Monday, June 27, 2011

menyampahpahpahhhhh

<intro diabaikan>





aku sakit hati betol laaaa dengan internet yang slow macam kena hempap dengan anak gajah nih.


warghhh rasa nak pergi melibas tuan punya syarikat internet.


tapi.... aku waras lagi,jadi aku bersyukur walaupun internet slow,tapi dapat juga memuaskan nafsu nak online.


tapi...aku tak puas hati.. aku ambik package unlimited kot. 


minggu lepas aku marathon tengok utube berapa tiub je pon,sekali minggu ni dia slow tahap gila punya..


dia punya slow,kau bukak facebook,nak tunggu dia loading,kau boleh pergi dapur,masak ayam masak merah.okay tipu.


memang la takde lama macam tu,tapi memang lama okay. lantak lah ayat macam bangla baru belajar bahasa melayu ke hape..


aku bengang ni bengang.. pegang tangan aku cepat,sebelom aku pergi tetak  tengkok CEO vodafone ni .#bajet


tiap-tiap bulan bayar on time kot. tapi kenapa slow lagi? kenapa ?? *tendang tingkap rumah 


yang paling aku bengang,dia punya slow internet nih,nak bercinta pon rasa malas. walawehhh..menyirap ni menyirap


membebel ni memang buat aku rasa lapar...


k ahhh nak pergi makan ayam masak merah. aku masak tadi. sedap wooo #konon nye ..padahal................


kbai. 

45 comments:

Amiey White said...

takutnya dia marah . *nah coklat babe .

tamo marah2 meh manja2

Bella Bell said...

hahhahaa... biase letteewww.. sabar ea sis.. :)


^^

muz said...

jap aku cal CEO vadofone dulu....

alamak masa ne juga kredit aku habis...

xpa jangan marah2 jom aku belanja makan aiskrim... :)

adrinaqamarina said...

alahai. sabar jjee laaa.


nasib baru lepas makan, kalau tak, nak merasa juga nasi ayam merah esah~ :P

oranglidi said...

ayam masak merah sedap ke x?

Miscellaneous Smiles said...

knp bukn aku y 1st..

hahaaa

wehh lex arr

mlm msih muda *ok takde kna mngena~=.="

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha... cuba ko baling beruk band kat dinding...kot2 lagi laju pas nih.. :P

sabar yee~~

MIA said...

internet aku lagi slow okay #justsaying

Jerry Ghazali said...

internet lembab macam kena hempap gajah. sapelah anak gajah tu kan~

Mehmed - said...

jangan ganas sangat nanti bakal mak mertua kau baca.habis kantoi. Ahaks!

muz said...

aiseh rupanya nak kahwin dah, tak sound2...hehe

vampire's lovex said...

Amiey White :: kikiki..dapat cekelat je ke ??? xD


Bella Bell :: huawawa..x larat nak sabar dah... T___T


muz :: dan dan wehhh,dan dan ..haha..

belanja nasik goreng ayam pon boleh !! hahaha


adrinaqamarina :: huawawa..ayam masak merah x jadi hahaha...


oranglidi :: mestilah sedap..ehemmm haha


Miscellaneous Smiles :: haha ko memang..jap ada,jap xde..pening aku oihhhh...

ha'ah muda sgt mlm ni. hahaha


Siti Mashitah Saidin :: cisss nasihat x berapa boleh nak guna nye pon..hahha ayat keling


MIA :: baik..... xP


Jerry Ghazali :: hahaha ntahhh,..sapa la anak gajah tu kan...


Mehmed - :: haha bakal mak mentua ok..haha x blahhhhh...abes org ingt aku dha nak kwen...padahal bru 20..kah kah



muz :: mana ada lah muz oiii... ntah2 ko lagi tua dari aku..aku sje je kot entry gatal2 nak kwen..kah kah xP...knpa aku cter pnjang lebar?? entahhhhh...haha

Akulah Pak Lan said...

Weh...bak ayam seketul...aku nak buat sarapan

Liyana Zahim said...

Berpindahlah ke amerika kerana di sne ade internet 2 yg laju!

Nasriq said...

hoho... marah... marah... jangan tak marah...

gedek! said...

w.w.w = World Wide Wait...

monologtinism said...

haha. kau dok kat kawasan mana nih. coverage semput barangkali.

muhamad hanif said...

Err,

ayam masak merah kau sedap ke ?

mcm rasa megi je !?


HAHAHAHHAHAHAH

Aujinz said...

maraah marah nie nanti cepat kerepot.. koh koh koh.. sabo sabo senah.. sabo..

Sab Buenoo said...

sabaq2...>_<

Fyqa said...

ko ce try cri tmpat yg ada wifi pree. hikk

ABU said...

biasa la tu, kadng2 pun tenet slow aku sabr jak...sebagi latihan konon utk mguji kesabaran diri hahahah

zie_ira said...

wuu,,sabo2,, mmg kdg2 tenet ni mngada2 bgitu,,sabo je la ea,:)

meyh wish hepi belated birthday blog ira,,^^

nisa_perasan_cun said...

tenet kat umah aku mlm2 pon mcm sayo tahu x...xlarat aku nk ketok2 router soh bg speed..hehe..

wah.......tudia ayam masak merah...

