Wednesday, June 22, 2011

wordless wednesday + spontaneous thursday

berjauhan dengan mak ayah takde pulak rasa 


  • kurang kasih sayang ke
  • makin menjauh ke
  • dia dah tak sayang....ke bla bla kan? 
berjauhan dengan kekasih rasa pelik pelik pulok kan ... paham dak. . hoho







mari kawen awal. harharhar
gataii !!.pangggggg


54 comments:

Miscellaneous Smiles said...

#hahahaaaaa~~~

gatai aihh~~
=P

ABU said...

aku rasa aku paham..tp macam tak paham..oit!! :D

Abu Huzaifah said...

hoho.. aku pun phm.. :D

vampire's lovex said...

Miscellaneous Smiles :: hahaha gatai jangkit hang...kekekeke


ABU :: oitt !! abu x tdo lagik !!

paham k..paham kan..hehe


Abu Huzaifah :: terbaik !! paham pom.... xD

Keri Henry said...

jauh sangat ke kedudukan tu??? hah

vampire's lovex said...

keri henry :: jauh tak jauh sangat la kan....mesir-malaysia... hhoo..

Siti Mashitah Saidin said...

sabar2.. hiro tengah carik duit tuh~

Nasriq said...

nak aku terbang ke mesir ke merubat kegatalan itu...

Cikli said...

hukum kahwin itu, adakalanya menjadi wajib...

Liyana Zahim said...

Aku pon nk kawen cpt neh.. Ahaks.. Marilah mgatal same..

Mawar Berduri said...

kahkahkah.. setujuuu! time aku study, berjauhan dengan mak bapa, rasa boleh survive sebab call hari2.. tapi bila jauh dengan bf.. msg 24 jam pon, rasa macam ada yang tak kena nie..

jom kawennn!!!!

GeNgKaPaK said...

gua nk rs geget leh?haha

Sembang Kemas said...

dari peta gua dapat tau yang lu nak kawen lari ke siam ye?

sobri yaacob said...

ha..ha..dgn boy or girl... ble jauh ko rasa pelik plak er..pelikrindukan dia ? ....

ala ..mcm ko 2lis mangsa utk dgigit... mcm mana ko tkar...kan pktaan kat c2 kan komen dulu...ha..ha..

sobri yaacob said...

ok VL...dah bleh tq ...sangat2 :)

blog-tips-kurus said...

ehem!
lepas raye la, nak ujung tahun dah ni.. :-)

Azuan said...

tak nak rasa bukan2...xyah cr kksih la kiranya..hahaa

cikcleopatra said...

wooo!! aku pon nak kawen pat wei..woot woot..best kan kawen..muahaha.

Akulah Pak Lan said...

isk2...anak dara sapa la ni...hahaha

Raji and Yeen said...

tu lah pasal..
aish >.<

Marcella said...

wow..promote kawen awai..
nak,tapi takdak calon..=(

s.u.h.a said...

tak boleh kawen awl. bf pon tak ada. carikan utk aku weh. haha

belog amiyo said...

amboi amboi amboi...

rafiq said...

jom2.. jangan pelik.. makin jauh makin sayang tu..

zie_ira said...

ira pon nak kawin awal !!~ hehe,, tp ira xde calon lagi ni,,bgaimana kah? huhu,,:D

ghost writer said...

sayang kekasih ditinggal-tinggalkan....

Raden said...

sape kate kawen awal itu gatal?? kawen awal itu lebih afdal. maka mari la kawen

Shawn Razaleigh said...

nak kad kawennnn :P

Sarkasiz said...

semangat teruk ko nak kawen ya.
relak3x. umur masih muda. Enjoice!

Amiey White said...

sapa nak sponsor lembu , pelamin , hantaran , picture , semua arrrggghhh -..-"

sergeant keroro said...

haha, 2 in 1 ke??

p/s : cuba ko tengok kat blog kak sunah. blog dia sunah suka sakura, kat bloglist Keron Highest Council tu. dia pernah buat tutorial pasal scroll bloglist ni :)

Cik TeN10 said...

ahaa.. tggu apa lg.. cepat2 la naik pelamin.. ^^

qamarguyz said...

salam ziarah..
perumpamaan yang baik, tepat dan berbisa..
apakah maknanya?

nurniyusoff said...

gatai tu satu hal.

heartache ... lagi satu hal, kan? :)

Roza Ami Nanomiya said...

ni miang keladi

HEROICzero said...

ala x jauh mana pun tu . sejengkal je pun. ngeh3x

arryani said...

ahaha..kwen tu orite jek..pas tu..kalo slh pilih, kena pang jgak..ahaha

Bella Bell said...

arggggg.. tolong la jangan hasut aku untuk kahwin wahai budak kecik.. ni rasa nak suruh ko pinang aku ni.. :P


ehhh.. kita sama2 pompuan la.. mana boleh.. hhahahhaha!!!~


^^

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

susah betei! kawen jelah! hik! :P

pembaris said...

mak ayah tak reti nak bersms kot

Mehmed - said...

gatai lah Ahaks! kahwin la bila dah sedia. kau dah reti masak? hehheh!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

memang patot dikahwen kan cepat budak sorang ni.. hahaha

auny aizie said...

phewiittttttttttt


tak lame lagi kawen lettuw
jgn lupa jemput aku

aku suka makan makan makan pree ni
ahha

Kisah Hati said...

haha... aku faham maksud itu... tapi itu realiti kini...

intan.maisarah said...

nak kawin jugak!!
nak sangat

!!
nak nak nak!!!

