Thursday, June 16, 2011

#wordless friday yang tak berapa nak wordless





baby 1 :: aku repot kat mama,kau suka cubit pipi aku..kau tunggu aaa..aku                      repot ni... 1..2..3..mmmmmma

baby 2 :: yeahhh! sempat jugak tutup mulut kau...


kecik kecik dah pandai main repot repot.. =..=

ada dialog lain lagi? haha

28 comments:

Cikli said...

baby 1: ayah datang..cepat buat muka selamba.

baby 2: erk... m%$@bb*(%$#@ (tertelan rokok dunhill seinci)

tengkorakemas said...

baby 1: hai semua..erk (mulut ditutup)

baby 2:wei wordless ni wei..(bercakap tanpa gerak bibir)

adrinaqamarina said...

baby 1 : mak! abang basahkan lampin!


baby 2 : woit *tutup mulut baby 1*

belog amiyo said...

baby 1: VL bngn awal dan update blog!:P

baby 2: tak la. VL tak tido semalam. :D

Tan Tin Ton said...

genius nya baby ni, kecik2 dh pandai report,sepak kang.hahaha

akoo said...

haaaaa comel sgt!
=D

Susaiput said...

baby 1 : "weh cbe ko tgk bdak tu.buli je kuat.meh lwn ah kalau berani."

baby 2 : "hoih ko nih.jgn ckp kuat2.die dgr nnti mati kite."

Amiey White said...

baby 1 : aku citer kat mak aku kau raba aku

baby 2 : diam2 lah nanti menteri masuk campur -..-"

ghost writer said...

ada cahya lohong putih kat dahi...camera focus point..

wa khairul onggon said...

Hehehe.. klu bagi 20sen baru dia tak report kot hehehe... :)

Fyqa said...

waaaa.. comeynye. meh nak cubit meh. hihihi

ade comey cam aku x? kahkahkah ;)

FariehanIbrahim [LBC] said...

arghhh! nomey nyeh depa! grrr~ >.<


*pewwit! bckground belog da b'tukar wjh. haha :D

sobri yaacob said...

baby 1: korang yg sibuk hai korg apasal, hai ktorg
baby 2: nak popularmcm ktorg gak la 2!!

pembuat cerita: dasar x sedar diri, aku yg popularkan korang ye baby 1 dan 2..ha..ha..

Nasriq said...

baby 1: mulut hang bau tongkang la... meh aku tutup...

RepublicAku said...

aku tak suka budak2 sekarang....bijak2 sangat....keh3

Fadzli Amir said...

Salam kenal...

baby 1: Awat hang peluk aku lagu tu...siap tekup mulut aku sampai jari hang terjolok lubang idong..

baby 2: diam2...tu ada org nak ambik gambaq, kalau hang bising nanti gambaq tak jadi..

Mawar Berduri said...

baby 1:perghh.. awek!

baby 2: ko diam lah! karang dia dengar.

kehkehkeh..

vampire's lovex said...

Cikli :: haha kemain ye baby tertelan rokok..hahaha


tengkorakemas :: haha bagus,sila bercakap dengan cara wordless

adrinaqamarina :: basah kan lampin lepas minum susu manyak manyak..haha


belog amiyo :: eyyy tido lahhh..tido lepas hapdet..haha...


Tan Tin Ton :: sesuka hati kau je tin nak sepak baby...haha


akoo :: comel kan...bakal anak ni..kikiki


Susaiput :: hahah... pesen kecik2 dah reti mngumpat baby ni ehh..*asal aku reply komen,macam pengkomen..aaaa

Amiey White :: raba apa tah...hahaha


ghost writer :: cahaya keimanan tuuu...


wa khairul onggon :: skrg zaman dah berubah...bagi 20 hengget baru jalan....20sen x jd apa..haha


Fyqa :: kahkah,comel cm aku arrr... cubit la dorang,sikit2 sudaaa.haha


FariehanIbrahim [LBC] :: comel cm aku kan? hahaha...

bertukar la sgt,gelap je lagi nihhh..haha


sobri yaacob :: hahaha..tah pape...


Nasriq :: jahit terus wehhh mulut dia


RepublicAku :: itu je point ko x suka budak2 skrg?...haha


Fadzli Amir :: hahaha lawak loooo...gambaq x jd xpa,dah memang comey


Mawar Berduri :: kikiki...kecik2 dah pndai nak awek2..haha

Siti Mashitah Saidin said...

baby kanan : aku nak kentut nih...

baby kiri : aku bagi tau kat mak! maaa.....!

baby kanan : shhh... ko nih tak leh simpan rahsia....


baby kanan = VL
baby kiri = aku... hahahahha

Amalina said...

sejak akhir-akhir ni kau menunjukkan kesukaan pada kanak-kanak.bile nak kawin?

Andrik McVean said...

hi..i have followed your blog and i hope you can follow me back...i will be waiting you on my blog yeah..cheers

Sarkasiz said...

b1: besar nanti nak jadi apa?

b2: jadi Vampire yang tulis blog!

intan.maisarah said...

baby 1 & baby 2 : muke ittew masuk blog vampire's lovex lew~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nape baby satu tak lepok jerk muka baby 2 tu.... hahaha

ika said...

baby 1 : ada orang buat benda tak senonoh tu !

baby 2 : shhhh . woi , cakap slow slow . tengok diam-diam sudah . hik hik .

blog-tips-kurus said...

mulut kamu berbau laaa... p gosok gigi dengan SEGERA!!

vampire's lovex said...

Siti Mashitah Saidin :: ceitt main cop2..aaaaaaa tah pape... haha

Amalina :: hoho soalan apakah ini..aku muda lagi oii bnde nak akwen awal hahaha


Andrik McVean :: ok thanx :)


Sarkasiz :: haha yeahhhh,jadi vampire tulis blog,takde la kokak tengkok orang haha


intan.maisarah :: bby tu nak masuk blog cik intan la plak nnti.hehe


Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine :: haha tangan pendek,tak sampai nak lepok haha


ika :: haha kaki skodeng...aaaaa...


blog-tips-kurus :: nak aunty kurus gosok kan gigi ittew..*baby tu jawab..kahkah

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

cis, kata wordless. kemain ada subtitle tu! :P