Thursday, May 19, 2011

kecelakaan




Selamat Harijadi ! Nikmati 7 hari PERCUMA panggilan/sms ke 8pax mulai SEKARANG.Pastikan akaun anda aktif & 8pax telah diaktifkan..

binaweeeeee !!! 
*keluar rumah,nampak keldai baru balik dating sembelih keldai yg lain,merangkap awek dia depan sawah gandum . . keldai menggelupur dengan jaya nya... puas hati aku.. 

p/s :: sebenar nya aku tak boleh nak free call. gara-gara aku bermusafir nak menuntut ilmu..kesian skandal-skandal aku..jangan majuk eh syg..kahkah.. agak nak mencarut bila takley nk free call ,tapi dah tutup mulut dengan tangan . =..=





11 comments:

JIJI YU said...

padan le ngn ko tu..hehehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cian skandal2 ko tu ... mesti menangis xberlagukan tunggu panggilan dari ko... hahaha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


jauhnya berjalan nk tuntut ilmu...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Miss Shikio said...

bg lah sim card tu kat kita nih. boleh koling2 pakwe

hahahah~

Cik Nathrah said...

amboiiii! berapa byk skandal tuu? ;p

Aimi dan Pakcik Hashim said...

hanya kepada 8pax je ker?
bukan semua no celcom free gak

FariehanIbrahim [LBC] said...

col I plisss! XD

Hishyamuddin said...

loh, sbb tu la tunggu call xdpt2..ok2..hhahaha

vampire's lovex said...

JIJI YU :: rugi kot !!



Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine :: tu arr ksian skndal aku..ternanti-nanti hahaha


BLADE EDGE :: =)






Miss Shikio :: la,terlmbat mintak sim..ahaha..





Cik Nathrah :: byk x byk jugak la...hehe



Aimi dan Pakcik Hashim :: 8pax je aku rasa...


lagenda budak comel yg comel :: sje je kan,nak suh kol..ciss ciss..haha.



Hishyamuddin :: sian ko..aku bukan x nak kol tau...nk sgt.. hahaha

nub said...

cepat kol aku, nomboq 999.

haha

Aujinz said...

alaaa.. baru nak try call..

err.. ape nombor yang yu bagi itu hari??..