Friday, May 20, 2011

lots of love *LOL



aku kan,suka tengok lelaki yang tak kawen lagi ,dukung baby..
(tapi make sure yg korg dukung baby bukan nak mnunjuk eyy,sebab pmpuan boley detect samada ko dukung dgn niat yg ikhlas atau saje je nak tunjuk kebapaan depan awek. arasso?? )

bak kata member aku,lelaki yang dukung budak ni comel..boleh naik seri muka tu..

tapi kalau dah jadi bapak budak tapi malas nak dukung anak sendiri,memang naik tangan aku kat pipi dia..ehh

jadi,lelaki di luar sana,dukung lah baby untuk kenaikan seri muka sejagat. LOL

yang dah ada anak,jangan nak buli mama dia pulak,asyik mama nye je yang kena dukung 24 jam.

apadehal entry aku pasal kekeluargaan lak ni. ni semua gara-gara tengok gmba baby2 comel anak sepupu aku arr ni !!..ciss ciss..




pemes ahh budak ni. super comel !





18 comments:

s.u.h.a said...

aku suka laki yang sombong dgn budak. haha

HEROICzero said...

aiseh. kenapa sejak dua menjak ni gua asek nampak muka baby neh jek. kat blog, fb.

JIJI YU said...

haha..ko ni dah tahap wajib bebeno dah untuk kawen..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku xreti pegang budak... sebab dah lame xde adik sendiri kn :)

Amalina said...

aku setaste dengan suha.

Dale said...

aku lagi suka kalau baby tu dukung aku.

ENCIK TIKUS said...

ohsemmmmmm

Rtp Farra Arisha said...

nampak macho and cool kott klo laki2 pegang baby :)) kikiki.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

aku yakin aku ada ciri kebapaan itu
agagaga

vampire's lovex said...

s.u.h.a::cmtu plak..haha. nnti laki tu smbong dgn kau lak cane..hehh



HEROICzero ::bdak ni byk belakon drama korea...


JIJI YU :: ehh kau la yg da wajib kawen. haha


Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine :: takpe,nnti ada anak sniri dukung eyy..hehe


Amalina :: tau la bestfren dgn suha,itu pon nak sama..haha


Dale :: hamboiii,nk tggu baby dkung kau,memang x la..kan. haha


ENCIK TIKUS :: yee,ohsemmmmm sangat !!



Rtp Farra Arisha :: hihi cool dan penyayang kan kalau laki pegang baby..



Aimi dan Pakcik Hashim :: yela,semua org ada ciri kebapaan tu.. haha

RedVixen said...

aku suka budak-budak yg suka aku je... aci x? hahaha

nub said...

aku kecik2 gitu la. aahaha

daddyzkool said...

kalau dah suka budak2 itu maknanya harus berkhawin...heeee

Aujinz said...

hahahhha..

haruslah kahwen cepat nie.. koh koh koh

vampire's lovex said...

RedVixen :: aci ohh !! budak2 x suka smua org...kiikii.



nub :: comey nya nub !!! haha



daddyzkool :: ehhh tak la,suka budak2 xda la kena kawen trus ..huah3..



Aujinz :: huah3.. xyah kawen kot,suka2 je kikikiki

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

setakat ni semua ank-annk buah roy manja dgn roy.. adakah roy ni comel?

vampire's lovex said...

roy :: sah kau comel dah howt !! haha.sebab baby lagi memilih ooo..

Cik TeN10 said...

ahaaa.. betul2 !! suke lelaki yg pndai layan kanak2 !.. bonus tu kl lelaki bujang pndai dukung baby !!