Tuesday, May 24, 2011

privacy please


pukul lima pagi,berdering lagu OST Dream High. naik nama adik aku,calling.
mak aku la tu call.. tahu la malaysia waktu tu pukul sebelas pagi dah.
terkapai-kapai aku nak menjawab call nye. baru nak tekan answer,teringat yang line umah aku selenga tahap cipan.
kalau tak,boleh la aku jawab call sambil baring-baring ,pastu tido balik.
harapan tinggal harapan je la. aku silent fon,biar je vibrate. kalau jawab pun,bukan dengar bnde.
mak aku call lagi skali,aku bangun laju-laju pegi ruangtamu konon line situ okay.
sekaliiii sama jea. memang rasa nak mencarut. line tak okay langsung. putus-putus suara mak aku.
tahiiii. 
sudah nya,mak aku mesej.
aku plak takda kedit. arghhhhh ujian apa nih.. aku bentak dalam selimut.
sambung tido.
11tgh hari bangun,kuar pegi beli tpup. 50le trus aku beli. buat stok seminggu.
aku try call mak aku,fon da off,masuk ke peti suara. aku benci gila sape yang on peti suara kat fon.
jatuh kedit aku oiii ! sah adik aku yang gedik tu pegi on peti suara. bapa kali dah ugut jangan on .

aku kena keluar dari rumah ni ASAP.
line fon macam harom,intnet pon 2x5 je.. no privacy..
arghhh banyak lak aku nak komen.
semoga ajk perumahan dapat cari rumah untuk kitorg cepat. amin.


3 comments:

Shamsuddin Amin said...

wah...
caye la... siap ugut adek ke...? hahaha

Aimi dan Pakcik Hashim said...

jd ko online mana? luar?

blog-tips-kurus said...

eeeeiii.. mesti tertekan tu!!