Monday, June 6, 2011

suka tapi tak berapa nak suka.





semanjak dua tiga empat lima enam tujuh menjak ni aku asyik nak mengutuk cerita pasal mesir je. sebab apa? sebab banyak benda aku tak bape nak berkenannanananan.

pertama . 
kereta sini suka nau main hon. bising tahu tak bising. rasa macam nak pakcik! sila berenti kejap,pastu aku masuk kereta dia,kerat wayar hon. 
kononkonon macam aku tahu pulak nak putus kan wayar hon tu macam mana kan. 
jadi aku bajet balik mlaysia nanti kena gi belajar kat mekanik cmne nak rosak kan hon kereta. 
haaa.biar mesir aman sentosa.mesti rakyat mesri berterima kasih kat aku nanti #berangan haha.

kedua. 
pakaian sini mahal ohh. ingat kan murah ,sebab rate mata wang dia rendah sikit dari Ringgit Malaysia (RM). 
tapi mahap ler,baju sehelai 189LE. 
cer kengkorang bahagi dengan 1.8.. kemeja wanita kat malaysia lagi murah okay. 
baju sini nak kata ori tu macam tak jea. sebab banyak made in china jugak. sama je macam malaysia. 
saje je nak bagi aku tak berbaju kan. 
hoo daripada aku beli baju,baik aku gi melantak pizza ke ayam ke hape ke je la.

ketiga. 
makanan dia murah,syorga makanan ye nokss. makanan murah pon aku tak suka jugak.sebab aku dengan jaya nye mengembang. hoho. mental 
memang gagal la misi aku nak kurus langsing lagi ramping dok sini. 
cer bayang or kira,pizza large baru 19LE..sama dengan RM10 jah. murah kan.. 
kalau amek pizza ayam,memang bertebaran ayam tu haaaa. 
cheese tak payah mintak extra,sebab memang cheese dia bagi dah cukup banyak dah atas pizza tu. 
segar bugar aku dok sini. makan makan makan.
sudah nye baju takleh beli sebab size dah bertambah,huawawawa.




15 comments:

Amalina said...

shit!kau letak gambar makanan. azan subuh sedang berkumandang ketika ni.aku baru teringat aku lupa nak niat puasa!!smlm pun lupa jugak.

vampire's lovex said...

amalina :: tu la,tido lambat lagi..chat dengan pakwe lettew... hahaha. xpe2,esok puasa k..pasang niat sekarang..

JIJI YU said...

makanan murah je aku setuju

RedVixen said...

nasib baik aku tak dok situ... kalah tong dram nanti. kesian mak abah aku x cam plak aku nanti. hahahaha :P

Tan Tin Ton said...

lawak la sebab yg pertama, aku sokong ko pegi belajar mcm mana nk potong hon XD

Jo Qusary said...

"saje je nak bagitau aku tak berbaju kan."

statement yg sgt seksi, dpt bayangkan pak arab sana semua pengsan time nak hon tu... kehkehkeh.

hanaahmad said...

waaaa..kau stdy kat sne eh? best! part mknn tu mmg aku suka! haha

Siti Mashitah Saidin said...

weh.. aku posa ari nih... ko letak pulak gambar makanan.... dem dem~

Siti Mashitah Saidin said...

weh.. aku posa ari nih... ko letak pulak gambar makanan.... dem dem~

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

tak layak disenaraikan ok yang ketiga! haha. betapa bahagianya aku kalau duk sana... melantak tiap hari.

sebab aku memang dah gemuk mungkin aku terpaksa pergi gym 10 jam sehari. tapi tetap bahagia. haha.

Raji and Yeen said...

woahhhh bestnyer kalau mknn murah xD

Fyqa said...

mkanan mura tu yg ptng.

aset gila

>,<

Aimi dan Pakcik Hashim said...

1. pakai earphone pasang lagu best2
2. bawak baju malaysia banyak2
3. beli baju yang anjal dengan peningkatan saiz badan

rafiq said...

tempah piza satu. hantar kat malaysia boleh?

vampire's lovex said...

JIJI YU :: bab makanan semua ko setuju. haihh

RedVixen :: haha memang mak ko kompius arr,hntar gadis,balik tong drum..walawehhh haha

Tan Tin Ton :: bising woooo,kecoh gila main hon..hoho


Jo Qusary :: haha memang sah aku tak waras kalau buat cmtu. nauzubillah


hanaahmad :: aku pon suka tang makanan je. haha


Siti Mashitah Saidin :: hihi sabar k.dugaan org berpuasa haaaa..


мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ :: ye ye ar je gemok.. gi gym sesama la kita,hooo makan makan makan.


Raji and Yeen :: best dan menggemok kan. haha


Fyqa :: ye,aset dia ,dan aset lemak aku di badan pon bertambah haaa.. haha

Aimi dan Pakcik Hashim :: ei mana ada baju yg anjal . geli aku. haha..btw,ko memang penyelesai masalah yg baik bro. hehe


rafiq :: boleh aja,bank in duit haha