Tuesday, June 7, 2011

bibir yang hot




sempena musim panas yang membuat kan segala isi bumi ni membakar lagi terbakar,saya selaku presiden persatuan minum lah air sedunia menyeru kengkorang minum air banyak banyak untuk mengelakkan sebarang masalah kesihatan dan masalah moral.ok tamat pon intro. haha

hari apa entah,aku berborak la dengan budak class aku. aku kan kepoh,banyak la citer hot aku nak citer haaa.
tengah stim seronok bercerita,tetiba macam ada darah keluar dari bibir dia. aku pon oiii bibir kau berdarah.sila ambil tisu dan lap. ngeri lah.

lepas 5 6 7 kali lap,baru la pendarahan kecil tu berenti. aku syak dia ni minum air kurang,pastu tak pakai lipbam.aku pakai tau. lalalalala

lompat terus ke moral of da story,sila sayangi bibir anda k. kalau tak sayang pon,kau taknak comolot ke nanti? tak, maksud aku,comolot dengan yang halal la oii. 

oleh itu minum lah air secukup nya dan pakai lah lipbam.

ayuh rakyat dunia,sental lah lipbam dan bukan nye tigerbam di bibir anda. ye saya ulang lagi sekali,sapu lah lipbam dan bukan nye tigerbam di bibir anda agar tidak kering dan sentiasa lembab.

macam biasa,entry yang tak bermotif pembunuhan. haha


16 comments:

Akulah Pak Lan said...

Vampire punya lips memang kena seksi.kah kah kah

Pijahh' de-Arr said...

pecah. . .~~

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

apa tu tigerbam? serius, aku tak tau.


kehkeh. mesir bape suhu eh?

eh eh kemain feminin pakai lipbam. haha

biborn said...

best ke comolot tu?

Encik Psychopath said...

rajin2 french kiss.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

tu lips ko ker tu? wowwwwww

THE LEKAT LEKIT STORY said...

betul.. tu bibir yg kering akan merekah lepas tu berdarah so sapu la pelembab agar sentiasa nampak segar & seksi. kekekekeke

Jo Qusary said...

Vampire garang je mampu letak tigerbalm kat bibir, takut aku woohh... huhuhu

Liyana Zahim said...

Snguh bgune nasihat dan panduan inih.. Hahaha..

vampire's lovex said...

Akulah Pak Lan :: dh sedia seksi ok. haha


Pijahh' de-Arr :: apa yg pecah. jgn macam2. haha

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥:: tigerbam tu fnction dia mcm minyk cap kapak. untk sengal2,pening kepala. aii memg feminin nokk hahaha


biborn :: best tak best jugak la..tak penah try hahahaha


Encik Psychopath :: ye,sedang merajinkan diri mencomolot. =..=


Aimi dan Pakcik Hashim :: woowwwww..seksi kan? hahaha


THE LEKAT LEKIT STORY :: sapu banyak2 lipbam tu biar berkilat..hihi


Jo Qusary :: takut lebih lak dia. haha menggelupur la letak tigerbam kat bibir. haha


Liyana Zahim :: dah catit lom. gelak lak dia hahaha

fieqa said...

wa..ko pkai lipbam jnis ape 2???:P

Tan Tin Ton said...

ko jadi dr bibir hari ni,hahaha

Raji and Yeen said...

Hahaha lgi stu dia xmkn sayur nih.. Eh tpi vampire xmkn syur pun bibir seksi

HEROICzero said...

tengah sembang2 tiba2 berdarah, kalau aku, aku pun cuak ! ni apesal ni? ni apesal ni?

HAHA

JIJI YU said...

bibir aku pon leh tahan kemerahan nye..seksi tak

vampire's lovex said...

fieqa :: minyak masak je. haha

Tan Tin Ton :: haha dr bibir la sangat

Raji and Yeen :: bibir vampire mat saleh memang seksi meksi haaaa


HEROICzero ::haha ko memang kepoh..apasal ni..apasal ni.. haha


JIJI YU :: seksi gila ko nye bibir weh haha