Monday, May 2, 2011

ohh tidak !!


hari nii isnin. aku ada class.

pastu pastu,balik class tadi aku macam tak sedap hati.

amendaaaa la aku tak buat lagi dari pagi tadi.

pikir punya pikir,rupa-rupa nya aku lupa, aku belom makan lagi !!

oh em gee.. !! aku tak penah lupa makan.

makan ni umpama makanan bagi aku. sengal,dah makan,memang la makan makanan oii.

jejak je rumah,aku cari choco rice aku,gaul-gaul dengan susu,pastu makan makan makan..

4kali tambah.. makan untuk esok sekali. takut arr kalau esok lupa makan lagi.. kah kah

dah makan, aku nak tido. nak bagi usus aku menjalani proses penghadaman dengan lancar.

pesan aku,eksaited mcm mana pon,jangan nak lupa makan sangat la.. nk jd anorexia ke hapa oii. haha

nyte !!

ni la nasi koko a.k.a choco rice tu.
jangan makan dengan susu panas yeah,azab gila..
makan dgn susu sejuk terbaik !!
bentuk nya agak pelik atau lebih tepat lagi,kurang memberangsangkan. tapi sedap oo !!

13 comments:

Amalina said...

macam telur lipas je..choco rice tu..

vampire's lovex said...

amalina :: T_____T... sedap la ! rangupppp... hhhahah..baik try

adrinaqamarina said...

suke dengan susu sejuk. memang best!

ade pulak terlupa makan. wek

tapi memang ada rupa telur lipas pon. hek3. tapi tak heran!

RedVixen said...

ahaha... aku ingatkan bijik kopi :P

Amalina said...

hehe..aku dah pernah try, memang sedap.harga pun berpatutan.

JIJI YU said...

esotiknye makanan engko

vampire's lovex said...

rina :: sedap kan ?? jom tambah lagi..hihi















red vixien :: T_______T aku x makan bijik kopi lah !! eii ni gmba gugel jea..hehe






















amalina :: kan ?? tahu pon... aku baru nak ajak ko makan skali..tp xpe la. kikiki





















jiji yu :: gadis2 memg makan makanan yg eksotik begini begini.. haha

MIA said...

kau copy paste gambar yang aku ambik ke ? pleaseeee hahhahaha

Umar Faruq said...

wallweyh.. pebret aku nie.. kalu mkn ngn susu panas nnti dye cepat jd lembik.. x sedap.. haha

ghost writer said...

rupanya ala-ala biji koko yang kecut,yang telah dijemur.

mesti rasanya macam coklat kan...huh

hiro said...

macam freskes..

Ash Shikano said...

ape tu? taik cicak...
haha...
guraw je weh...sedap2!

Heidi Shafiq said...

mintak sikit bai..