Saturday, June 11, 2011

lumrah okay





abu dan seman sekarang berada di kafe bahagia lah kamu di sana. nak makan lepas penat stadi.

abu order nasi pattaya,seman pulak order makanan pebret makwe dia,nasi goreng ayam. makwe dia mintak makan kan.. haha

baru 5minit order makanan,dah siap. kafe ni memang patut dapat pengiktirafan,sebab servis dia memang power!

tak kisah la makanan tu dah basi ke tak,janji sampai cepat kan? =..= ..

dapat je makanan,terus abu lahap selahap lahap nye. pesen perut tong drum.

seman usha sambil dalam hati budak abu ni, makan tu baca bismillah ke tak ehh,ish ish ... pada masa yang sama seman mengusha dan mengumpat dalam hati,dia pon suap nasi goreng ayam masuk ke mulut dia.. 

seman sendiri sebenar nya tak baca bismillah time nak makan, tapi sebok nak tahu si abu tu baca doa makan/bismillah ke tak..

lumrah manusia lah kan,menyibuk hal orang,tapi diri sendiri tak terjaga. =..=

26 comments:

blog-tips-kurus said...

manusia akhir jaman...

darxniq said...

hahahha..itulah manusia..kan??....

JIJI YU said...

ehehe..cam ketam nak ajor anak catwalk

Fiq Vertigo said...

astaghfirullah... ukhti kenapa ukhti ...

bact. said...

sinis

hahaha

muhamad hanif said...

manusia oh manusia..

Abu baca doa dalam ati kot.

AHAHHAAH

Miscellaneous Smiles said...

kau mkn baca bismilh tak..??

heheheee~

delarocha said...

sinikal tapi relevan.

kat office slalu jadi camni, sibuk tengok orang lain buat kerja atau tak, padahal keje dia sendiri tak siap siap.

Raji and Yeen said...

Hohoho xnk la kte jdi bgitu kn.. Instead of ksalahan org skecil kuman kita nampak ksalahan kita sbsar gajah kita xnmpk, lebih baik ksalahan org sbsar gajah kita xnmpk ksalahan sndri skecil kuman yg kita nmpk :)

Jo Qusary said...

Lain kali dia nak makan je kita bismillahkan kuat2 sesama, hehehe...

rafiq said...

dia baca dalam hati tu..
hehe sangka baik..

vampire's lovex said...

blog-tips-kurus :: manusia akhir zaman yg bizi kaki tangan haha


darxniq :: itulah manusia dan bukan alien hihihi


JIJI YU :: hamboii kemain,catwalk ko bg contoh ha. haha


Fiq Vertigo :: makcik !! bnde ukhti ukhti? nk tampo? haha

bact. :: haha terasa lettew..;p

muhamad hanif :: itu yg kita tak tahu haha


Miscellaneous Smiles :: insyaallah baca...hehe

delarocha :: bukan kat tempat kje je,zaman blaja pon manyak maa..huu sabar je la..


Raji and Yeen :: :) lumrah kan,bnda yg x elok tu la yg org ingat2,yg baik xde pulak nak ingt kan..=,.=

Jo Qusary :: hehe berjemaah kan..takde nak sebok2 tahu hal org da. hehe

vampire's lovex said...

rafiq :: hehe seman tu yg tak bersangka baik... pegi gtau dia haha

RedVixen said...

sebok selak kain orang. padahal kaki sendiri berkudis x perasan... keskeskes

Inspirationalefeks said...

lumrah kopi o suam

Gayahspears said...

harhar...

eh eh, n3 kau nih buat aku terfikir...aku da baca doa makan ke belum tadi..
sebab nasik kerabu tu sedap sgt sampai buat aku terlupa >_<

Pyka Rahmat said...

kalau tak menyibuk hal orang bukan manusia normal namanyaaaaa. haha

Republic Aku said...

paling menyebuk adalah perkara paling kelakar yang aku tak suka buat...

intan.maisarah said...

kah kah
suka entry ni

gedek! said...

saja nak bagi orang pahala

Siti Mashitah Saidin said...

dia terlebih caring... suka nak amek tau hal org lain.. hehehehe~

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ko nak sampaikan ayat last tu ker
hehe

ghost writer said...

dalam nak amik tau hal orang lain tuh kalau sedar takper lar jugak..ni idak,makin buat orang meluat adelar..

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

btw, pandai ko karang cerita weh. haha.



anyway, lumrah manusia. things like that happens, like all the time, everywhere. chill :) keh3.

vampire's lovex said...

RedVixen :: haha berkudis lak tu,kalau x berkudis xpe..kahkah..


Inspirationalefeks :: kopi ais lagi sedap kot. haha


Gayahspears :: ko sje je kan,aku dah arr lapar,sebut nasi kerabu lak. haha


Pyka Rahmat :: haha ko normal tak?


Republic Aku :: tak kelakar la menyebuk hal orang haha


intan.maisarah :: baca bismillah tak! seman tanya.haha


gedek! :: berpahala biar sama2 ye dak. haha

Siti Mashitah Saidin :: lebih kasih syg buat dia caring lebih hahaja


Aimi dan Pakcik Hashim :: yelaaa,aku x reti nak karang ayat cm ko..wuu wuu


ghost writer :: hamboiii ko,kemain lagi. haha.. jgn nk meluat sgt la..tampo kang. hahaha


мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ :: arghhh perli..aku memang tak reti mengarang ohhh..nak ajar kan? hehe..

lumrah la kan,menyibuk hohoho

Cikli said...

mendengar dengan hati lagi syahdu dan effective