Sunday, May 1, 2011

hot chick


hot chick. kau pikir apa ? aku mak ayam? jual anak-anak ayam.

choii.. cili mulut tak pasai.

aku nak citer pasal aku membeli ayam semalam.

mak cik ayam tu jual ayam yg ada dara je kot. halus kemain. aku bet sekali baham dah habes 

perbezaan nye adalah 

dari segi kebesaran paha nye ye adik-adik

ehemmm nak bagi cntoh acane lagi ehh ?

haaa,begini begini..

tengok paha ahli SNSD.. pastu tengok group GULA GULA plak.. 

paha ayam yg aku beli tu,size S .. besamaan siza paha snsd.. 


SNSD 


GULA GULA..

punya la aku benci kat gula gula ni sampai naik satu entry sal dorang.
ohhoii.kbai

11 comments:

JIJI YU said...

hisy aurat tu

Fiq Vertigo said...

bahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaa




kau jelly ke kak?



meh nak intai peha sendri meh.

MIA said...

HAHAHAHHA. choi ! nak compare korea dengan local, memang kalah ah kan ! HAHHAA

RedVixen said...

banyak lemak rupanya diorang ni... patotla gatal sangat... muntah darah aku...

maria_m0hamadiah said...

memang dem pompuan2 ni. bajet.

nub said...

peha ayam besaw2 kurang rangup.

hahahahaha

Fateen Insyirah said...

Oh ini bukan paha ayam.Ini paha gajah.Ok iklan semata-mata Haha

Heidi Shafiq said...

peha dorang nampak sedap la.. :P

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


ntah apesal la m'sia ni nak ikut budaya k-pop pulak..mengong btul!!

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Ash Shikano said...

haha...ko jeles ar tuh ngan snsd...
gula2 gedix..eeeuw~

HEROICzero said...

*senyum*

*senyum*

*senyum*

*senyum*

RAWR !!!!