Monday, June 6, 2011

korea or indonesia?








Selama yang tak berapa nak lama aku dok merantau kat sini dah macam macam warganegara aku dengan kawan kawan kena cop. 
ingat kitorang ni pelarian ke hape.dushh
phillippines? Indonesian? Korean ??
Time negara lain,semua laju laju je kitorang pangkah. Salah! Salah!. We are malaysian.
Tapi,sampai part korean tu macam teragak agak,nak yes ke no. haha konon putih melepak macam korea arr, blahh la weyy..
Bukan sekali dua ok kena tanya 'are u korean??'
Ada la 40kali ke atas .. haha 

Aku pon seksaited la balik revo hari tu cerita kat mak aku.
mak,nak tahu tak ada arab tanya kat kitorang,hampa korean ke?
ha ha ha ha (ketawa)
mak aku jawab,elleh,tapi korea hidung mancung.. ha ha ha (gelak kat aku)
mak !! mak la yang tak bagi gene hidung mancung kat orang. bagi kat amirol(adik aku) je. tak adil. kbai mak. mak masak sorang sorang *ayat last tu tipu je. huawawa

itulah mak aku,suka potong kenikmatan aku nak berangan walau sekejap. k fine mak,fine. 
hoo..mak..mak..mak.. =..=" wuu wuu.. 
sapa tak kol mak lagi minggu ni,pegi vdeokol cepat.

13 comments:

Pijahh' de-Arr said...

ececeee..

*jeles tau..~~

huaa. . btul ke putih nih..

eii..tipu..kot

*takpuashati
HAHA~

JIJI YU said...

aku ragu2

vampire's lovex said...

Pijahh' de-Arr :: hahaha..


JIJI YU :: ko semua nak ragu2..huhh. haha

Aimi dan Pakcik Hashim said...

hidung ko sepet kan
jap aku tgk balik pic kat fb ko

oranglidi said...

ceh.. korea kononnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ZWAN SABRI said...

HAHA.. Xpalah, korea hidung penyet pown oke jugak.. HEHE

MySuaraBlog: Selamat Pengantin Baru Kepada Abg Faizal dan Nasliza

saya afi said...

korea? nice. nk kwn la ngn org korea neh :)

Siti Mashitah Saidin said...

awek korea cun~

vampire's lovex said...

Aimi dan Pakcik Hashim :: dah tgk belom.. hahaha


oranglidi :: ko saje je kan..jeles!! ha ha ha


ZWAN SABRI :: hohoh...


saya afi :: hai afi kacak. *tetiba. haha

Siti Mashitah Saidin :: ye,saya le tu..hahaha.

RedVixen said...

ooohhh... yang atas sekali tu gambar ko ye? kahkahkahkah!

Tan Tin Ton said...

haha,
ko patut brbangga diorang kata ko korea.
aku tak pernah orang kata mcm tu =,=

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

jeles tw !


sekali sekala aku nak jugak kene panggil korean T.T

vampire's lovex said...

RedVixen :: kemain ko gelak eh..dushhh


Tan Tin Ton :: haha bangga bnde kalau dia buat muka pelik cakap x tahu malaysia katna ..haaaa,sedih tahu. haha

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ :: hihi jom pegi korea. ko blnja . hehe