Sunday, May 15, 2011

tak paham


hai selamat hari guru.

sempena hari guru ni aku nak mengutaraselatan kan satu permasalahan yang besar lagi gabak.

paham tak kenapa orang suka add awek cun hot gorgeous lagi seksi?

awek cun hot tu bukan approved pun,melainkan sebelom add dia, you you all tu semua penah jmpa di alam realiti sebelom inih.

lagi satu awek cun ni pon memilih k..dah korang nak add yang cun cntik seksi,awek cun jugak tahu memilih.

awek cun selalu nya hanya akan approved lelaki yang sekufu dengan dia la..cth sekufu,mybe dari segi family background,education,dan rupa paras..

ingat awek cun ni suka main approved je ke semua fren request dia. 

,..tak,okay..

k kalau cakap nak berkawan,kenapa tak add perempuan yang biasa-biasa je..yang atas-atas angin. kenapa ??

persoalan ni kawan aku yang bangkitkan. bukan aku okay..

ini bukan entry diskriminasi ke apa.. conteng2 je kbai 

super hot wife/mama-miranda kerr..

8 comments:

Amalina said...

persoalannya sekarang ni orang asyik add aku,patut tak aku perasan yang aku dalam kategori awek cun??XDD

vampire's lovex said...

amalina :: ko memang hot.. x yah nak patut ke tak patut,memang ko cun. (noktah)

nub said...

nafsu mencengkam diri.. heheh

Amalina said...

taik btol jawapan kau!

ghost writer said...

biasanya awek cun jer add aku..haha.(leh tahan perasan aku kan...)

aku pernah lalui dan sekarang aku rasa macam aku nak membeli kasut sukan di kedai hardware..

HEROICzero said...

err.. untuk tengok pics dia @ fb. HAHAHA.

vampire's lovex said...

nub :: gatai hg nub noooo



Amalina :: ehh aku plak di taikkan...cisss ciss !!


ghost writer :: pehh memg hnsem la ko dah sume awek yg add..bak fb..haha.. jgn nk pening sgt,beli kasut kat kedai hrdware



HEROICzero :: baik tgk gmbar retiss dekat gugel byk..haha

adrinaqamarina said...

saya tak hot sebab tu tak letak button add as friend supaya rasa lebih artis.

*cuba pahamkan ayat ni*

orlando blooom bloom!

orl