Monday, May 9, 2011

princess

"wahhh cun nye awek tuu.."

"wey ko tengok tu,tengok kaki dia,pehh mcm kaki SNSD.."

"pandang arah pukul 2 oii,awek tu muka macam barbie doll,amik gambar cepat..  "

ya,inilah aktiviti wajib aku dan kawan-kawan bila jumpa minah minah arab yg cun lagi cantik di sekitar unibesiti..

puji,memuji dan terus memuji.. sampai kadang-kadang kitorang lagi suka usha sejantina daripada pandang pakwe-pakwe arab..

awek sini,mata dah la kaler biru, hijau, turqoise.. macam-macam la kaler . semulajadi tuu. nak je aku korek-korek mata depa haaaa...

semoga aku dapat anak yang cun ala-ala barbie doll nanti..amin..berkat mengusha awek cun kat sini. bhahaha

kalau nak usha pakwe-pakwe arab pulak,usha yang ada iras-iras pan asia je.

tapi tu la,susah kot nak jumpa arab muka pan asia.. 1:50.. 

limited edition orang cakap. dah nama limited edition,memang aku la yang cop dulu..muahaha. *gelak sambil muahmuah*

pesan aku,nak anak yg baik,buat la baik dari sekarang..
bak kata ckgu aku,perangai anak kita nanti melambang kan kita sekarang  .

kbai. >_<

anak sapa ntah..comel kemain !


12 comments:

hiro said...

ibu yang cun, anak yg comel.

ghost writer said...

aku macam nak belajar balik dan masuk unibesiti..nak mengushar gak.huh

nih kira kata pepatah kalau tidak kuah tumpah kat nasi mesti tumpah kat atas karpet...eh!

JIJI YU said...

aku kalo pergi sayyidah zainab tu..mmg salu je aku masok dalam area uni..ehehe

Aimi dan Pakcik Hashim said...

awek arab lawa ker?
tp dah kawen semua 'membesar'

fadh leyanie said...

minah arab mmg cun2 woo..

Heidi Shafiq said...

aku pun suke cuci mate.. segar beb.. haha.. :D

mykhalis said...

dag mula terbayangkan awek arab..hehhe

nub said...

alolo... baguih2. hikhik

Cik Nathrah said...

bestnye dpt tgk minah2 arab yg ori. kat malaysia ni byk minah bajet arab je. hehe

Siti Mashitah Saidin said...

comei betei!

delarocha said...

minah arab?

kat malaysia pun ada... huhu

vampire's lovex said...

hiro :: bapa yg kacak,anak yg kacak


ghost writer :: pndai pon kau,haha..



JIJI YU :: itula ko,mnyelinap je kje..hahaha



Aimi dan Pakcik Hashim:: bela la elok2 lepas kwen,xde la mmbesar dgn jaya nye..hehe


fadh leyanie :: cun kan arab..pehh..


Heidi Shafiq :: x yah ckp pon da tahu da.ko memg pro bab cuci mata..haha !!



mykhalis :: haha terbyg xpe.jjgn lebey2..




nub :: laaaa,nub nak join ngusha lettew. haha



Cik Nathrah :: minah arab ori cm brbie doll oooo..hehe



Siti Mashitah Saidin :: gmba gugel nihhh..comel kan?


delarocha :: minah arab sini asli nye.cun gilak !!