Saturday, June 18, 2011

dreaming di siang dan malam hari




berangan.


memang sedap rasa laksa berangan,semua rasa indah je. kan best berangan,pastu jadi kenyataan.


so,angan-angan yang aku harap jadi kenyataan..


1- duduk diam je,tapi duit masuk. jutawan semulajadi =..=


2- cantik macam artis k-pop. kahkahkah


3- genius. tak payah nak belajar siang malam.


4- rezeki melimpah ruah. sama je macam angan-angan nombor 1.


okay,sila lempang aku. berangan,kalau dilayan memang sampai ke mati pon tak habis.


stop berangan,marilah kita berusaha. fighting !!


sebab berangan lebih la,jadi entry macam sebelom nih. aku tak kawen lagi lah uiii.. hehe.


p/s :: aku jadi duta kempen belia sekarang ni,sebab tu kena up entry yang bermanfaat. bermanfaat lah sangat kan. kahkah...
aku jadi duta kempen Jangan Berangan Je Lebih,Usaha Biar Sejajar Angan-Angan. *kambenggg menteri mana letak slogan panjang gilak nih



37 comments:

gedek! said...

uncle selalu terdreaming semasa memandu...!

Jo Qusary said...

Aku selalu dreaming bila minum kopi 16 cawan dlm sehari...

muz said...

sekali-sekala bolehkan? hehe...

Andrik McVean said...

kawin ngan org kayer..pasti semua impian yang di listkan tercapai hehehe

Bella Bell said...

nak gak berangan macam tu.. duduk diam dan berangan je.. pas tu semuaaaaa dapat... hahahahha...

usaha lif kejayaan.. berusaha la.... kan? :)


^^

al-jambz said...

kahkahkah. nice effort.

belog amiyo said...

baik dreaming dalam tdo la time2 ni VL weh. haha

skali skala ok gk nk dream camni. buat kasi semangat utk lbh usaha lah konon. hehe

Mehmed - said...

hye jangan berhenti berangan. berangan buat kita jadi hebat..tipu heheh! betul kekadang.

Nasriq said...

errrr... ada jawatan kosong lagi tak nak jadi duta berangan tu?

akoo said...

haha bak cni aku nak lempang =D

HEROICzero said...

pernh aku tertidur dalam dewan periksa, sampai siap mimpi.


ada kene mengene.

tak kisah.

Cikli said...

gua nak ajak makan lempeng je.

liyana said...

semoga angan2 tu jd kenyataan..hehe

Cik TeN10 said...

ahaaa.. tp angan2 tu pntg jgak.. kna ada angan dan disertakan dgn usaha :)

JIJI YU said...

lyn wet dream le bes

Azuan said...

brangan mmg seronok,,,hihi

Akulah Pak Lan said...

aku selalu berangan masa tidoq. Ok jgn tanya apa yangaku angankan

NuReLLe said...

nak apply jadi duta berangan jugak lah cam ni...:DD

Roza Ami Nanomiya said...

ko memang kaki berangan lah

ABU said...

mmg mcm nak lempang je kalau tengok orng asyik brangan jak..hahahha

Amiey White said...

selalu berangan time berak hahahaha

Sophie Al-yahya said...

yelaaa.. Sophie skrg ni asyik berangan je.. hurmm..merisaukan betul. orang makin tua makin sedar diri. ni makin tua makin tak sedar diri. ish3..

Scya Lollita said...

mse form 1 dlm kelas ade anugrah , cik scya dpt anugrah kuat brangan ;D

syud@_ramli said...

hahahahahhaha.. i loike la seme angan2 tu.. nak join la.. ngeh22..

Raden said...

slalu berangan kawen dgn lelaki kaye, alim, hensem, rumantis. aauww...

ghost writer said...

berangan-angan sama macam berkhayal.tak menyakitkan.

Bigdaddyz said...

angan-angan ku tinggi sangat tak tergapai dek tangan....

Shamsuddin Amin said...

caye la signboard tu...
nak tempah satu... hoho

delarocha said...

cita cita bermula dengan angan angan... tapi jgn berangan tak sudah pulak.. nnt jadi angau.. huhu

vampire's lovex said...

gedek! :: jangan berangan sambil drive,,bahaya !! hhe


Jo Qusary :: aku takleh minum kopi,nnti tetiba ngantuk ya amat !!


muz :: sekali sekala tak salah..hhehe


Andrik McVean :: hehe mana nak cari orang kaya yang baik sekarang ni..huhu


Bella Bell :: usaha lif kejayaan..tapi cm lambat je lif nye nak gerak haha


al-jambz :: jamz,ko gelak apa..ciss ciss


belog amiyo :: haha konon je nak usaha lebih tuu...selamat bertidooo


Mehmed - :: hehe dalam khayalan,memang kita nampak diri kita hebat haha


Nasriq :: takde kosong dah...dia terhad untuk aku je hahaha

akoo :: lempang slow je tau !!!


HEROICzero :: aku pon penah ttido dalam dewan exam !! seb baik pengawas x dtg ketuk kepala aku haha

vampire's lovex said...

Cikli :: hehe lempeng pon bolehhhh..


liyana :: amin.... hehe

Cik TeN10 :: hmm tapi nak usaha tu lah malas nye huehuehue

JIJI YU :: hamboiii kau ji

Azuan :: seronok kan berangan ! nak join? haha

Akulah Pak Lan :: itu mimpi la ,kalau berangan time tido...aku tau dah hg berangan apa haha


NuReLLe :: ohh takde2 ..takde kekosongan dah haha


Roza Ami Nanomiya :: jangkit kau haha


ABU :: lempang sikit sikit sudah..jangan kuat2 k haha


Amiey White :: eiiiii haha tak fokus betol minah ni


Sophie Al-yahya :: orang tua memang kuat berangan...errr haha



Scya Lollita :: terbaik !! tak pernah lagi dapat award sebab berangan hehe


syud@_ramli :: meh meh meh..berangan berjemaah memang lagi afdal hehe


Raden :: oihhhh idaman nokss jugak tu..nak kawen dengan lelaki alim n kaya


ghost writer :: sebab dia tak sakit la,ramai yg suka berangan haha


Bigdaddyz :: wahhh angan angan apa tu....cam besar je bunyi nye

Shamsuddin Amin :: bak duit,nak tempah kan..limited edition nih haha

delarocha :: betol...angan2 la penggerak cita cita... tapi berangan leboh xde usaha memang x de guna...

Liyana Zahim said...

Jikalau sedemikian jgnla beli topup.. Atau jual shj buku teks anda itu.. Hahahaha.. Skrg sume rege brg mahal la.. Mujor arge topup tak naik.. Lau arge topup naik kite bako je celcom maxis digi punye bgunan.. Wakakaka~

Miscellaneous Smiles said...

lai lai laii..mkn laksa..~~

heheee

Sarkasiz said...

berangan memeng best, terutamanya nak jadi kaya dan kawen ngan anak raja.kan3x

blog-tips-kurus said...

berangan=tidak melibatkan kos! oleh sebab itu, ianya sangat indah... :-)

Mawar Berduri said...

baiklah.. saya tidak berangan.. tapi angan2 tu yang selalu teman bila saya sunyi.. camna tu?

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

ok. angan-angan kita identical. haha. spesis pemalas kott =="