Tuesday, June 21, 2011

miss tv

Assalamualaikum w.b.t


Aku dah habis oral exam tadi. alhamdulillah boleh jawab. Betol ke tak, lantak ahh janji dah lepas satu azab..hoho


Terima kasih banyak-banyak untuk sesapa yang bacakan buku untuk aku wish gudluck tu. terserlah sisi angel kengkorang ye..kikiki..*kipas bontot


pijah a.k.a   ,kau bila nak siap kan repot?? sibuk nak kembar pulak.. gataiii ! haha


Next paper,30jun nih pulak..pesen jadual exam yang ada gap lama-lama ni la buat aku stim lemah kaki tangan nak selak buku. haihh..pang sikit,pemalas sangat. hamboii !


Jadi,rakyat jelata,marilah kita berjimba sementara nak start study untuk next paper.


Berjimba macam mana? meh meh aku nak ajar..bukak baju laptop,online sampai patah pinggang.


Biasa laweh,rumah bujang mana nak ada tivi ke astro bagai..laptop je la tempat melampias kan nafsu.. kemain lagi gersang ayat ..kahkahkah


Nafsu menonton dan berhubung dengan dunia luar k. jangan nak pikir jauh sangat. pang kang.


Time-time camni la teringat tivi kat rumah.. bukan ingat mak ayah,tapi ingat tivi. derhaka ni derhaka..


Teringat saat-saat,detik-detik tengok tivi berjemaah dengan adik adik aku yang kepoh ..


Sakit otak ohh tengok tivi dengan adik-adik . serius.. mana nak fokus cerita,mana nak dengar dorang membebel lagi.


Memang kalau pegi panggung,aku syak dah lama kena halau.


Sampai je time iklan,dorang pon sibuk nak cakap,nyanyi,tiru iklan bagai. tahu la selalu tengok tivi,sampai hafal ayat iklan semua..


Ada satu masa tu,iklan Oligo Cafe kalau tak silap..


Kan ada nyanyi-nyanyi lagu tema Oligo tu,dorang pon kemain lagi haaa seronok menyanyi.. lirik memang perfek,tapi pitching....... lari beb.. lari..


Tak tahan dengar dorang memekak,aku mute je tivi tu. haa nak nyanyi sangat kan,nyanyi arr..


Tahu pon diam..puas hati aku dapat mengenakan budak-budak nih. kahkahkah..


pehh,rindu pulak kat anak-anak mak aku..






38 comments:

Miscellaneous Smiles said...

ehh y terbaru iklan hang tuah @ m nasir

dah tengok ke belummmmm..~

Miscellaneous Smiles said...

hensem ouhh mamat yg bagi kitkat..=P

vampire's lovex said...

Miscellaneous Smiles :: belom !! mana ada tv nak tengok.. *padahal boleh tgk ikot yutube..hehehe...


bagi aku lah kalau nsem sangat haaaa.... aku suka yg kacak2 ni..kekeke

MIA said...

hek eleh pmpuan ni, nak tgk tv sgt, tu ada racuun kat fb tu, jom layan hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

oi lempias napsu kat oranglah pesal kat lappy hehehe!

Bigdaddyz said...

dasatnya org pompuan berborak yer...

ABU said...

gud luck pulk utk next paper..:D

Bella Bell said...

anak2 mak kau? adik beradik kau la kan? heheheh!!~


wehhh... p study nu... huhuu~~


^^

Bella Bell said...

anak2 mak kau? adik beradik kau la kan? heheheh!!~


wehhh... p study nu... huhuu~~


^^

Azuan said...

dah lm x tgk tv jugak..hahaa

Amiey White said...

taniah dah lepas azab hihihi

btw pg lepas nafsu kat buku study hahaha

Ain said...

aku suka iklan oligo. err okbai

vampire's lovex said...

MIA :: line slow lohhh nak tgk tvi acaner...


miss lolly a.k.a luvfareda :: hahaha orang nye jauh sgt,kat lptop jadi lah ye..haha


Bigdaddyz :: maaf...


ABU :: thanx encik abu :)


Bella Bell :: hehe ye la,adik beradik aku la..hehehe...

jap aaaaaaaa nak blogging sat..sat jeee..kekeke


Azuan :: kan...dah lama x tgk tv,,risau jakun plak nnti dah lama x tgk hehehe


Amiey White :: hihihi lepas satu,satu lagi bakal menyusul...

lepas nfsu kat blog dulu k..haha


Ain :: lagu oligo memang sedap...bbai !! hhe

Mehmed - said...

bukan main berjemaah lagi kau kan..Ahaks!

weh! selamat study..

Liyana Zahim said...

Mmgla patot lptop tu tmpt melampiaskan nafsu.. Mcm2 ado dlm tu.. Hahahahahahahahahahaha~

Akulah Pak Lan said...

Patot depa tiru iklan super power pulak

Raji and Yeen said...

hohoho tu la yg membuatkan suasana meriah ad adik bradik kan?

cikcleopatra said...

gud luck miss vampire..hehe.

Pyka Rahmat said...

aku hafal kot lagu lagu iklan, nampak tak hidup aku sedang bergelumang dgn tv je skrg? haha

Nasriq said...

berjimba dengan bukak baju??? aku nak join... aku nak...

