Wednesday, June 8, 2011

pakwe ku bukan pakwe mu





kebanyakan lelaki nak awek cun,comel,cantik,jelita lagi mengiurkan,seksi.
kau orang nak hantar awek masuk pertandingan ratu cantik dunia eh? 

kiutnye taemin. :* kikiki



perempuan pulak,nak pakwe muka jambu ala-ala artis kpop,
nak hantar pakwe join group kpop ke? 


kbai~

22 comments:

Jo Qusary said...

aku ingat pompuan tadi.. hahaha

LyAnAidmA. said...

santek n ensem ta semesti bhagie kan?
da kalu sume na yg hot . yg ta hot cmne kan . =p
kitesume santek2 n ensem2 . huhu

sobri yaacob said...

ha,,ha.. smua yg nak yg lawa dan cantik..
yg x cantik dan x lawa..nak cmpak kat mana?? he..he..

BLADE EDGE said...

mmg pun, kebanyakan laki suka yg lawa2 ni. cuma definition cantik n lawa dr pandangan laki mungkin berbeza.

Pijahh' de-Arr said...

*terasa~~

Bigdaddyz said...

terpaksa pilih dan bukan tersengaja...tapi terpaksa...dah jodoh...hehe!

Tan Tin Ton said...

ieeeeeeeeeee... ko minat si taemin pondan, geli geli geli.haha

vampire's lovex said...

Jo Qusary :: lelaki lah ! haha

LyAnAidmA. :: ye betol tu cik,yg tak hot tu sebenar nye hot dalaman..kita tak tahu..mari cari gali..hehe


sobri yaacob :: cantik dalam lagi power. haha


BLADE EDGE :: ye,pndgn org lain2..ni major je. hehe.


Pijahh' de-Arr :: lolololo.. *pujuk..hehe


Bigdaddyz :: dah jodoh,x kemana hehe


Tan Tin Ton :: tin !!! jgn nak geli sgt la..taemin pondan ni kiut. haha

Aimi dan Pakcik Hashim said...

kalau muka ala k pop / cun2 leh bangga2 kot


tp ingat... tu barang hot... senang hilang

MFI said...

awek MFI biasa2 jer...takde la boleh masuk ratu cantik..tapi kalau masuk..boleh menang kot..hahaha..gurau..

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

aku taknak muka jambu. muka macam tom cruise pun takpe. haha.

Siti Mashitah Saidin said...

yg hensem2 tuh la liar... btw, my bf tak hensem, but sweet.. itu pon da separuh jelos... hahaha

Shamsuddin Amin said...

Lori2,
tyr empat putus sambungan...
sori2,
bru dapat balas kunjungan...^^

x laku la lelaki malay
klo semua nak kpop... huhu

blog-tips-kurus said...

aku nak yang boleh MEMASAK-sungguh menawan kalbukuuuuuuu...:-)

Akulah Pak Lan said...

Aku nak bini ja..mana nak cari?

gedek! said...

teamin tu lelaki ke...?

RedVixen said...

pakwe aku xdelah hensem pun. muka ala2 johnny depp je.

Mamachia said...

tu gambar kpop tu..tak nampak pun cam lelaki..:D

Sarkasiz said...

laki ke pereempuan si taemin tu?

was-was betul.siap ada rantai lagi.

delarocha said...

selera lain lain

Cik Ieyraa said...

keh keh keh.

ghost writer said...

cuma nak rasa bangga bila dilihat oleh orang lain atau mendapat pujian.