Sunday, May 22, 2011

cakap cakap cakap


situasi 1

kamel :: weh nak tulis nama dalam huruf jawi ke huruf roman ke huruf biasa je ??

halim :: tulis je ikut suka.. 

kamel :: @#$%^&* ..orang tanya elok-elok,jawab la elok-elok..eiiii menciiiiik menciik


situasi 2

kamel :: weh nak tulis nama dalam huruf jawi ke huruf roman ke macam biasa?

hakim :: tulis ikut huruf biasa pun boleh. lectrer bukan tak reti baca,nanti ko tulis dalam huruf jawi pastu salah eja macam mana? dah dia pening nak cari sapa punya paper tu.. buat susah je kan.. bla..bla..bla...bla...

kamel :: *pening ...so konklusi nye ??

hakim :: ikut suka kau la...




banyak cakap pun susah,banyak bertanya pun susah. 
so minima kan banyak bercakap benda tak berfaedah.
orang tanya satu,jawab tiga patah je. tu maksimum k. pening dengar cakap banyak-banyak.


da malas sangat nak layan, talk to my hand der~ hahaa


p/s :: tapi aku suka bercakap !! acane... ^^

15 comments:

nub said...

aa gu mana? gu mana tuh?

Naddia said...

nak talk to da feet leh?

Aujinz said...

kita tulis jer.. hua hua hua

Aimi dan Pakcik Hashim said...

kamel tu unta kan?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha... len kali kteuk dulu si penanya n cakap, nak aku jawab serius or main2 ek :)

Farhan Zulhusmi said...

hahaha...talk to my hand erk...
apalah kan....kita nak bertanya...sbbnya malu bertanya sesat jalan kan.....
tapi bila bertanya cmtu jwpanya...

s.u.h.a said...

alamak, aku dah la kepochi. macam mana nak cakap sikit2?? haha

RedVixen said...

seb baik talk to the hand...
kalo talk using hand sign?
xpun talk to the feet je. debish!

vampire's lovex said...

nub :: gu gapo nye nub??



Naddia :: hue hue hue buleh buleh..


Aujinz :: tulis je la kan...hoho


Aimi dan Pakcik Hashim :: ha'ah unta pdg pasir... haha



Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine :: pesen nak kena ketuk,org serius dia main2..kikikikiki..

Farhan Zulhusmi :: cakap banyak pon susah ok..hehe



s.u.h.a :: kita kepochi sama2 la..hehe



RedVixen :: hahaha. talk kot mana2 pon boleh..kikiki

Amalina said...

aku panas hati bila cakap dengan orang yang tak jawab soalan aku atau jawab soalan aku panjang sangat.

Amni said...

hahaha... kalau aku, aku jawab, "tulis je mana senang bagi ko!' hihihi

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!

perempuan mmg. mulut atas bwh berckp.. eh? err.. ("-_-)

mykhalis said...

paper bahasa melayu karangan ke nak tulis jawi??

Republic Aku said...

rela sekali aku bercakap dengan tangan itu ...hehe

Cik TeN10 said...

hahaha.. betoi2.. ^.^