Tuesday, June 7, 2011

kawen itu indah. lagi indah kalau aku yang kawen.



kemain dramatik tajuk entry aku kan.
ni semua garugaru garagara orang kawen
asal aku pegi blog sana,citer pasal kenduri kawen. pegi blog di situ pasal kawen lagi..
wah wah musim mengawan menikoh ye sekarang. 
kamon laweh,aku pon nak kawen jugak. haha
tetiba blog aku pon gatai buat entry kawen kawen jugak ar kan. 
well manusia dengan lumrah nye yang gatal memang tak dapat dipisahkan kahkahkah

masalah nye,jangan berangan nak kawen sangat la kalau pampers dengan diapers pon tak reti beza lagi oii. 

kbai. 

oh kejap.kenduri kawen aku nanti,aku nak kek indulgence 8 tingkat.atau mungkin lebih lagi. #berangan tak hengat

31 comments:

Pijahh' de-Arr said...

pampers & diapers

apatuu.?

vampire's lovex said...

Pijahh' de-Arr :: haaaa,ko pon tak tahu,so x leh kawen lagi hahaha

JIJI YU said...

ko pakai pampers saiz dewasa ek

Raji and Yeen said...

smer lar weh..kn bgus lau ak jer y kawin..hahaha..gedik kn...bnyk sngt knduri kndara nyer cuti2 skola nie..haha :D

Tan Tin Ton said...

amboi,ko nak kek 8 tingkat.hebat nye, hahahaha

MIA said...

HAHAHA esah oii, study biochem tu dlu, lepas tu baru kau kawen okay !

p/s : esok makan kek jommmm !

hiro said...

I dah kawen.

vampire's lovex said...

JIJI YU :: hamboiii ..

Raji and Yeen :: hehe kawen sama2 nak..laki lain2 arr hahaha


Tan Tin Ton :: hebat la sangat kan,kalu ko sponser lagi hebat hehe


hiro :: arghhhh! melepas...

delarocha said...

nak kawen, tapi takde calon..

huuuuuuuu haruu

Siti Mashitah Saidin said...

aku tau! aku tau!

pampes <---jenama pempes la
drypes <--- jenama drypes la...

hahahahahaha~

Siti Mashitah Saidin said...

aku tau! aku tau!

pampes <---jenama pempes la
drypes <--- jenama drypes la...

hahahahahaha~

ZWAN SABRI said...

Gatai nak kawen ek?
Klaw camtu, Jom kita kawen!
HAHA

MySuaraBlog: Jom tonton KONGSI kat sini!!!

Liyana Zahim said...

Pastikan anda jugek mampu dgn jayanye mbezakan kotex dan intimate..

kiz said...

nyanyilah lagu SM salim..apa nak jadi..huhu

Amalina said...

aku nak kawen, aku taknak anak.

FariehanIbrahim [LBC] said...

jom kawen! grrr~ :D

SYARIFF HAIKAL said...

KWEN CPT KURANG DOSA BRO..HAHA

HEROICzero said...

err, beza ke pampers dengan diapers?

ok, tu keje orang perempuan.

pedulikan.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ko menggahirah
tu pasal ko nak kawen dah

RedVixen said...

lagi indah kalau kawen sponsor.... kah3!

Akulah Pak Lan said...

Kawen buat kek pisang la..baru rare

oranglidi said...

ajak le pakwe ko kawen.

Raden said...

aatttooiii..nak kawen lerrrr...!

ENCIK TIKUS said...

woah kek indulgence gittew

Azroy Kassim said...

Lebih kurang je pampers tu.. Xkn x biasa lagi? Wakakaka

vampire's lovex said...

delarocha :: takpe,ada masa lagi nak cari hehe


Siti Mashitah Saidin :: yeahh !! anda terer...sila kawen esok haha




ZWAN SABRI :: jom.tema garden keyh.. hahaha


Liyana Zahim :: ye saya cuba..saya cuba..


kiz :: suara sunbang,nak nyanyi pon rasa waswas.

Amalina :: amalina oii org kawen nak anak..


FariehanIbrahim [LBC] :: jom,kite nak kawen ktne?? hihihi


SYARIFF HAIKAL :: yelah...nk kawen leni..tgh cari sponsor haha


HEROICzero :: keje lelaki jugak k membezakan mana satu pmpers dan diapers..kang beli pmpers,yg mahal tu,lelaki jugak pokai haha


Aimi dan Pakcik Hashim :: x yah nak menggahirah sgt la..ko pon x menyabar nak kawen gak kan... hahah


RedVixen :: ha'ahhh !! indah gilak kalau ko sponsor haha


Akulah Pak Lan :: org skrg x makan kek pisang dah..membazir lak nnti haaaa...


oranglidi :: muda lagi... ko bila nak kawen


Raden :: atoiiii kawen la cepat...

ENCIK TIKUS :: terliur lettew..haha


Azroy Kassim :: yeahhh ko lah bakal daddy mithali wehh..tahu beza. wahaha

MFI said...

sokong2..melihatkan member2 yang da nak kawen..rasa jeles gile..
bila la nak mampu untuk berkahwin ni..herm...

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

aku tak nampak beza pampers dengan diapers. pampers dengan kotex, mungkin aku tau kot. haha.



jangan sedih, aku akan menemankan ko bujang weh. haha.

Shamsuddin Amin said...

bile la ak nak kawen... hehe

Sarkasiz said...

ko kene cepat2 kahwin ni.
dah masuk hukum wajib dah...haha

CikBulat said...

haha. eloklah jika bsederhana. ye dak :)