Friday, June 10, 2011

mekap education



hari tu,aku kena tumpang pakcik aku balik rumah dari kolumpo.

dan macm tak biasa pulak,pakcik aku ada anak perempuan 3 orang,anak laki sorang dan yang baby tu tak ingat lelaki ke perempuan. hoho.

aku pon buat muka ala ala ayu tak ayu sangat la kan,malu oii tumpang kereta pakcik sedara. memang la makcik aku adik ayah aku,so ada darah daging sikit,tapi aii segan nokk..

aku pon melabuhkan pinggul,lalu duduk *ayat sastera tahap 8 ,power kan aku..kahkah.

tetiba je anak makcik aku yang umo 7tahun tu, akak cantik nye bulu mata,melentik,nak pinjam maskara kejap boleh ?

aku macam..$%^&* mana budak ni tahu natang natang mekap nih.mak dia xde pulak pakai bnde2 nih.

walawehh aku masa habes SPM baru tahu betol betol bab bab mekap education nih.

kemain lagi ehh budak sekarang,bukan je celik IT,tapi celik mekap jugak. =..=

kalau tak caye,try ko tanya budak budak pompuan sekarang,nipu benor kalau tak tahu lipstik tu hape.

so sapa nak dipersalah kan ni.. ce jawab. 

15 comments:

Elyana Ahmad ツ said...

Anak buah sy yg umur 2 tahun setengah dah tahu semua mana nk letak eye shadow,lipstick,bedak.T.T

Elyana Ahmad ツ said...
This comment has been removed by the author.
JIJI YU said...

aku nak cube pakai blusher

Tan Tin Ton said...

diorang dok usya mak diorang le tu,

Raden said...

nseb bek die ckp bulu mate pelesu

Pijahh' de-Arr said...

cehh..ak tak tahu mende liptik liptik tuuh

maskara tu apa..?

haha noob~

Siti Mashitah Saidin said...

aku f4 baru start pkai fair n lovely... hahahahahah

Cik NurulZaty said...

sy dah umo 21 tahun.pun still xtau gak mekap education ni..hehe

xreti tul la nak calit2 warna

takot tercalit jadi badut pulak..waaa

ghost writer said...

kalau tak yang dewasa yang ajar takdenya dowang tuh tau..

hiro said...

bangga lettewww ada orang puji awak ada bulu mata lentik.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

lepas pinjam dia pakai sendirik ker? haha

blog-tips-kurus said...

aku rase terpukul!! dan dan nak melanjutkan pelajaran dalam bidang mekap education!!

Sembang Kemas said...

dia belajar dari internet kot.selalu baca blog mekap.haha

vampire's lovex said...

Elyana Ahmad ツ :: T___T budak2 sekarang memang super advance..



JIJI YU :: haha kompem ko kne letak jawatan hari ni jugak..


Tan Tin Ton :: usha retiss aku syak..haha


Raden :: bulu mata unta tu,fake eyelashes haha


Pijahh' de-Arr :: tipu tipu...ko kan selalu pakai..haha


Siti Mashitah Saidin :: patot la awet muda haaa..x pakai bnde2 kimia hehe


Cik NurulZaty :: waaa,natural beauty itu terbaik..hehe


ghost writer :: eh eh,mana ada org dewasa ajar..;p


hiro :: ha'ah awk,ittew bangga cangat cangat hahaha


Aimi dan Pakcik Hashim:: haha insyaallah dia pakai sendiri dengan comot nye la...


blog-tips-kurus :: meh nak pukul hehehe..jom masuk class mekap education sma2 hehe


Sembang Kemas :: haha tu la,celik IT sangat..tutorial belambak..

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

hakhak. jangan heran, adik aku tadika suka main lipstik mak aku. haha.


sedangkan aku try sekali pun geli, melekit gila. seumur hidup aku takkan pakai lipstik. haha.


kirim maskara leh tak? aku takda duit nak beli. hehe.