Wednesday, May 4, 2011

musim panas


untuk makluman,sekarang mesir sangat la panas.

tapi dalam rumah sejuk kemain. sebab ada kipas,kalau ada kipas bergerak,memang aku angkut pegi class.hua3

sudah la panas,bernyamuk pula..

nyamuk dia saiz gajah baq hang.. dia nak mai dari jauh buleh nampak dah.. so get ready nak bagi penerajang kat nyamuk . 

tapi nya,aku tewas jugak,kena gigit kat muka,pastu takmo pegi class.malu nokk muka bintik2..tahiii

dan ,sawah gandum depan rumah aku pon baru dituai pagi tadi. habes gondol sawah tu sekarang.

hot issue,bila musim panas tiba, maka jenayah seksual pon meningkat..

sila berhati-hati girls oiii..jangan nakk pikir panas,pakai baju jarang lagi seksi plak. naya hg tau dak naya..

konklusi nya,semakin panas cuaca,semakin meningkat jenayah ..

sekian.

sampai kucing pon kena rompak ar skang..
nak curik mata dia,buat contact lens..LOL

13 comments:

JIJI YU said...

kelatea pon panah jgk ni..ambo terpakso beli ekong doh ni

Amalina said...

umah aku musim hujan sekarang
hari2 hujan.aku asik sejuk dan mengulungkan diri.
aku kata "mak, nak tutup kipas boleh?"
"panas la", balas mak aku.

vampire's lovex said...

jiji yu :: beli dua aircond tuu,pos sini satu haaaa....cantik !







amalina :: ko demam ke? mak kau panas,ko sejuk..apa ke pelik ni haaaa...

adrinaqamarina said...

esah suke meow eh?

MIA said...

siottt. nak curik kipas, mintak izin aku dulu lah ! haha

hiro said...

HATI-HATI AWAK ;)

theazri88 said...

hati-hati juga awak

Fiq Vertigo said...

HATI-HATI AWAK ;)



tak apa...
malam2 saya ade..


kehkehkeh

Amalina said...

aku berdarah sejuk walupun mak aku berdarah panas.

fairuz said...

hipotesis diterima. HAHAHA :D

mykhalis said...

ada kaitan musim dgn jenayah ek

encHIx laNDax said...

huhu~ yelah~musim panas,orang pun panas hati~ =P

p/s: kesian kucing pun kene rompak ;(


www.dunialandax.com

vampire's lovex said...

rina :: kureng ...mana ada suka kucing pon haaaa. xD




nash(mia) :: cehhh kedek cmni arr..blah arr weii haha



hiro :: tgh berhati-hati le ni xD




theazri88 :: yups. tiru komen org atas oii. haha




fiq :: ni lagi sorg,tiru komen org atas oii !! dushhhh






amalina :; ko kompem x ko anak kndung? kikiki...gurau je.xD




fairuz :: maceh. susah2 je terima hipotesis tu hahaha





mykhalis :: ada kena mngena laaaa...




enchixlandax :: tahu xpa uiii...