Friday, June 10, 2011

panas.






dah musim panas ni,macam macam la status naik.
status single ke married tu memang dah sah sah la meningkat tak hengat,kenduri kawen sana sini.
jeles nokk..nak kawen,aii muda lagi..kahkah
ni aku nak citer hal status kat lama soooooosial.
kat twitter ke facebook sama je.
semua nye pesen nak up status hot hot je..mencik

"musim panas,terasa aura 'hot' aku auuww auww."

"musim panas ni buat rasa nak nikoh membuak-buak."

"terasa taknak berbaju hari nih."

"mari berenang di pantai. ohh pantai yang tenang jangan disangka tsunami takde.kuikui"


status status kat atas ni,semua pesen status minta unfriend je fb and unfollow kat twitter . haha
korang jangan nak up status,marilah tidak berbaju hari ni. aku pulas perut tu karang.kahkah
elok la banyak banyak kan mandi,badan dah melekit tu..euwww..
kbai. :)

13 comments:

JIJI YU said...

wakka blog dah jadi laen..i loike..

Pijahh' de-Arr said...

woi tak pakai baju uhh...~

*status mengendap lohh..~~ muhahaaa

Raden said...

panas la bagus..leh tan kan kulit..br america..

Raden said...

ok..belog da lain...cepat wat tutorial!

Aqila Safuan said...

haha..
global warming.
gelobel werming-inggggggggg

Akulah Pak Lan said...

Apa yang seronok sgt kawen ni? cuba cerita sket..

RedVixen said...

baru panas dunia.. keh3

fadh leyanie said...

status camni ok kot..:marilah sama2 kita minum air masak banyak2 di musim panas untuk mngelak penyakit.

gedek! said...

uncle suka ke swimming pool sambel cuci mata!

Siti Mashitah Saidin said...

hahahaha.. jenis nih mmg mintak kaki ja..

Amalina said...

ganas sangat kot mari bukak baju, kalau status laki orite jugak, kalau pompuan auwww..

vampire's lovex said...

JIJI YU :: dah tukar lagi..hahaha


Pijahh' de-Arr :: hahaa.. ko nak up status cmtu lettew


Raden :: yu takpe la putih nokkss,boleh la nak tanned ni ..haha


Aqila Safuan :: hehe global warming up..kikikiki


Akulah Pak Lan :: tak tahu la best ke tak kawen,sebb tu nak try haha


RedVixen :: insap nokkks..;p


fadh leyanie :: kau lah peng-up status paling sopan hehe


gedek! :: uncle !! tak baik..haha


Siti Mashitah Saidin :: hahaha mintak kaki saiz 7..kan??


Amalina :: auwww,buat malu je kalau pmpuan up status cmtu haha

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

haha. adehlahh. pehh, status2 diorang ni... macam nak makan penyepak je. haha.