Monday, July 18, 2011

Entry takda motif

Assalamualaikum.



aku tak tahu la sapa entah letak dadah ke hape dalam air tin aku.

yang aku tahu semalam aku sembur ridsect kat lipas. patut nye lipas la mabuk lalu mati.

tapi aku pulak yang kemain lagi rasa mengantuk,lemah lemah sendi bagai semalam.

takkan la aku tersembur ridsect tu kat diri sendiri ? tak mungkin. tapi ridsect mesir memang wangi. wangi macam perfume. #entah

semalam punya tak larat,nak bukak laptop tak larat,nak bergalak galak dengan pakwe lagi la tak larat. 

pakwe yang dalam waiting list lagi la tak larat kuasa dua nak menggalak. kah kah kah.

sumpah rasa macam nak mati dah. dah la semalam nisfu syaaban. ada kaitan ??

rupa rupa nya........................

kbai. 

29 comments:

Miscellaneous Smiles said...

erkk ak kurang paham~~

Fyqa said...

tu la kau.

xjaga ksihatan kot.


huuu

kiz said...

tak paham den ni..apo kono eh?

monologtinism said...

rupa-rupanya..

memang betul lah kau terspray ridsect kat diri sendiri

hehe

Jo Qusary said...

aku rasa lipas tu spray ridsect kat ko tu...

intan.maisarah said...

ni tak best ni
tak abis cerita sampai habis


sentap.

syarifahsidrus said...

rupa rupanya?sambung2...

Syuxer said...

rupa2nya..terlepas nak puasa??

Tukang Karut said...

adakah setan bergayutan?

H.J said...

tak lama dah tu..haha

Abang Stalker said...

rupa2nya PMS...


jeng jeng jengg ;D



Period Pain a.k.a sesungut!wawawaaa ;))

Akulah Pak Lan said...

kau tgh yoya-yoya ni..

zie_ira said...

ape yg rupa2 nye tu,,hehehe ,,

jaga la kesihatan anda ,jgn sembur ridsect di badan sendiri,,hehe

Tan Tin Ton said...

memang entry tak da motif =_='

haha. aku suka jgk bau ridsect tpi bau minyak petrol lagi sodap.haha

Bigdaddyz said...

puak masai kalau kena macam ni selalu minum darah lembu utk jadi kuat...apa kata try darah unta mana tahu boleh terjaga berminggu....hehe

CassiaSiamea said...

rehat je~~

Minah Blur said...

rupe2 nye ape?

delarocha said...

oppsss bendera merah

belogkiter said...

lah.... poning den

najmi^^ said...

hoho.. ni masalah girls nieh^^

Cangkul Emas said...

OPS!
saya terletak minyak pengasih dalam air kamu..





"tidurlah..tidurlah..tidurlahhh"
*menghipnosis*

syAzAnA said...

bendera merah dah berkibar dengan rasmi lettewww. hehehe.

larikkkkkkkk

10 mitos tentang rambut. Part 2. tahu??

muhamad hanif said...

waaahhh,

kau dah pndai suspen..


KAHKAHAKHAKH

deeya said...

aku cam nak bakor je entry ko nie weyh .. cis !

Emira Darmia said...

rupa² period pagi ni...adei..

Hanie_Dew said...

hahaha..rasanya memner lipas tu gi sembur ridsect doragn plak kat air tin ko..

Addin said...

uww~ ada sambungan ke ;D

ghost writer said...

jangan kawan sebilik ko lak yang pening2,muntah...last sekali,koma.uh!

cik bulan said...

mungkin selama ni kau spesis lipas??baik kau check abdomen kau..ade liang2 x..haha