Sunday, May 8, 2011

otaku vs otakaw


kelantan hujan,kilat sabung menyabung. sekian berita dari takbernama.. hikk

kelantan hujan,biasa la tu kan? 

yang luar biasa nya,kelantan yang hujan,mengapakah kenapakah mesir punya line internet yang cegamp?

ada nampak apa-apa kaitan tak? kompem tak enn.

satu je aku nak kabor,bila internet dah slow macam kura-kura patah kaki tu,makna nya dia nak suruh stadi la yang oii..

ohh nak btau aku baru tahu maksud otaku ..kemain lagi noob aku ni haa,baru tahu maksud otaku ni ape.


meh nak luku kepala sikit. tu la,dok dalam gua lagi.. umpama gadis cantik bertapa di dalam gua.. kahkah




penat tau aku search,dengan intenet yg tahap siput-babeng-tunggu-masa -je-nak-kena-pijak. 
haa try ko baca dalam satu napas. =..=


Otaku (おたく / オタク?) is a Japanese term used to refer to people with obsessive interests, particularly anime,manga or .video games



otaku orang tak guna la oii. orang guna kipassusahmati..baru urban..:)

otaku aku tak tahu,otakaw aku tahu arr..



contoh ayat eh..

adik :: ehh katak tu kaler kuning laaa..huyoO.

abang cik :: otakaw .. katak tu kaler merah lah.. buta kaler lettew.. *jelir*







paham dak ??
kbai..


17 comments:

Amalina said...

haha!sume tak berkaitan.bley buat orang sasau.

vampire's lovex said...

amalina :: hihi !! otakaw...

Keri Henry said...

otaku ialah otak ku dikangkang mu....

nub said...

akulah otaku! tolong katakannya!! haha

RedVixen said...

aku lebih suka otaklu... bak kata zombie kg pisang...

si nelayan said...

aku sangat suke komik komik komik..hahah sanggup x mkn sbb nk beli komik.^^

fadh leyanie said...

dah try baca dalam satu napas ..berjaya !

JIJI YU said...

tetibe akujadi sengau bace n3 ko

Aimi dan Pakcik Hashim said...

kalau gila main tenet nama dia otaku internet

kekeke

Pyka Rahmat said...

takfaham. bai

fyna said...

otaku..baru 1st time dgr..otaku otakku! hehe

Nur Ayuni said...

fahan je maksud otakaw. hahaha.. nice entri. line pun faham tu.. blaja.blaja.. haha

hamzah ian said...

aku tetibe pening.. hahaha

HEROICzero said...

otak-otak ?

kah kah kah.


ok, creepy gila gambar 'otaku' tu.

aliarosli said...

hahhahaha, baru ku tahu juga

ghost writer said...

aku macam nak faham..

mula nak faham part otaku

(otakaw!kau memang tak faham lah.)

vampire's lovex said...

Keri Henry :: sastera habes lettew..gilo..haha


nub :: hg otaku pukoi org ja keja..haha



RedVixen :: pesen suka makan otak nih.. hehe



si nelayan :: ko memang,dari skola lg cmtu.. hee



fadh leyanie :: tahniah untk anda sebb bjaya bc dalam satu napas..thniah ! hehe



JIJI YU :: memang ka sengau kot..haha


Aimi dan Pakcik Hashim :: kekeke,kau la tu,otaku intnet..



Pyka Rahmat :: tak paham xpe,x masuk exam pon..:p



fyna :: yeah !! hehe




Nur Ayuni :: intenet yg memahami gituu..haha


hamzah ian :: ko tak remaja,sebb tu pening2 loya baca blog rmja gini haha






HEROICzero :: lapor sgt ke tgk pkataan otak trus terbyg otak-otak ? haha..



aliarosli :: ok ko lg lmbat tahu dpda aku hihi



ghost writer :: xpe2.jgn paham.haha.