Friday, April 29, 2011

tumit tinggi


tahukah anda kaki cepat melecet bila pakai kasut sarung tapi kurang melecet bila pakai kain sarung. err.

dah, aku nak kabor aku rimas pakai kasut tumit tinggi. walopon aku kurang tinggi,tapi aku tak rajin nak pakai kasut yg menambah ketinggian secara tiba-tiba.. ehh tetiba da tinggi 4 inci

masa kecik-kecik dulu aku obses jugak dengan kasut tumit tinggi nih. yela,batak sikit masa kecik dlu,apa org tua pakai,aku nak pakai. 

skg pegi class kalau boley nak pakai selipar. dan memang aku pakai selipar je pegi class.

pakai selipar,pastu mula terkaver-kaver bila lalu depan senior kacak. ahha. gila tak profesional pegi kuliah pakai selipar.

cool ape pakai selipar pegi class,lepas tu boleh terus pegi pasar. ahha,dwi fnction gitu.

kang pakai tumit tinggi,mula la mengada nak balik rumah dulu la,nak tukar kasut la,tak selesa la pegi pasar pakai high heels la..bla bla bla..bala..


tgk selipar pantai aku. 15LE ye kawan2.nak kirim,meh bank in rm100 kat aku bhahaha..
aku teman kwn aku gi etisolat nak cek bb dia.
bukan nak solat ye pegi etisolat ni.. etisalat (aku bc etisolat,darah arab terlebih katakan..bhaha)
line phone cni cam harom je,byar punya la mahal. tp svice kureng.

jom beli sony ericson x12,android arc woii.. jom arr

12 comments:

MIA said...

BB aku still problem dowhh. gimane ni dong ?

adrinaqamarina said...

dah ade daaaa. :P

vampire's lovex said...

mia :: tny etisalat la woiii... haha




































rina :: android ?? nakkkkk !! pehh gila power minah niii

nub said...

juai kasut tumit hang,hang belanja aa aku. haha.

Erika-Chan said...

alahai.lawak nya muka ko.hahahaha

♥misz nana♥ said...

gua pun suka pakai selipar lah der..sampai kena perli dengan member gua.. ngok!

Umar Faruq said...

hahah.. aku suka ayat mula2 tu.. x pasal2 aku gelak sorg2.. hahaa...
Kegunaan Facebook pada zaman sekarang selain dari Social Network.

RedVixen said...

Kasut tinggi tu membunuh tauuu.....

FariehanIbrahim [LBC] said...

pkai kasut bot r plg slmt! ngahahaa XP

JIJI YU said...

aku suke pakai crocs je..selamat je rasenye..

vampire's lovex said...

nub :: pndai la hg.. jom blnja aku makan pasembor kat penang !! ahhaaaa










erika chan :: wahhhaaaa... sila tgk selipar ye,bukan tuan selipar..kah kah





















mira nana :: ngeng kan sapa yg perli pemakai selipar tegar...ciss ciss ptuihhh











faruq :: fakta okeh... tny aku.. bhahah



















red vixen :: hamboi hg,sampai tahap membunuh lak dah...kikikiki






















comel :: alaaaaaaaaaaa,bot memerangkap angin berbau la kaki !! hahaha


























jiji :: hai dah balik dari kmpong asli ??? hhaaaa...bak pinjam crocs kau....

Fiq Vertigo said...

kau tolong balaskan komen kat blog aku...










































kau kan suka space byk2 bila membalas ni kan kan kannn.....