Sunday, May 29, 2011

nota untuk beloved one two three


dear abang lalat dan puan nyamuk..





saya memang suka sangat bila anda datang rumah saya,berparti dengan jaya nye.
tak mengganggu langsung. bertuah pulak rasa bila you alls datang tau.
yelah,bukan selalu korang datang kan. musim panas je. 
ohh musim panas kan panjang,lagi la saya suka korang datang melawat hari-hari.
tak senang duduk pulak rasa kalau encik lalat dan puan nyamuk takde.
susah hati tau. mencik la perasaan rindu kat kauorang. setinggi gunung everest,malah tinggi lagi rasa rindu tu.

saya bahagi kan surat ni kepada dua bahagian ye. part pertama untuk encik lalat !
encik lalat,emm boleh kan kalau saya panggil abang lalat. nampak mesra sikit. hikhik
kepala saya memang saje je saya biar abang lalat bertenggek.nakal tau abang lalat ni,nak main kepala pulak.
nak tahu tak? saya pantang kalau orang main kepala ni. emmm tapi sebab encik lalat punya pasal,takpe lah..
its okay. saya kan sayang encik lalat. =..=

untuk puan nyamuk yang gojes pulak..
saya memang makan banyak-banyak,simpan darah sebab nak bagi puan gojes laaa.. biar puan gojes kenyang,dan sihat.saya sakit takpe,..baik kan saya?? hiii..
terharu tak? 
mesti terharu kan..kikiki..ittew malu nak konfess sebenar nye,tapi yela,kalau simpan je tak citer,nanti puan gojes tak tahu pulak.
hisap la darah ittew banyak-banyak,ittew tak kisah. 

love you all.. ammuah... ^___^V ..welcome to my home =..=


huarghhhh gila aku duduk dengan lalat & nyamuk nih... 




18 comments:

oranglidi said...

tadi aku jentik sekor lalat ni. terus mampus. bangga gila rasanya. sebab kalu kebiasaannya, lalat ni susah nak kena jentik.

ape kate ko spray ridsek.

HEROICzero said...

aku takde hal dengan nyamuk. nak gigik, aku sanggup sedeqah dua tiga titis darah.

tapi jgn lah, tinggalkan kesan2 kegatalan tu. *sigh*

RedVixen said...

tangkap je diorang buat binatang peliharaan. time ko boring suruh diorang nyanyi. sumber inspirasi apa. keh3

intan.maisarah said...

nyamuk ok lagi.
kalau lalat
memang runsing.

JIJI YU said...

hehehe..aku suke lalat sebab die ade penawar untuk racun yang die bawak..

Tan Tin Ton said...

manja gituw entry nie lewww

abang lalat is so cute.
kahkahkah

Tan Tin Ton said...

manja gituw entry nie lewww

abang lalat is so cute.
kahkahkah

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

dunia makin panas T.T



annoying nye lalat dan nyamuk. siap sedialah dengan surat khabar di tangan. senang-senang hempuk je.

blog-tips-kurus said...

glamer lalat & nyamuk kat sini. hehe!
*ai selalu gado dgn semut terutama semut mayat!!

Naddia said...

kan bagos kalo jenazah mereke leh ditukar dgn RM..memg rajen wa tangkap sekor2

daddyzkool said...

kerana nyamuk aku kena rehat di hospital 2 minggu nasib baik sempat...kalau tidak tinggal nama jer...hehe

delarocha said...

abang lipas berkecil hati namanya tiada dalam entry ini.

ghost writer said...

selesakan diri kau dengan 2 makhluk paling akrab tuh...hihi

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

Bantal gua jadi polka dot pun pasal nyamuk.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

lalat suka benda busuk... kepala ko busuk kot

nyamuk suka darah tercemar... ko punya body banyak bakteria kot

akid said...

eh apa ni? Blog ko kena serang dengan anonimus ke? :D

Fyqa said...

hrap mreka dpt bce entry ini.

;)

vampire's lovex said...

oranglidi :: bangga nye kau !! haha ..aku x penah lagi jentik lalat,jinak2 merpati lalat ni...susah ooo nak jentik.. ridsect busuk...


HEROICzero ::itu la pasal kan.. dah la gigit,gatal plak tu...parut lagi satu hal..pehhh pehh


RedVixen :: byk la kau suruh dia nyanyi..bingit !! hahaha


intan.maisarah :: sama je kot,nyamuk dgn lalat tu merunsing kan.. hehehehe


JIJI YU :: memang la ada penawar,tapi wengggg sana,wengggg sini,,huarghhh..


Tan Tin Ton :: haha bukan salu abg lalat nak posing cute2 cmtu..



мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ :: itu la pasal..dah siap2 pegang paper nak hempuk 24jam.., haha



blog-tips-kurus :: semut mayat bukan besar ke? tak taku kena gigit ehh main gaduh2 hehe


Naddia ::pehh kalau boleh tebus,memang nak le bunuh depa hari2..hehe

daddyzkool :: kena denggi ehhh..tdo pakai kelambu la pasni..


delarocha :: abang lipas,next note.. haha


ghost writer ::huaaaaa. makhluk kecik yg annoying.. haha


Azroy Kassim :: haha mesti cun bntal ko.. haha


Aimi dan Pakcik Hashim :: pandai2 je ko..mana ada !! aku baru lepas mndi pon dia datang okay... kuangsammmm


akid ::lalat dengan nyamuk ni la aninomus nye.. haha

Fyqa :: harap2 ada entry lawan balik lepas ni dpda lalat dgn nyamuk... hahaha