Thursday, May 5, 2011

ayat phobia


mana si nash ni lama kemain pegi bergosip haa..
tinggal aku berdua dengan si fiq ni ..
dah dia bosan,bertandang tepi laptop aku.sembang punya sembang dia pegi keluarkan ayat-ayat yang sekali aku dengar,muntah 5kali.

KURUS STUDY KURUS STUDY KURUS STUDY KURUS STUDY KURUS STUDY

itu je la yg aku dengar bila bersembang dengan fiq ni . pantang betol aku dengar perkataan tu haa..
4 keturunan aku pantang dengar perkataan ni. 
rasa nak tunjal-tunjal je kepala dia. muahahaha.

pastu aku baru perasan yang pakwe zaman moden ni lagi suka membahan awek dpda memuji.
jadah apa membahan awek ? trend ke hape?
takpe-takpe,itu menjadikan kami awek awek yg kental ni bertambah gagah untuk membela diri ye yang arif.
fighting !! jangan sesekali kalah bila kena bahan dengan pakwe ye dak?
tak cool langsung ha..alang-alang membahan pakwe,bia sampai dia nanges. kah kah kah

aku ni mental ke hape? rabu ni nak exam praktikal.
tapi steady klik sana klik sini bukak vdeo ,buat vdeo bagai.
buku aku tendang jauh-jauh. nak tumpu laptop punya pasal.
bulan lepas aku dah gebang kat orang kampung,aku nak exam 11may ni.
mintak tolong pak imam kampung aku buat la baca doa-doa sikit. cukup 44 orang doa aku mumtaz,insya allah mumtaz . ye dok? xD


k bai nak tipon lecturer aku tanya exam stat pukul brapa.
kang terlajak tido naya aku.

lagi satu,sabtu ni aku ada class oii. 
bencii *ketap gigi

pakai braces tak kena kencing kancing gigi ke hah?



10 comments:

JIJI YU said...

aku tak leh nak baham wanita

alexa yussida said...

haha..betol2..duk bahan je keje depa,tapi silap besar la kalo dapat yg awek sengal ubi jugak..habesla kena balik:)

eh,gud luck yea..g stdy la..main belog plak..kehkeh mntg2 dah habes exam:p

blog-tips-kurus said...

ramainya students cum bloggers ye.. jgn stay up tau. tendency to munch is high! lolololo! ^_^

nub said...

seronoklah bahan. baru banyak memori. auww suweeetttt. harrrktuih. haha

mykhalis said...

ini boleh kes kementerian wanita dan masyarakat nie

MIA said...

kau tunggu aku ? bagusnyaaaa gossip hangat doeee hahaha

HEROICzero said...

trend duh.

macam, lagi romentikk.

Woaaah!

RedVixen said...

ada jugak kes yang pakwe je asek kena bahan dengan awek...
eh2 bukan aku ye aku baik... hahaha

vampire's lovex said...

jiji :: baik lah kau ni..auwww haha


alexa :: tgh pegang buku ni..kikiki


blog nak kurus :: xD


nub :: euwww suwit sgt kan?? kah kah..kuangjaq hg nub...


mykhalis :: dah repot kat kmenterian wanita dah..dun worry haha..ini pon kena repot ehh


nash :: ahh kau bergosip je tahuuuu.


heroiczero :: lahhh,trend tak stylo mana pon.. boooo haha


cikmusang :: =..= kau jgn jd baik sgt.. hahaha

s.u.h.a said...

selamat ber-exam :)