Friday, June 17, 2011

anak









mama.. setempek tangan kecik kena muka aku..


mama,sekali lagi setempek tangan kecik.. pedih tak pedih jugak la kan


ma...ma...baru dia nak tempek buat kali ketiga,aku tangkap tangan dia. kecik je tangan. comel. macam mama dia. >_<


ye,baby.kenapa.. anak aku berdiri tepi katil..aishh,macam mana dia boleh ada sini pulak..


aku meraba-raba sebelah. cari suami aku. takde. nak buka mata,kemain susah. sape la yang letak gam gajah kat mata aku ni oii.


aku angkat baby naik katil,dengan teddy bear besar dari tuan,botol susu lagi. haihh,selamat dia tak heret bantal dengan tilam je.. 


tettt...tettt..*bunyi mesej. ada mesej masuk lah pulak.. aku baru nak meniduri anak ni oiii sebok nak mesej mesej pulak. pang kang. 


sayang,sayang tidur kan baby ye.baby bangun tadi,abang sempat buatkan susu je. game Man Utd dah nak start ni,abang tinggal dia kat ayang ye. hiii.. nyte muah. 


emmm.. pesen gila bola dari bujang sampai sekarang tak berubah ni pon nak kena tidur luar nih..


bangun kejap kunci pintu,biar dia tidur luar hari ni..muahahaha..


baru boleh sambung tidur..tidur,tidur sambil pok pok muntot kecik baby,belai belai rambut dia...


tak sampai sesaat dah lena..


dia punya senang nak tidur kan baby ni,lagi senang nak tidur kan laki..


err kbai.



35 comments:

MIA said...

ni lah pesen tak sabar nak menikah ni esah oii haha

vampire's lovex said...

nash :: kah kah kah

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha... entry ko ngan hiro tak da beza... pegi menikah cepat!~ hahahaha...

vampire's lovex said...

mashitah :: kitorang sehati berdansa...haha sebab tu xda beza,...doa2 kan la cepat kawen kikikiki

Roza Ami Nanomiya said...

ni patot kawen setahun yg lalu

sergeant keroro said...

haha, laki dengan bola memang xleh pisah :P

p/s : sori baru follow, ingat dah lama follow. huhu T.T

delarocha said...

makan bola, tido bola.. huhuhu

Ries Lee said...

aku bab nak tidokan baby punyalah susah. tapi bab nak pujuk suruh makan ubat aku expert. tak pernah fail.

Mehmed - said...

kira oklah kalau boleh tido..senang.heheh!

Aujinz said...

hahhahahhampehh..
patut laa aku baca dengan mulut ternganga.. koh koh koh

Aujinz said...

menidurkan.. bukan meniduri.. adoi haii.. lain makne tue.. koh koh koh

auny aizie said...

alamat nya selalu tido luaw le laki ngko dah kawen sok . ahhaa

Cik TeN10 said...

hahaha.. ni dh smpai tahap wajib kawin ni.. kite doa smoga cpat2 naik pelamin.. hihi

wong said...

[dia punya senang nak tidur kan baby ni,lagi senang nak tidur kan laki..]

susah ke.....hahahaha

Tan Tin Ton said...

amboeh,berangan awal! hahaha

Raden said...

aku nk belai2 laki aku sok..kalo die penat balek keje..aku urut2 kaki die. peehhh...syyiiokkk nye kawen woi!!!

wa khairul onggon said...

Kena baykkan bersabor... hehehehe..

ABU said...

nak baby satu gak..hehehe

Mawar Berduri said...

aku rasa kalau laki aku buat gitu gak.. aku kunci pintu sampai dia masej balik..wakaka..

Shamsuddin Amin said...

suke la nak tdurkan baby...
suke nyanyi puk amai2... hahaha

fadh leyanie said...

itulah lelaki..bola mmg tak dapat di pisahkan..
kalau nak kahwin cari lelaki tak minat bola..tapi masih adakah..itu persoalannya..

ayiehulk said...

hahahahah~ nak komen ni je... >.<

Jo Qusary said...

Aku fobia lagi... aaahhhh.....

vampire's lovex said...

Roza Ami Nanomiya :: setahun yg lalu bz,tak sempat nak kawen haha


sergeant keroro :: its okay :) thanx..



delarocha :: huhu..belom world cup lagi,dah makan minum bola..


Ries Lee :: pehh terer,ayah mithali arr ni..haha...budak2 memang susah nak suap ubat


Mehmed - :: citer rekaan je ni,sebab tu senang nak tdo kan haha


Aujinz :: haha..jangan nak nganga sangat... laaaaa,sje je guna meniduri tuuuu,sedap pe haha

auny aizie :: memang nak bagi dia tdo luar selalu ,baru la anak x ramai sgt kahkahkah

Cik TeN10 :: haha..doa banyak2 sikit..hehe


wong :: ingt sng ke nak tdo kan laki? susah woooo hahaa *gaya mcm dah kwen haha


Tan Tin Ton :: berangan xpe..haha


Raden :: amboihhhh mithali betoiii... bertuah laki kau...

pegi kawen cepat haha


wa khairul onggon :: hue hue hue..cter rekaan,memang banyak bersabar hehh


ABU :: kat pasar malam byk,pegi beli kat sana haha


Mawar Berduri :: hamboi2,nak kena laki pujuk dulu....manja !!


Shamsuddin Amin :: hahaha baby nak tdo kena nyanyi puk amai2 ke? mandai je ko...


fadh leyanie :: dah xde da,laki yg x suka bola,,,percaya arr haha


ayiehulk :: :P

Jo Qusary :: jangan aaaa fobia....

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . siap boleh sent sms pulak .. laaa , akak dah kahwing ghupenye . hehee :)

vampire's lovex said...

tia @ Ini Kisah Tia :: hehe entry berangan je la nih.... mana kawen lagi dik oiiii

RepublicAku said...

apa kah? cuba ko cerita sikit aku tak faham...keh3

syAzAnA said...

amboi. haha. sudah kahwin ke belumm ni? ke berangan? ekekeke

syAzAnA said...

eh, 230! wee~

Bigdaddyz said...

belum kahwin tapi gaya tulisan macam dah kahwin...hmmm konpius ni...

waeda alias said...

haha. biase lah laki ;P

Bella Bell said...

lelaki dengan bola ibarat perempuan dengan shopping.. sama2 tak boleh di pisahkan.. hehehhe~~~


comel la cerita ni ^^

Fiq Vertigo said...

geli geli bulu ketiak,

geli aku baca nokss..


esah gatai nak berlaki dahhhhhhhhhhhhhhh

*histeria*

vampire's lovex said...

RepublicAku :: hehe ko ni buat2 tak paham...pok kang haha


syAzAnA :: hehe berangan

syAzAnA :: thanx :)


Bigdaddyz :: ini nama nye angan2 gadis x kawen lagi haha


waeda alias :: laki memang begitu..kan


Bella Bell :: pmpuan memang suka shopping,elok la laki plak suka bola..masing2 ada habit..haha..comel ehh.kikiki..rekaan semata-mata


Fiq Vertigo :: jangan nak histeria sangat lah ...pang kang hahaha

Miscellaneous Smiles said...

mamamamamaa~~