Monday, May 23, 2011

thehouse vs hotel626


thehouse ,hotel626.
tahu tak ni bnde? bukan umah untuk main masak-masak,kawen-kawen.. bukan okay !
ni game masuk umah hantu.
ni semua gara-gara budak umah aku arh,si fiq .celah mana ntah dia jmpa game ni,dapat dpda mmber fb kata nye.
semalam dia beregu main game ni dengan nash. siap2 peluk bagai,lesbo tak kena tempat haha.
pastu semalam aku plak join the club. nash usha movie,so aku beregu la dengan minah nih.
mula-mula terjah thehouse,
takde la seram sangat,sebab main game lampu terbukak,sebelah aku ada fiq dengan nash. cool !! 
dah macam x menakut kan,and aku lagi menakutkan dari game ni,so next game..

htel626..
okay,ini takut.
hantu baby bagai,memang agak barbie hantu ni,dah nyanyi kan lagu lullaby pon taknak tdo . kena jalan slow2 bagai. jadah ! baby mak (baca adik aku yang bongsu) aku pon xde manja gitu.
pastu kena snap gmbar hntu pmpuan ni,kemain lagi nak kena posing bagai. aku pon kalau amik gmba senyum gitu2 je,ni dah la hntu,lebihhhh plak!
lagi ada hntu physopath,ahh macam2 la hantu. malam ni korg try. k pegi kat www.hotel626.com
aku punya la main lepas next,next.. 
tapi,si minah yg ajak aku main tu boley la pegi gebang bagai dia main game ni. masalah nye,game dia loading pon slow,joyah je lebih.. haha.
joyah tu plak kat fb,elok la bestfren dengan leplep..dua2 joyah.kahkah

dah habes main game,baru aku tersedar dari lamunan,next week aku ada written dengan oral final exam untuk anatomy oiii !! 
pesen takde kje,orang bagi 2 mggu suruh stadi,kau pegi main game hantu online,marathon cerita korea bagai.
aku harap takda orang repot kat mak aku,yang aku tak khatam habes lagi buku2 tahun ni.
sapa repot kat mak aku ,memang sah kepohci..kikiki..

lapar ayam arr. 

12 comments:

Republic Aku said...

kenapa mesti letak gambar ayam goreng?


bikin hati dan perut aku susah laaa...


ish2...

Abang Zam said...

hantu...seram betei

Imran nyambek said...

baiklah bang tak report kat mak mertua.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

tak jawab exam ko yg bakal dihantui plak

Amalina said...

aku mengharapkan cerita tentang ayam goreng.
kau berikan harapan palsu.
mencik!mencik!mencik!(sambil menghentak-hentak kaki dan mengoyangkan tangan seperti budak gedik)

Naddia said...

nk repot kat mak kamu la camni!!

JIJI YU said...

mak ko dok ara mane meh aku nak g umah

daddyzkool said...

hidangan makanan ....sedap sangat...

Fiq Vertigo said...

dasar kepohciiiiiiiiiiii :P

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


dah penah main game tu skali..pastu xmain dah..seram giler sampai xleh tido..mengong btul..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

HEROICzero said...

hue hue hue.

hotel tu aku main dulu. then, usha fb fiq, ade benda alah yg baru tu. main2, x best.

hotel lagi kick.

yaww!

mykhalis said...

kalau ini game hantu jangan la suruh khalis main..memang tak lepas punyee