Thursday, June 30, 2011

asar


Assalamulaikum.



Bangun tidur tadi,aku rasa macam nak menyepak je semua benda dalam rumah ni.


Kalau boleh, sekali dengan housemate aku nak tendang. tapi tak berdaya,dorang lagi taff. kah kah.


Demi menghilang kan rasa nak menendang barang-barang,terpaksa aku pergi mandi.


Kalau ikot jadual,pagi tadi dah mandi,so malam ni tak payah la mandi kan. membazir tu amalan iblis, ustazah aku la cakap. 


Tapi sebab rasa nak mengamuk tu kuat sangat,nak taknak,aku kena langgar juga jadual mandi aku.


Pehh perangai macm kambing,malas mandi. pang sikit wehhh.


Setengah jam lepas mandi,baru aku ingat kenapa emosi aku tak stabil...


Rupa-rupa nya sebab aku tidur lepas asar .. patut la lambat loading,rasa nak mengamuk bagai. tidur lepas asar rupa nya...


Nasib baik masa baru bangun tu aku tak cakap morning you alls kat budak-budak rumah aku. kalau tidak,tobat malu baq hang..


Aku ingat aku tidur sampai ke pagi dah tadi. Mimpi macam-macam jangan cakap la berapa episod,aku lupa bebeh.


Betol la cakap orang dulu-dulu,tak elok tidur lepas asar. boleh bikin otak tak center square


Tadaaaa~  entry bajet dah tamat.. best tak? kah kah kah

49 comments:

blog-tips-kurus said...

nak subuh dah dear.. :-)

belog amiyo said...

membazir amalan syaitan bukan ustazah ko yang cakap la. tapi al-quran yang cakap.

pasal orang pompuan tidur lepas asar aku share video neh ngn ko. ada masa ko tengok lah :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=218480901497445

vampire's lovex said...

blog-tips-kurus :: :)


belog amiyo :: hahaha baik !! nnti aku tgk.. internet slow,xleh nk bukak lagi skg haaaaa

tnkiu

MIA said...

kemain nak tendang kitaorg, kang aku tendang kau bawah katil kang ? haha

Nasriq said...

tidur lepas asar sangat mengasyikkan sebab banyak mimpi yang best2 dan berepisod yang mebuatkan tak nak bangun hingga ke senja yang membuatkan otak jadi sasau....



hoho... ada macam bangla punya ayat x?

Siti Mashitah Saidin said...

centre square? hahahahaha!

Syuxer said...

kat sini dah pagi..:)

kalau dah tido selepas memang otak jem banyak lampu lip lap lip lap heheh..

monologtinism said...

berapa episod? kau lah watak utama tu? hahaha

Mawar Berduri said...

aku rasa dari 1st time aku kenal ko, ko memang tak centre point wei... kihkih..


jgn amalkan tido lepas asar sebab aku aku jeles tak reti tido petang walaupun lepas zohor..

gedek! said...

pernah terfikir nak jadi pemain bola?

CassiaSiamea said...

jgn amal
nanti boleh jd gila
bkn gila main main
gila betul betul!!

Akulah Pak Lan said...

tendang tak apa lagi..jgn hang gigit merata sudah..

Jerry Ghazali said...

macam kuda liar baru bangun tido suka tendang2 ni.

bact. said...

kang tak pasal2 je lu kena tendang jupg
hahahh

Miqa said...

ha.... npew tido lps asar?

JIJI YU said...

bahaya tol amalan engko ni

rafiq said...

sah mandi sehari sekali. penyegan sunggoh baq hang.
camna nak kawin ni..

Cikli said...

kalau kat kampung,
yang bangun tido lepas asar kena penendang dulu heheh.

liyana said...

haha,,tp btui klu tidur lpass asar..
mmg mood xde//
ltih2

missSenget said...

yee..

penah jadi kt aku..

bngun2 tido rasa nk nanges..

ingat da lambat pi sekolah..

hahahah..

Raji and Yeen said...

woahhh smpai begitu effect dia kan?
jgn tdo pas asar lgi pasni ;D

Khairul Antasha said...

tido pas asar mmg buat emosi ntah apa2..

haihhh..

cikmemy said...

hahah...tidur lepas asar.bangun2 tengok jam dah pukul 9 menggelabah nak pegi kelas padahal kul 9 malam.

Marcella said...

tido lepas asar memang tak elok.tapi manusia ni yang tak elok tu yang selalu buat..hehehe..da tu je time yang ada nak berehat..(terasa...)

suha said...

tak suka tido siang (^_^)

Liyana Zahim said...

Cis.. Kambeng afrika!

unieMARKS :) said...

tidur tak ajak pong :P

Raden said...

amalkan la 40 hari berturut2..

Shawn Razaleigh said...

mandi pun lu pakai jadual? -__-!!

Amiey White said...

rumah dekat ward tanjung rambutan x?
hihi

tia @ Ini Kisah Tia said...

betul ! tak elok tidur lepas Asar ..

auny aizie said...

tido lepasss asarrr boleh jadi gilaa kawan-kawan aku cakap.

ghost writer said...

tapi biasanya aku macam tuh ecah...mungkin di luar sedar aku sudah tertidur..sedar2 orang kejut terus main bola..haha

Kapten Atok said...

eleh. ko bgn tidur bila2 pon emo gak kan? keke

jantancapricorn said...

mungkin dalam bulan wanita ni.

mykhalis said...

40 hari tidur lepas asar kompom gile nanti..tak caya cuba arr

Amalina said...

hari-hari aku tidur lepas asar..arini nak sampai magrib.patut ar aku giler.

Sarkasiz said...

moral of the story..

tidur lah selepas zohor

Amalina said...

aku dah tgk ceramah budak atas tu letak link..xde pun bende2 gigit.mak aku pnh tgk ceramah tu, die pnh ckp bende yang same..aku tak caye ar.aku dah buat eksperimen.

al-jambz said...

hahaha. padahnya.

Abu Huzaifah said...

hoho... jgn tdo lepas asar.. org tua2 kata bleh jadi gile... sbb apa?? tiba2 terkejut... ingt dah pagi... tapi rupa2 nya senja... hoho...

Bella Bell said...

sama la.. petang tadi pon aku TERtidur lepas asar.. TER okeh! TER! hahahhahahah!!~



^^

ABU said...

ha tidur lagi pas asar..sapa suroh..hahah

~Kisah Hati~ said...

namo jadi gila...erkk... tapi kadang wat jugop... :|

Aujinz said...

Pakcik aku cakap, anak dara tido lepas Asar nanti peha kena gigit Jin..

cer cek peha ang.. ade lebam tak??.. koh koh koh

Silent said...

speaker la terus.

CIK FERRA AWW said...

OH U BELI EARFON YG CANTEK KATON2 TUH EK. MMG CAMTU LAH, BETTER U BELI YG ADA BRAND. TAHAN LAMA SKET

Fiq Vertigo said...

bukan tido lepas asar...

tido sampai asar!


ahhahahahahahhaha

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

mencik tau! entry kemain pendek!


keh keh.


aku pun pernah tidur asar. rasa macam kepala baru kena hempap batu besar. berat gila. lepastu aku tobat. lepastu aku ulang balik. k, kemain buruk perangai.