CassiaSiamea said...

hahahaha
tu pun nk marah ke??

Abu Huzaifah said...

sabar2 ni marah mnje ke ...hohoho... biasa lah... alat electronik... mmng slalu mcm 2... manusia plak ambik kesempatan... cehh!!! sabar ye... jgn mrh2 nnti berkedut plak...

Mawar Berduri said...

aku ada jampi wat laju internet.. ko nak ker?

rafiq said...

jom p tetak ramai2.
aku pnye ni pon slow.
memang mls nk becinta.
eh apesal bcinta pulak?

HEROICzero said...

saja je tu nak menguji keimanan anda. kah kah kah !

auny aizie said...

tenet aku pulak , style lembab dia sampai kau boleh masak ayam masak merah 7 kali berulang-ulang .

lembab bukan ?

al_hakim said...

broadband ke?unlimited?

ENCIK TIKUS said...

bila nak masuk bloglist kau woi ? kahkah

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

haha. serius, aku penah pakai vodafone tapi tahap slow dia mcm tenuk. jadi aku tukar. keh keh.



*usap-usap tangan ko* * kenyit-kenyit mata*

deeya said...

eh ! kau pun reti masak eh .. muahahha ! weyh ! klau layan video bebnyak , ternet mmg makin slow kot .

vodafone agak slow lah .. cetry D-Link ?? pergh ~~ mantop !

Marcella said...

tu dia vampire mengamuk patut cekik o hisap darah...ni pergi tetak tengkorak n tendang tingkap???ganas2..vampire alaf baru..

RepublicAku said...

rupanya semua berukban sepeel rupanya sedunia...keh3

Bigdaddyz said...

banyakan bersabar nanti cepat tua tau..

delarocha said...

kat sane takde streamyx ke?

huhu

ghost writer said...

dah kau marathonkan utube sebelumnya memang lar ia akan lembab sebab dah lebih guna.hari tuh aku amuk gak pasal nih,dah xplain kat aku banyak2 baru lar aku angguk2.then,tak layan utube dah.nak layan guna wi-fi opis jer.

melle amir said...

celcom memang cenggitu

suha said...

ehem3..CEO nye laki cik suha



(^_^)

Roza Ami Nanomiya said...

international punya internet pon lembab ker? baik guna wifi telekom. laju jer

mySara said...

bhaha, ni sampai dah tahap malas nk bercinta ni.. dah parah ni, parahh.. hihi. :P

nurniyusoff said...

rilex babe .. i dah upah assasin untuk ceo voda esok masuk berita tv3 ...

vampire's lovex said...

Akulah Pak Lan :: dah habes !!! lambat 2 minit..wahahaha


Liyana Zahim :: jom,pindah sma2 ehh...haha


Nasriq :: nak join tak marah2 nih ?? haha


gedek! :: =.="


monologtinism :: hahha aku dok hulu nih..memang normal la kan network coverage terok wuhuuuuu


muhamad hanif :: cisss hahaha..sedap ok..makan tambah 4x..haaaa..ada bran? hahaha


Aujinz :: yelah,tgh senyum ni..haha


Sab Buenoo :: wuuu wuuu sab.....T___T


Fyqa :: aku dok atas bumbung kot skrg hahaha wekkkk tipu je...


ABU :: hahaha tape2,cobaannnnnn...


zie_ira :: yeah,sy tgh sabar...haha


nisa_perasan_cun :: wahhh ganaih kemain,main ketok2 router baq hang hahaha...

CassiaSiamea :: mesti la kena marah ..haha


Abu Huzaifah :: hohoho ada ke marah mnja wehhh hahaha...


Mawar Berduri :: nak !! nak !! apa bnda jampi nye tok bomoh ?? hahaha


rafiq :: jom,aku ingt kan aku je nak tetak..ada geng..oh yeah...hahaha


HEROICzero :: kah kah kah...gelak balik kat kau,bila internet kau prob hahaha


auny aizie :: pehhhh double lembab tuuuu..kalah aku arrr hahha.. tahniah..:p


al_hakim :: a'ah,broadband,unlimited


ENCIK TIKUS :: exchange link ar bader..hahaha..


мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ :: memang tenuk kan..benci betollll


deeya :: hahaha mesti la pandai !! *bangga..kah kah kah.

internet,kalau guna broadband memang gilak...kan..wuuuuu


Marcella :: hahaha vampire ni dah jemu sap darah,tendang pintu la plak...

RepublicAku :: sama je satu dunia..wahhaaaa,,


Bigdaddyz :: baik,tp kalau x sabar pon,tetap tua jugak kn....hahaha


delarocha :: huhuhu takde kot...tapi ada wifi..


ghost writer :: aku sje kot nak test,kalau tgk utube ada side efek cmni ke tak.. sekali,memang slow ..huwaaaaaaaa...


melle amir :: menyampah kan...wuhuuuu


suha :: ye ye aaaa...je cik suha nih hahahaha


Roza Ami Nanomiya :: ntah,ni arab nye broadband la,xde la internationl sgt...slow wehhhh...


mySara :: hihii parah kan ?? kikiki..jangan tiru tau..hehe


nurniyusoff :: kau terbaik bebeh...panggil assassin yang handal2 tau !! muax..haahahha