Saturday, June 11, 2011

entry perasmian harhar

assalamuaikum w.b.t



whoa !! fes time buat entry bagi salam. tahniah to me..clap clap.

nampak tak blog aku yang semakin hari,semakin tak tahu nak describe macam mana.kahkah.

sebenar nye aku nak gitau lintas langsung dari sini,kelantan kalah. *nak bold perkataan kalah tu,takut kena banned pulak haha

jadi kepada semua penyokong bola sepak negara,majulah bola untuk negara.

sampai ke hari ni aku tak paham pesal lelaki suka sangat bola. tengok bola sebijik ja pon.

lelaki dan bolanya memang tak dapat di pisah kan. =..=

baik gi makan. lagi kenyang.




14 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

aku slalu doa supaya tak dapat suami kaki bola... tapi bila time bola ja, keja gadoh rebutkan remote.. hahaha

Bigdaddyz said...

aku lah suami yg tidak peduli dgn bola...hehe...


ada boleh gila dengan bola...


gilaaa...betul!

JIJI YU said...

ni blog pontianak ke ni

suha said...

sile capslock+bold word kalah tu lalalala (^_^)

Ries Lee said...

dalam maksud yang hujung2 tu..

vampire's lovex said...

Siti Mashitah Saidin :: haha gaduh mnja xpe..kikiiki


Bigdaddyz :: bagus la cmtu,mesti cool je tgk katon dengan twins kan hehe


JIJI YU :: yeaaaa,inilah pontianak versi ayu. hahaha


suha :: haha ,ko ni bukan penyokong kelntan ke? hahaa

Ries Lee :: hohoho =..=

RedVixen said...

apesal asek tukar background je ni... seram la pulak...

Amalina said...

aku tak tahu semua perkara ni berlaku di luar sana.

Inspirationalefeks said...

kalau sudah gol baru puas .. ye dak ?

Fiq Vertigo said...

malam ni kau aku gulai

Akulah Pak Lan said...

tgh makan ka tu? (lumrah orang melayu..bertanya lagi walau pun tau orang tgh makan)

bact. said...

gua tak suka bola..
kdang2 je tpaksa tengok.!

vampire's lovex said...

RedVixen :: alololo seram ke?? jgn takut keyh..hahaha


Amalina :: itu la kau,xnak aku tegur lagi kan..;p..hehe

Inspirationalefeks :: ye ye,tapi kalau tak gol,memang tak puas lgsung haaaa...

Fiq Vertigo :: otakaw !!

Akulah Pak Lan :: takla,tgh mandi *suap nasi lagi dan lagi..haha


bact. :: ye la tuu ! padahal fanatik dgn bola. haha *bajet tahu..haha

ghost writer said...

walaupun bola cuma sebiji tapi ia mewujudkan beribu perasaan...