RepublicAku said...

aku kalau ada peluang umur 12 tahun nak kawhin...


kompom aku juara!

Miscellaneous Smiles said...

ak sokong kata mahmed..

dah pndai msk kee..?

dh reti nu..ke ni ke.. ha..?

Tan Tin Ton said...

amboi amboi, dengan pak we feeling lain pulak.hahahaha

Jerry Ghazali said...

kawen jer la cepat.

vampire's lovex said...

Siti Mashitah Saidin :: hehe tengah sabaw le ni...


Nasriq :: tak pe kot..bawak balik kek lapis sarwak wehhh...


Cikli :: ye,tapi mungkin belom jadi wajib bagi pihak saya ..kekekeke


Liyana Zahim :: marilah..marilah...mari kawen awal..hehehe...



Mawar Berduri :: yeahhhh,paham pon kau ye mawar..pikap laju je bab2 kawen nih..hahaha..kemain!!



GeNgKaPaK :: hamboi,kang kena gigit hilang tengkuk karang..hahaha


Sembang Kemas :: kawen kat siam buat apa..wa nak akwen besar2an..haha


sobri yaacob :: hahaha dengan boy la wehhh...


sobri yaacob :: boleh dah??? pandai pon..kekekeke

welkem :)



blog-tips-kurus :: mak aihhh tarikh awal sangat tuuu..hahaa



Azuan :: kekeke..ini bukan mncari kekasih..tapi dah ada haha



cikcleopatra :: wooo !! ada geng..mohh kawen cepat2 moh..hahaha



Akulah Pak Lan :: haha..anak mak ayah aku ler...

vampire's lovex said...

Raji and Yeen :: pesen pernah merasa ni je paham kan..haha


Marcella :: alololo..xdak calon xpa,biar mak ayah kau cari kan..hehe


s.u.h.a :: ko jual mahal,mana nak ada pkwe nya wehhh...haluss ! haha



belog amiyo :: hak hak hak


rafiq :: kekeke.betol gak tuuu..hehe


zie_ira :: alololo..konon je tuuu xde calon...ehemmmm


ghost writer :: sayang pakwe tggal-tggal kan... wakaka..belajar dulu ohhhh



Raden :: yeahh !! ko je yg paham kan..hahaha..jom kawen awal ...walawehhh


Shawn Razaleigh :: nak kwen jugak??? sebuk je..hahaha


Sarkasiz :: semangat membara-bara kot.. hahaha..ye,tgh enjoy leni



Amiey White :: laki la sponsor semua tuuuu..hahaha

ke amiey nak sponsor? hehe



sergeant keroro :: haha apa yg 2 in 1 nye...

okok..nnti aku g usha..thanx :)


Cik TeN10 :: ahhaaaa..muda lagi kot...kekeke..saje je gatai up entry gini..haha



qamarguyz :: huawawa..makna nya nak kwen laaaa haha


nurniyusoff :: hahaha gatai memang dah jd hal kot..sakit hati satu hal bila x kontek wuu wuuu

Roza Ami Nanomiya :: ehhh ko sama je k..hahaha


HEROICzero :: jauh woooo....haha

vampire's lovex said...

arryani :: haha memang kena pang la kan kalau salah pilih..haha namo namo namo



Bella Bell :: eeeeiii aku x hasut k..ko yg terhasut sndiri hahaha...

tah kau,aku pmpuan,nak kawen ngn ko watpe..haha


мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ :: hik hik hik... nak kawen le ni..kekeke..

lama x nampak !! :D



pembaris :: taklah...sayang pakwe dengan mak ayah lain kot...hahaha



Mehmed - :: ahaksss..reti okayy..reti..haha



Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine :: ateeee,yg budak besar xmo kawen ke..kekekek


auny aizie :: pewit2..plak..hahaha..okay2..jgn risau,memang aku jemput semua..ahahha..*bajet


Kisah Hati :: yeahhhh paham pon ko..hehehe...



intan.maisarah :: hamboiii kemain lagi nak akwen ye..hehehe



RepublicAku :: hamboiii lagi la power...

apa yg juara nye? hahaha



Miscellaneous Smiles :: pijahhhh !! aku reti kot..hahaha...

tengok aaaaaa..wakakaka



Tan Tin Ton :: hehehe... feeling baikkk nye dengan pakwe,hahahha



Jerry Ghazali :: tggu masa sesuai je nih..hahaha

alexa yussida said...

2 in 1..bijak2:)

tia @ Ini Kisah Tia said...

kejap , macam paham . tapi asal rasa macam masih blur neh ? huhuh :)