Saturday, July 2, 2011

#people you may know

Assalamualaikum w.b.t


<ruangan intro>


aku suka tengok gadis-gadis cun,cantik,jelita,lawa,beautiful,comel dan segala ayat yang berkaitan dengan nya. kalau ada perkataan lain,sila tambah.


cantik itu indah. menyegar kan,dan menyegar kan. tak tahu nak letak ayat apa dah. kah kah.


jadi,aku selalu lah tengok video klip gadis-gadis kpop lebih daripada aku tengok video jejaka-jejaka jambu kpop.


sebab depa kan kurus,slim,cantik. aku suka la. *berapa kali nak taip ayat yang sama maksud entah.


jadi nye,aku tak tahu lah kalau Mark si empunya fesbuk ni stalk aku ke hape,tapi kau tahu tak bedah,semua #people u may know aku tu perempuan..cun-cun pulak tu. 


mahu tak tergugat aku,tergugat tau tengok awek-awek melayu cun-cun ni. semoga anak aku nanti cun dan solehah gitu,amin... *sempat nak doa lagi kikiki


aku macam,apehal pulak #people u may know aku semua gadis-gadis? gila tak adil fesbuk nih. aku tengok fesbuk kawan aku,elok je ada jejaka-jejaka dekat #people you may know dia. pehal aku tak macam tu??


aku panas betol lah orang main reverse psiko ni. makan dalam tahu ?? sentap ni sentap..


agak-agak la lu Mark,aku suka tengok gadis-gadis cantik,tak bermakna aku tak straight. aku straight okay,siap nak kawen awal lagi..nak bukti macam mana lagi baru kau letak #people you know aku tu jejaka-jejaka pulak hah? #emo secara tiba-tiba


aku harap,mulai esok,jejaka-jejaka kacak muncul di #people u may know aku. okay mark !! *ugut sambil asah parang..jaga kau Mark.


54 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

kes fesbuk la nih... ahahaha

muz said...

alamak VL tengah angin, habislah ko mark...

Bella Bell said...

kah~kah~kah~


kau ni kan.. memang kelakar la...

aku relax je bila #people you may know aku ni geng2 GAY.. cam ne aku tahu? sebab friend aku kat FB memang ramai gay pon.. lagipon aku memang suka skodeng page budak2 gay.. hahahha!!~

tapi sekarang #people you may know aku adalah dalam kalangan blogger... hehe!!~



^^

vampire's lovex said...

Siti Mashitah Saidin :: aku satu je masalah kat sini,fesbuk dengan internet hahaha..


muz :: kol kan mark tu muz,aku nk penggal dia..haha


Bella Bell :: hahah xde kje eh kau,stalk gay..baik ko stalk artis kpop ke hahaha...

biasa la,dah jd blogger pemes,mesti la blogger je kat people tuuu..kikiki

adrinaqamarina said...

eh tapi people may i know tu :P kte nye banyak lelaki lah! hensem pulak tu, tapi malu lah nak add. -.-'

Akulah Pak Lan said...

ko bukan les ka? ops!! (expect the unexpected)

Cikli said...

kena tukar vampire jadi countess...

Amalina said...

grrr..grrr..grrr..(bunyi gagak)

vampire's lovex said...

adrinaqamarina :: x pyh la add,tgk je...hahaha...alaaaaaaa,x adil nye fb..oooo fb...


Akulah Pak Lan :: panggggg..opss tertampar...unexpected action hahah


Cikli :: taknak lahhh..vampire skrg pon dah ok..haha


Amalina :: ambik lastik,lastik burung gagak..hahaha

Nasriq said...

lurus macam pembaris atau lurus bendul? hoho...

ABU said...

apa ni? marah ka apa kah!!

monologtinism said...

haha. kau nak cari calon suami ke apa sampai bengang habis ni.
hahaha.

Jerry Ghazali said...

suatu hari kau akan nampak aku mucul kat #people u may know. jangan ragu-ragulah nak add lepas tu. hehe.

nawal addina said...

hahaha , klaka laa XD

fb laa tu !

syarifahsidrus said...

haha. marah yuk?keh3

aqmalazmi said...

fesbook die tak taur org tu st8 ke less ke gay ke HAHAHAHA

nabilfahmi said...

mati la ko mark!! hahaa

Amiey White said...

tension mark sengaja buat code fb ecah kepada male kot sebab tu ada perempuan je

Fyqa said...

kahkahkah

saba dowh !





;)

RedVixen said...

sekali keluar gambar aku... ke3 :D

belog amiyo said...

orang perantauan macam ko memang selalu nak kawen awal. tak pelik pon. kah3.

*lagi-lagi time winter.

kokser kokdam said...

egypt..?

cik azeya said...

apsl aku mcm tataw pape. haha

Sab Buenoo said...

fecbuk skang dah semacam je.

khairul akmal azman said...

fb mmg cantik2 n ensem2..
cume hati downg je xtaw bek ke buruk

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . ni pehal ada keyword #people u may know ni? hahaaa . mesti ada sumtink2 ni :)

Pyka Rahmat said...

mark memang jahat tau.

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

sebab gadis2 gedik nk ada fesbuk!! haha

ghost writer said...

aku tak pernah amik tau pasal ayat tuh...malah aku macam tak nampak jer.

Starcapricorn said...

aku memang suka yang cantik.

muhamad hanif said...

fesbuk ke ini ?


kat egypt ada fesbuk eh ? HAHAHAHAHAHAH

suha said...

mark plak mcm tau je cik suha xkwen lg sbb #people you may know adlh mereka yg dh kwen

tekanan!!!



