesss~ Lg bes! Hahahah~

Bigdaddyz said...

jalan kaki perlahan2kan sampai juga....apa bazir2 duit mak tu....hehe!

alif haris said...

hohoho ,, nakalnya die sepak2 teddybear kwn .. hahaha :D

tak boleh blh gile mimpi kaw dow .. bajet taiko lah tu .. ahhaha :D

delarocha said...

tido lagi besttt, p smbung tido

sobri yaacob said...

ha..ha..
ko terbang je la.. dari mesir blik mlysia..
kau kan pontianak :)

ghost writer said...

aku syak dowang tak kenal ko lagi kalau ko tengah sakit hati tak dapat send mesej kat mak ko...

~SaL IjOu~ said...

sambung tido tgh panas hati tu mmg idea best ;p

NOOR FATIN said...

wah agak mahal jugak kan. haha mesti rasa tension bila tetiba krdt abis. haha sabar2 :P nanti topup balik!

Syuxer said...

cis betulah kalau dipermainkan camtuh..ketarah paw kedit orang takpe sebab..huh!!memang boleh bikin panas cam hot water kan..aishh..

bagusla amalkan konsep recycle..lagipun bumi dah nak tua dah..

etisalat??dorang reti ke solat hahahah ke tertinggal "r"

ikan said...

mengkudu kea nie ..?

Mawar Berduri said...

al kisah aku dulu masa di dunia ambiya... aku send masej p mlysia.. dia telan 2 riyal jak.. apasal ko banyak sangat dia telan? aku guna zain..

~Kisah Hati~ said...

lapo pau lak... hmm... :|

syarifahsidrus said...

kesian, habis camtu je eh..