Wednesday, May 18, 2011

siri kawen kawen

salam alaik..

kawen campur-

kalau kawen dengan ....

1-scientist
-mesti engko jadi tikus makmal dia,kena uji sana sini.. scary gila kambeng oiii.

2-doctor
-main jarum dengan stetoscope 24jam. heart beat engko kalau boleh tiap saat dia nak cek. sayang kata nye..

3-chef
-memang segar bugar la sapa yg kawen dengan chef. aku pon nak kwn dengan chef ! leh suruh masak kek indulgence hari-hari..pehhhh montok arrr. kahkah

4-cleaner
-rumah kompem bersih lagi kemas. lantai memang tak sempat berhabuk. good !

5-veterina
-rumah jadi zoo. anak-anak sedara datang tiap2 cuti skolah sebab banyak binatang,masuk pon free.haaa

6-pemain bola sepak
-harihari kena sepak pasu kaca,tingkap semua pecah kena sepakan padu ..ini bagi yang rumah dia takda padang bola..


itu je kot.. kahkah ..daaa~

jadah ?? 



10 comments:

Amalina said...

aku nak kawen baker.mesti bau wangi..kn...kau rase?

adrinaqamarina said...

kalau kawen dengan aisyah nabilah? :P

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku nak kawen ngan angksawan.. mesti kena die kena dok jauh.. aku leh enjoy... hahaha

JIJI YU said...

ko ni dah wajib kawen

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

gua nak kawin dgn peguam.. senang nk jamin gua klu gua masuk lokap..

Fyqa said...

muahahhaha

Republic Aku said...

kalau kawin dgn aku ...aku boleh bagi anak 10 ke 20 org jer...hehe

vampire's lovex said...

Amalina :: aku rasa kalau nak wangi,baik ko kawen dengan pmbuat minyak wangi..haaaa


adrinaqamarina ::kawen dgn AN,bhgia sokmo..hahahha



Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine :: oiii kemain !! kwen dgn angkasawan,nnti dia ajak ko pegi angkasa la! hahaha


JIJI YU :: ko la yg wajib kawen.. !!



Azroy Kassim :: ko ni memg berniat nak masuk lokap ke hape..haha..



Fyqa :: huehuehue



Republic Aku :: anak 10 ke 20 je??? pehhhhhh.. haha sengal

FariehanIbrahim [LBC] said...

nak kawen ngn doktor!

nti ank2 mesti bangga gtaw kwn2 dyeorg..
"papa sy doktor, mama sy akauntan."
klas gitu bunyik! ngahahaa
dush3x *lempang laju-laju* XD



p/s; ade jer. slalu sggh sni. :D
mls nk update belogggg. T.T

Aimi dan Pakcik Hashim said...

tambah beratlah ko kawen chef
haha