Thursday, June 16, 2011

Entry Bajet




Anda didapati bersalah kerana mencuri hati saya,menceroboh mimpi saya,mengganggu perasaan saya dan merompak jiwa saya. Anda dijatuhkan hukuman mencintai saya seumur hidup.. Ada bantahan ??


so,kengkorang pernah dapat mesej berbaur lucah sweet macam ni?? 


apa? apa? tak pernah..rilek bebeh,memang tak semua orang ada peluang nak dapat mesej sweet macam ni..


hanya orang orang hebat je selalu dapat. 


dan,pasti nya orang hebat tu termasuk lah aku. kahkahkah.. 


kbai nak sambung baca emel emel sweet pulak..hakkhakk *gelak bongkak...

36 comments:

JIJI YU said...

ade2..mimpi tu bukan saya yang nak..

Tan Tin Ton said...

ceyyyyy. suwitttt nyewwww.*gediks.haha

RepublicAku said...

aku rasa kau ni dak teruk ni....keh3

Ash Shikano said...

aku punya mesej lagi sweet...xmo gtau ko...nnt ko jeles...hehe

sobri yaacob said...

ha..ha.. mimpi yg sgt sweet..
aku hrap aku pun dpt mimpi ni gakmlm ni !!!!!!!!!!!!!!!!!!

belog amiyo said...

oo mak aih sweet nyee ayat macam nni :P

syud@_ramli said...

olololo.. cewwwiiiittt cangat.. hahahaha..

Jo Qusary said...

Aku pulak selalu menceroboh mimpi dia dan bagi dia mimpi ngeri, hehehe...

Miscellaneous Smiles said...

pehhh. . . takbur

raudzah aledruce said...

haha . aku pn untung la sbb dpt msg cmnih ! rse cm HEBAT jer . hahaha

liyana said...

haha...
sweet

ghost writer said...

cakap jer kalau bf ko yang text kat ko VL..haha

ini aku? said...

heheh suke pulak aku ayat dalam box tu.

Amalina said...

kalau aku dapat mesej camtu,..aku buat muka macam baru lepas kuar jamban..

delarocha said...

confirm tak delete2 lagi msg tu kan

Gayahspears said...

sape lah orang malang tu..hahahaha >_<

Miscellaneous Smiles said...

so apa lagi korang ayat lah sesapa..guna ayat tuu..~~

hahahaa~

muz said...

yes jumpa ayat baru tuk pikat anak dara sebelah rumah....

vampire's lovex said...

JIJI YU :: elehhh ye ye aaaa je ko nak membantah..haha

Tan Tin Ton :: haha haippppp..babab kang gewdicks2 ni...

RepublicAku :: oihhhh aku plak kan yg dak teruk hahah

Ash Shikano :: haha mana,mana nak baca...janji x jeles maaaa


sobri yaacob :: takleh,malam ni ko kena mimpi ngeri..turn aku mmpi sweet mlm ni haha


belog amiyo:: haha sweet rasa macam gula...


syud@_ramli :: kahkahkah...jgn nak alololo sangat la...


Jo Qusary :: haip !! tak baik..haha nnti dia buat mimpi balas plak cne? haha


Miscellaneous Smiles :: haha bukan takbur aaaaa. menunjuk je..kahkah


raudzah aledruce :: yeahhhh sep sikit !! haha


liyana :: sweet amcam gula gula kapas ehhe

ghost writer :: haha yeahhh,betol..pandai kau!!


ini aku? :: suke je,jangan copy ! hahaha


Amalina :: lorhhh,senyum la dah dapat msg gini..kan senang tu hehe


delarocha :: haha ha'ah,biar tersimpan dalam inbox,sampai fon jem


Gayahspears :: oiii gayah!! kemain kau...hahaha


Miscellaneous Smiles :: kemain kau komen dua kali...manja tau! hahaha..

ko try la guna ni..ehh x leh..ko pmpuan...


muz :: hamboiii anak dara sebelah umah tu dah bpe lama ko nak ayat,x ayat ayat lagi sampai skrg? haha

muz said...

aku dah ayat dah, tapi asal aku jumpa dia ayat yang aku dah prepare tu asyik tertinggal je...ish2

Pyka Rahmat said...

angau lahtewwww :P

Siti Mashitah Saidin said...

~msj sent~

keh keh keh.... sumpah sweet~

sobri yaacob said...

vempire: aku pun nak mimpi sweet gak..he,,he..cuba ko tgk post aku..ada unsur2 hsutan x?? he..he..

Roza Ami Nanomiya said...

makan gula2 lg sweet

Clarky Afif said...

clussssttt nyah~

RedVixen said...

kalau dapat dari org yg kita suka xpe. kalau x? keskeskes

Amiey White said...

ada je . siap tetiap malam jumaat ajak ke awana . hahahha cisssss

suha said...

wow!romntik (^_^)

Ries Lee said...

pernah hantar sms kat seorang perempuan yang bunyinya seakan itu.

vampire's lovex said...

muz :: neves sangat nehhhh. cool bro..


Pyka Rahmat :: takdewwww la sangat haha


Siti Mashitah Saidin :: hamboii kau,mesej sent teros haha


sobri yaacob :: dah komeng !!

Roza Ami Nanomiya :: yelah yelahh..pegi la makan gula gula tuu..ceit haha

Clarky Afif :: nokks,ai memang class~


RedVixen :: kalau dapat dari org kita suka memang best..kalau tak,kena lesing la penghantar tu haha

Amiey White :: ciss amiey puteh xnak kalah !! ye..ye..tahu la pakwe dekat. hehh


suha :: hik hik malu itteww..*tolong pang aku skrg haha


Ries Lee :: epic je bunyi nye broooo...hha

Cikli said...

kalau gua cakap kat lisa surihani benda ni, valid tak?

tengkorakemas said...

*sending failed*

aduh..kredit dah habis

Mawar Berduri said...

jap..jap.. nak copy paste.. nak suruh dia send balik msg macam tu kat aku..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau dia langgar hukuman yg di jatuhkan mcm mana lak?? kekekekeke

Sarkasiz said...

alamak, kenapa ko siarkan mesej aku
kat ko ni?

kan dah tak private?

vampire's lovex said...

Cikli :: valid je,mesti lisa suri hani tu x penah dapat msg gini haha *konon la kan x pnah dapat


tengkorakemas :: sila cek baki kredit sebelom hantar mesej haha


Mawar Berduri :: haha tah pape...


THE LEKAT LEKIT STORY :: kena sman wooo kalau langgar hukuman tu haha


Sarkasiz :: laaaa,aku kan kepoh..kena la siar kan..siaran langsung ni haha