RedVixen said...

hahaha...last2 menyembang sesama sendiri bukan tengok tv pon. membazir letrik je... apedaaa...

Mawar Berduri said...

ada bau2 rindu rumah di sini.. hee.. laptop la harta pusaka yang bernilai time study kan..

Heidi Shafiq said...

dengki gile ko pegi mute tv tu.. haha..

Fyqa said...

ank2 mak aku yekk ! ;)

Shawn Razaleigh said...

hahahha. takkan berjimba mengadap internet je? hihihi


jemput singgah

tia @ Ini Kisah Tia said...

wakakaa . samalah . tv bercerita , mulut pun sibok nak bercerita . spoil betul . haha ;)

FariehanIbrahim [LBC] said...

aku da xminat nk tgk tv skrg,
sgalenye ade dlm intrnt. kah3! xD

berjimba noo tante..mentang exam lmbt lgi. grrr~ >.<"

deeya said...

pergh ! kalau tngok tibi nan ayah aku , jangan kau nak bersuara lah .. harapan ! haha ~

baru dua tiga kali tngok iklan kitkat .. terpikat dgn brader tu . kui3 ! jangan jelesh ! :p

Abu Huzaifah said...

hoho... gud luck next paper.. :)

Siti Mashitah Saidin said...

aku dah lama tak tgok tv.. mengadap laptop ja hari2... dulu aku slalu la tgok tv.. sejak dok asrama, dr form 4, aku terbiasa takdak tivi.... kesian ko.. tgok on9 la.. keh keh keh

Siti Mashitah Saidin said...

aku dah lama tak tgok tv.. mengadap laptop ja hari2... dulu aku slalu la tgok tv.. sejak dok asrama, dr form 4, aku terbiasa takdak tivi.... kesian ko.. tgok on9 la.. keh keh keh

Cikli said...

berjimba sokmo

ghost writer said...

ouh nih lar yang si pijah buat entry tuh..ecah dah abih exam.

eh..kau bukan anak mak kau ker..?hihi

sobri yaacob said...

ha..ha aku exam..aku berjimba je!!
2 yg fail je..ha..ha.. o9 sampai lebam..esk jwab exam dgn muke yg slambe..lpas 2 myesal x leh jwab x stdy..tq krana sudi bca kesah aku., :)

p/s: nak sibuk ckit
sapa kat sini yg bleh tlog saya..
mcm mana kita nak setting kat ruangan comment Yang kita tkar nama dia..nak stting nak ltak blik nama lain .. :) TQ kat runagn comment 2 :)

Jerry Ghazali said...

aku dalam setahun, dua kali jer sempat dengan keluarga. semangat dan aura lain macam bila dekat dengan keluarga. sungguh.

vampire's lovex said...

Mehmed - :: hehehe..berjemaah la,tivi pon satu je..haha..

thanx ..jom study group mehhh... xD


Liyana Zahim :: hahaha..lain mcm je bunyi macam2 ada...haha


Akulah Pak Lan :: aku x bagi depa tiru iklan x senohong tu.


Raji and Yeen :: ha'ah ,memang meriah gila lah,..haha


cikcleopatra :: ehhe thanx :)


Pyka Rahmat :: memang terserlah hidup kau bergelumang dengan tv 24jam haha..hafal byk2 lagi


Nasriq :: hamboiii.laju je tgk berjimba buka baju...


RedVixen :: hahaha xpe,mak ayah bayar duit letrik.. membazir sambil merapat kan hubungan adik beradik ekekeke



Mawar Berduri :: homesick kot skg..haha...ha'ah,laptop tu je la hrta dunia akhirat masa study nih..


Heidi Shafiq :: haha bukan dengki wehhh,bising..


Fyqa :: heheh..anak2 mak aku,adik2 aku...


Shawn Razaleigh :: jimat wehhh,berjimba depan laptop...haha..

singgah dah aihh,minum2 xdak pon..haha


tia @ Ini Kisah Tia :: hahaha..kan? kecoh je nak bercerita jugakkk...



FariehanIbrahim [LBC] :: aicehhh,x minat tgk tivi konon...urban habes lettew..haha..

esok2 la stdy plak..kakakaka



deeya :: ohhh aku,kalau tgk tivi ngn mak aku,jgn la nak bising2..haha..

arghhh,nak tgk gak iklan lelaki kacak tuuu !!



Abu Huzaifah :: thanx :)


Siti Mashitah Saidin :: haaaa,budak2 asrama la yg x bekenan tgk tivi dah...sama cm aku..dari form1 kot dok asrama..huuuu..

kesian je ke wehh !! haha




Cikli :: berjimba sokmo..hehehe..remaja..:P



ghost writer :: hihi anak mak aku,adik2 aku jugak...

a'ah,aku lah yg bertuah tu..kekeke


sobri yaacob :: sama lah mcm aku! bila x leh jawab,mula la meroyan.
tapi next exam berjimba lagi...haha..

:)


Jerry Ghazali :: pehhh bz nye kau!!

2x je stahun? memang aura lain sungguh le kalau cmtu..jgn sedih2 yep :)

Sarkasiz said...

homesick la ni...ermmm

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

aku pun rindu anak mak aku yang nun jauh di matikulasi. huhu.


aku hari-hari menghadap tivi. tak kempunan sangat. keh keh.