Tuesday, June 28, 2011

wordless wednesday #2













p/s :: tak tahu ejaan betol ke salah,kalau salah,sila eja bagi betol..hehe ^^





40 comments:

aqmalazmi said...

hamboi..
cipta sendiri ye?

vampire's lovex said...

aqmalazmi :: ehem !! mesti lahhh... *riak..kah kah kah

Amiey White said...

yes ! butterfly kengkang comel :p

vampire's lovex said...

amiey !!!!!..hahahaha butterfly kengkang sebab baru pndai terbang....

Miscellaneous Smiles said...

ak tak pndai eja jawi..hehee

vampire's lovex said...

pijah :: hahaha..okay la,xde la kantoi takut salah eja ke hape kalau ko x reti jawi..kah kah kah

monologtinism said...

hahaha. salah ni.salah ni. apehal v tu macam lain.cam huruf zai. haha.

Siti Mashitah Saidin said...

aku ngaku aku tak reti jawi :P

Syuxer said...

rama2 tuh comel..jawi negara mana tuh hahahah

Shawn Razaleigh said...

hehe. comel2

Shawn Razaleigh said...

pening jugak bila english dijawikan..hehe

MIA said...

riak betul lukis mcm ni. haha

p/s : mana gambar kapal dengan jerung yg kau lukis td ? haha

JIJI YU said...

huduh bebeno tulisan jawi engko

intan.maisarah said...

tulisan jawi tu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

muz said...

mentang2 ko duduk negara arab...hahaha

Akulah Pak Lan said...

Dah lama aku tak baca jawi...ni kalau nak kawen sah payah...

mykhalis said...

jujurnya kepala jadi pening nak baca jawi nie..rasa tak dapat tangkap lagi apa yg ditulisakan..huuu

Abu Huzaifah said...

hoho... cntik lukisan... :)

Marcella said...

penatnya mengeja..vampire's lovex..kan??

tapi tu 'zai'..patot 'va'..ke mata durian ni dah tak tajam??

cantik lukisan tu..rama-rama terbang merata,hisap madu di pohon bunga..lalala~~~

suha said...

adeih..ckp vampire,ingt ganas tp suke bunge n butterfly..ish baek jd katak cik suha je (^_^)

Khairul Antasha said...

vampire suka rama2 ekkk... hehe

al_hakim said...

V macam wau jugak..cume ada titik di atas..kalau tak silap la..hehe

ABU said...

nice..terkesima aku..:)

FariehanIbrahim [LBC] said...

pewwitt! kreatip nye diaa..kehkeh :p

*errkk..asl aku lampi nk bce jawi nie..grrr~

CassiaSiamea said...

rama2 cam pening2 je
dh kena sembur racun serangga ke??

Amalina said...

tak reti eje walaupun aku berusaha beberapa kali..:(

delarocha said...

nak eja vampire dalam bahasa jawi memang pening.. huhu

Nasriq said...

nak nasi beriani kambing arab satu... boleh?

Liyana Zahim said...

Vampire bhati jambu dan bunge2.. Hahahaha~

nurniyusoff said...

jd signature formal vamp la ni ^^^^^

~Kisah Hati~ said...

err... vampire eja jawi camtu ke? :|

apik pehe said...

hehehe..kena buh muka lidi gak

auny aizie said...

rama2 ada corak love
susah nak dapat tu weii

ahha

gedek! said...

Errrr... errrrr... errr.....

(merangkak2 untok mengeja)

muhamad hanif said...

HAHAHAHA..tulis bahasa melayu sudah !

vampire's lovex said...

monologtinism :: salah ehh ?? biar je lah...hahahaha


Siti Mashitah Saidin :: aku pon kureng,tapi bajet je lebih hahaha


Syuxer :: hahaha jawi negara zimbabwe wehhh haha


Shawn Razaleigh :: hahaha salah eja kot..

MIA :: riak sikit2 xpe beb..hahaha


JIJI YU :: ostad !!! ni guna paint ok..kalau guna pen memang ostad pon kalah ..hahaah


intan.maisarah :: aaaaaaaaaa...npe..salah eh..waaa


muz :: hahaha time ni lah riak jap..wakakaka


Akulah Pak Lan :: agak2 bapa lama tu x baca jawi.. xpe,nnti nk kawen ,suh bini ajar kan haha


mykhalis :: vampire lovex la tulis tu..hahaha tapi mcm salah ejaan je..


Abu Huzaifah :: hohoho nk tahap mcm ko..hahaha


Marcella :: waaaa...baik ustazah...slah eja kan..kikiki


suha :: hahaha jd katak cik suha kena buli !! xmo...


Khairul Antasha :: vampire ayu nih...hahaha


al_hakim :: betol la tu..aku salah eja!! waaaaa


ABU :: hahaha jgn nak terkesiam la abu oiii...


FariehanIbrahim [LBC] :: cisss perli...waaaa kejam


CassiaSiamea :: rama2 tua tu..sebab tu terhoyong hayang hahaha


Amalina :: aku tulis vampire lovex lah amalina...


delarocha :: ye,memang pening sampai salah eja..haha


Nasriq :: boleh,order kat nasi kandar haha


Liyana Zahim :: hahaha dalam hati ada taman botani,nk wat cmne


nurniyusoff :: uihhh idok la...huduh bebenor ni hahaha


~Kisah Hati~ :: errr tak tahu !! hentam je nih


apik pehe :: haha xnak ahh letak lidi,nnti kena cop plagiat waaaa...


auny aizie :: hahahaha rare okay...


gedek! :: errr errr...xpe uncle,steady uncle,steady haha


muhamad hanif :: tulis dalam melayu x rare la wehhhh...haha

Mawar Berduri said...

berbelit2 lidah aku nak baca jawi ko..

surrender..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bagus taktik tu... kena ngorat dgn pakcik ayam. Actually kamu kat mana ekk??

missSenget said...

aku baca komen, baru tau ape ko tulis..

=.="

Aujinz said...

flutterby like a Butterfly..
weeeeee...