Tuesday, June 14, 2011

wordless wednesday


#1


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

#2


^__^

37 comments:

Amalina said...

ahh!pahal letak gambar makanan sedap-sedap. tahu tak aku dah baca niat puasa?

vampire's lovex said...

Amalina :: haahha !! mana aku tahu ko tak tido lagi..ni entry untuk siang nanti ..nnti dah berbuka,tengok balik k..kahkahkah

Amalina said...

cis!itu bukan alasan untuk tunjukkan cheese yang bertimbun atas piza tu..XD

Amiey White said...

gua benci lu ! tahu tak dekat bentong takde pizza . *pg kl malam ni tak kira ! haha

Miscellaneous Smiles said...

eh tu kau ke..? comey perut kau ehh..>,<

Gayahspears said...

arghhh lapo!!! sila delete gmbo ni yunkk.plz..hahaha <_<

Siti Mashitah Saidin said...

comel gambar first tuh....

seken tuh, sweet... eh silap... sedap... :P

vampire's lovex said...

ya allah apa nak jadi,anak dara sekarang tido lambat,..ish ish..*mengata orang,aku pon sama..kahkahkah

vampire's lovex said...

Amalina :: haha ciss ciss.. alasan yg tak munasabah tapi boleh diterima k..haha nnti bukak posa,cari piza okey..hehe


Amiey White :: hahaha jgn nak benci sangat la..ajak pakwe cari pizza lettew..haha


Miscellaneous Smiles :: pijahh! erghh tu bukan aku la... itu kau mungkin..kahkahkah :p

Gayahspears :: nyanyi lagu dlu..guna gitar,baru delete hahaha..lapar 24jam,apa nak jd ntah..td da makan pon lapar lagi?? pangg nak?? kahkahkah


Siti Mashitah Saidin :: eeii tak comel lah gmbar fes tu...gmba last baru la comel,and boleh buat gadis2 slim jadi comel..hahaha

HEROICzero said...

woih nampak sedap weh !

Akulah Pak Lan said...

NAfsu aku hanya pada














BR = Baskin Robbins

Akulah Pak Lan said...
This comment has been removed by the author.
Akulah Pak Lan said...
This comment has been removed by the author.
Roza Ami Nanomiya said...

tak sangka ya body ko dah sama mcm org utan tu

rafiq said...

peh sedapnye..lagi sedap kalau ko belanje aku..

ko nak kurus kena puasa..

RedVixen said...

tak nampak... tak nampak.... lalalalalala ~

blog-tips-kurus said...

Pada hari ini sahaja ada offer menarik di Pijahut: RM33 for 3 reg pija & 2 garlic bread. yeeeeeehhhhaaaaaaaa!!!

rara pinkmafia said...

fuhhh tak jadi kurus cm ni ni.

delarocha said...

nyum nyum nyum

intan.maisarah said...

poskan

untuk juadah berbuka hari ni

fadh leyanie said...

wahaha..lawak la gambar tu..gambar pertama.
kalau nak kurus kena rajin bersenam,kurangkan mknn berat.makan buah2han tempatan mahupun luar negara..

Republic Aku said...

aku ingatkan kau orang...rupanya orang utan...kahh!

SYARIFF HAIKAL said...

OHHH SBNRNY DIE X KSH PUN DIE GEMUK..TP DIE TGH TAHAN SEMBLIT TU...

oranglidi said...

hahaha.. aku gelak bace komen republic aku tu. hahaha

Akid azami said...

pergh.. terus lapaq tengok pizza tu.. er pizza kan?

Miss canine said...

sedapnye pizzzaaa~~~~ hehehe...patot la i susah kurus..lemak suke kat i.... ;p

ABU said...

hahahaha makan jak..

ghost writer said...

tarik kerusi untuk VL...

*bodek nak kena belanja..uh!

tia @ Ini Kisah Tia said...

makanan sedap tunggu apa lagi , cekik lah :)

amiyo said...

mana aci 2 keping gambar :P

Aujinz said...

♫♪dum dum dummm... dum dum dumm.. ♪♫

koh koh koh.. banyaknye lemakk..

ini aku? said...

adoi ahahaha.

vampire's lovex said...

HEROICzero :: nak?? meh mesir mehhh hehe

Akulah Pak Lan :: wahhhh gaya rock,peminat aiskrim rupa nya..haha


Roza Ami Nanomiya :: oiii rozaimi !! kuang hassammm

rafiq :: lagi sedap berganda ganda kalau ko yg belanja wehhh ...

ha la,dok posa la ni...


RedVixen :: eii tipu tipu...konon tak nampak lak wehhh ! haha


blog-tips-kurus :: wahhhh !! nak jugak!!


rara pinkmafia :: hehe jangan tergugat !!


delarocha :: lapar lettew..haha


intan.maisarah :: bak alamat..sebelom tu,meh bank in duit dulu meh...haha


fadh leyanie :: hikhikhik..org utan tuuuuu,makan buah buahan jugak,x slim pon..haha


Republic Aku:: ni pesen sama je macam rozaimi !! penkutuk...haha

vampire's lovex said...

SYARIFF HAIKAL :: haha sembelit arr makan banyak sangat

oranglidi :: arghhh ko sama je dengan si rozaimi n republic tu..hoooo

Akid azami :: lapaq pi makan..hehe pizza la tu ceq..pizza lipat dua,,

Miss canine :: hikhik..lemak pon sayang aii jugakkkk


ABU :: eleh,ngata org,ko pon makan jek 24jam.hahaha


ghost writer :: meh meh nak belanja meh...ahahaha

tia @ Ini Kisah Tia :: cekik,memang tercekik la,lemak menyempit haaaaa


amiyo :: special kes,2 gambar..haha

Aujinz :: dok menyanyi sini plak dia.hahaha...lemak itu comel..kahkahkah


ini aku? :: cikgu !! apa yg adoi nya..haha

sobri yaacob said...

tgk pizza ni tringin nak mkan..
jom p mkn pizza..
owner blog ni byar >>>>weeek.. :DD

Sarkasiz said...

wordless Thursday.

...........

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

haha. so trueeeee.


geram betei!