Tuesday, May 24, 2011

kan best


hai,saya datang jalan-jalan sini ..taknak jemput minum air ke? hihi
BW.. lawat tuan rumah.
lepak sini jap..baca entry awak sambil makan twisties..
bertenggek sini... dahaga la tuan umah !! nak air.. *gilos

ayat power kat shoutbox. 

kan best kalau blog ni macam rumah pondok pondok ke..
boleh aku jamu orang yang blogwalking kat blog aku nih ..
ajak makan makan,minum minum.. heaven nyah!
lagi heaven kalau blog yang aku pergi tu yang jamu makanan kat aku.. muahahaha

contoh blogger yg suka cter sal makanan,:: cik epal..
memang rosak ah diet aku kalau pergi blog dia nih.
makanan dalam entry dia sume superb dalam bab menambah lemak di body.
mula on9 elok je muka aku,suci bak salju yang memutih..
lepas pegi blog dia,mula tak senang duduk baq hang.. bagai ibu vampire hilang pakwe.
teringat-ingat gamba bnde2 yg dia makan. pehh angau jap.
arghhh best betol kalau klik je kat post makanan,tersembul kuar makanan depan skrin..
pehh pehh..

aku kalau dah angau dengan makanan ni kena tidur jap,kasi mental center dulu..
nak mimpi makanan ahh malam ni. vampire in the foodland. hoo

stairway to heaven. lets go bebeh. haha

16 comments:

nub said...

mencari syurga makanan?

a)kedai patani
b)mamak
c)kentuck mekdi
d)nandos ikea bagai
e)mak masak


wa pilih f. kenyang makan, alhamdulillah...

adrinaqamarina said...

makan tdo! benda paling best kte rasa. heheeh

Imran nyambek said...

meh abe imran belanja meh.hihi.

JIJI YU said...

cik epal tak pernah pikir nak diet kot..ehehe

Fyqa said...

blogwalking ni kne layan dri sndri jekk.huhu

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ko 'HANTU MAKAN'

oranglidi said...

ibu vampire hilang pakwe? whahaha.

Republic Aku said...

aku paling tak suka blog ada gambar banyak makanan ...mmg sakit perut!


hehehe!

mykhalis said...

apa cakap pasal makanna ni.. dah lapa..cisss

akid said...

keh keh tula pasal.. Suka gak dengan entri sesi menternak lemak dia :D

RedVixen said...

makan je selagi masih bleh makan. dah tua2 berpenyakit, takde gigi dah takleh makan. muehehehehehe

delarocha said...

datang bagi ikan makan

Encik Psychopath said...

dah kenyang ?

Penulis Bogel (the naked writer) said...

citer pasal makanan?

erk...baik pegi kedai tgk menu...senang.

Shamsuddin Amin said...

kan best...
leh minom kopi kat sini... hehe

vampire's lovex said...

nub :: baca tak habes lettew !! mencik.. haha.



adrinaqamarina :: terbaik !! lepas makan,tdo..pehhh body pon terbaik ahh lepas sebulan amal cmtu. hehe


Imran nyambek :: kek coklat k. haha



JIJI YU :: agak arr,dia dah mantap xpe la..huawawa.

Fyqa :: kan? sian bw,layan diri sengsorang huuuu...



Aimi dan Pakcik Hashim :: elehhh..ko pon hntu makan jugak..;p


oranglidi ::a'ahh ibu vmpire tu sngle mother kot. kahkahkah

Republic Aku :: haha masalah betol k dgn gmba mkanan dan perut. haha



mykhalis :: 24jam lapar !! haha



akid :: haha pastu ko pon ternak lemak tepu gak lettew..haha



RedVixen :: ha'ah kan..makan selagi mmpu..hihihi.. tapi nak kurus gak !!



delarocha :: t.kasih bagi ikan makan,dah bapa bulan x bg ikan makan..lupa...heheh



Encik Psychopath :: belom kenyang lagi..kan x makan !!!


Penulis Bogel (the naked writer) :: mahal !! nak makanan free..ade? haha

Shamsuddin Amin :: kan? kan best kalau cmtu.leh lepak2... sembang2..kan hihihi