(^_^)

fadh leyanie said...

uish kalau mark baca entry ni..tergugat nyawanya..hihi

nub said...

profile pic cun akan selalu di-add. haha

Mawar Berduri said...

kahkahkah.. mark syg aku...

dia selalu bagi aku yang hot2 u...

Shawn Razaleigh said...

.kelakar2. jgn jjd kes les sudah.hehe

Miscellaneous Smiles said...

eii klu leliki encem kee..kbykan gay..huuuuu

mau ke..?

sudeh said...

haha ~
lek luuuuu gheee
nanti kalau tak ada gak #people you may know tuh jejaka, nanti gua request kan untuk luu keh3 ;D

Raji and Yeen said...

hahahah smpai begitu skali terjadi..
kau btol st8 kan? lol

JIJI YU said...

mark tu belom kenal sape engko..

mykhalis said...

leh caya ke straigh nie..wahahhaa

Raden said...

tak penah ade laki ensem kn??

Hayati Hamzah said...

saya pun cantik !
eh , bukan !

saya pun suka tengok perempuan cantik!

~Kisah Hati~ said...

hahaha...sian... nanti muncul la tu jejaka tampan... hehehe

apik pehe said...

hahah..nak cari gadoh dengan mark zuckerberg la tu

rafiq said...

fesbuk kau sellau cari pasal dengan kau kan.. tu pasal tak add aku lagi la tu..

ishiko said...

mbuii.. main parang dh dyee

Bigdaddyz said...

ada macam2 dgn facebook ni kan...

Abu Huzaifah said...

anda tidak puas hati ek.. hoho.. errr jngn hisap darah sy vampire...

kes dalam fesbook ye... hoho.. chill okey...

Jo Qusary said...

Aku manusia stylo yg suka tgk org cantik...

vampire's lovex said...

Nasriq :: lurus,mempunyai body yg lurus..menjawab soalan tak? haha


ABU :: ha'ah abu,tgh marah kau..ahahha


monologtinism :: hehe,xde la nk cari calon suami,tapi nk cuci mata je..xD


Jerry Ghazali :: baik !! lagi afdal kalau ko add aku rasa nye haha


nawal addina :: xD fesbuk yg bermasalah... hehe


syarifahsidrus :: kikiki marah berjemaah ehh..jom jom


aqmalazmi :: cisss.. fesbuk x cerdik haha


nabilfahmi :: haha jgn gtau dia plak,aku tgh asah parang ni haha


Amiey White :: wuu wuuu tak baik la macam tuuuuu...


Fyqa :: hahah tgh bersabar la ni... hahaha


RedVixen :: hahaha keluar gambar kau,aku asah parang laju2..hahaha


belog amiyo :: cisss padahal ko pon nk kawen jugak kan..hahaha..
apa kena mngena dengan winter plak..tah pape..haha


kokser kokdam :: a'ah :)


cik azeya :: haihhh, tak baca lettew...


Sab Buenoo :: semacam yg mintak penendang kan hahaha


khairul akmal azman :: sebab tu la kena add,baru tahu dorg baik ke tak hehe


tia @ Ini Kisah Tia :: ye syg...fesbuk punya masalah la ni haha


Pyka Rahmat :: jahat kan..ada rasa nak lempang dia tak..haha


Azroy Kassim :: hahaha


ghost writer :: yela,ko kan x selalu on fesbuk...


Starcapricorn :: aku pon suka org cntik !!


muhamad hanif :: yelaaaa,fesbuk la...ehh mesti la ada..hamboiii kau...haha


suha :: hihii sabar ye cik suha...hehe


fadh leyanie :: hihi biar kan dia,sape suruh x adil dengan aku..haha


nub :: aku nk lelaki kacak! hahaha


Mawar Berduri :: sje je kan ko bagi aku jeles..pehh pehhh panas ni..panas..hahaha


Shawn Razaleigh :: biar kan jd kes,kes ni nanti dibatal kan jugak...haha


Miscellaneous Smiles :: ala,pndai2 la pilih yg gay ke tak..hehehe


sudeh :: kikiki...suggest fren tau !!


Raji and Yeen :: hahaha..opkos la str8...waaaaaa..kau nih


JIJI YU :: tu la pasal,dia x kenal lagi...jaga dia..


mykhalis :: hohoho...sila lah percaya...haha


Raden :: ha'ah,xpenah ada lelaki nsem..tekanan betol..

Hayati Hamzah :: eh ehhh... hahaha


~Kisah Hati~ :: harap nye mncul la kan..hehe


apik pehe :: hahaha,nk lawan pedang


rafiq :: mana nye fesbuk kau...meh add aku ahaha

ishiko :: hehe parang je ada.kalau ada pistol,dah isi peluru dah...haha


Bigdaddyz :: haah,memang ada macam2..sampai pening


Abu Huzaifah :: baru nk pegi gigit kau..hahahaa..xpe la x jdi..


Jo Qusary:: sama lah kita jooo..mnusia stylo yg suka tgk bnda2 cntik

Tan Tin Ton said...

alahhhhh, artis pompuan kpop fake semu nyewww. tak sukew itewww. hahahahahaha

p/s: rendu ko wey~ xD

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

kah kah. aku fobia dengan people you may know. dari sna aku jumpa fb crush aku n gelpren dy. patah mematah hati aii ok! T.T

Sarkasiz said...

semakin ko suka tengok perempuan cun, semakin laki lagi suka tengok perempnau cun...

contohnya aku,eh..............